GRIGORAS & PARTNERS – O echipa de specialisti de top, coordonata de avocatul Grigoras Gabriel, ofera servicii avocatiale prin intermediul avocatilor proprii dar si prin numeroase colaborari la nivel national si extern. Fondata in 1996, Casa de Avocatura si-a caluzit intreaga activitate in baza principiului ABUNDANS CAUTELA NON NOCET: „Mai multa precautie, mai multa siguranta”

Scris de: L.J.

08.12.2015 12:11
Vizualizari: 76815

In principal, practica noastra se extinde in ramurile dreptului civil, comercial si penal, oferind reprezentare in fata instantelor de toate gradele, precum si consultanta de specialitate, companiilor nationale, straine sau multinationale dar si persoanelor fizice, constand in procese civile, comerciale si penale, investitii, achizitii, privatizari, tranzactii comerciale si negocieri. Avem competente si in materia pietei de capital si a instrumentelor financiare, precum si supra-specializare in materia organizarii si exploatarii jocurilor de noroc si cazinouri.


Facem precizarea expresa ca avem o importanta si recunoscuta supra-specializare in domeniul dreptului imobiliar, constand in consultanta imobiliara precum si toata paleta de litigii in acest domeniu.

Portofoliul casei noastre de avocatura Grigoras & Parteners, coordonata de avocatul Gabriel Grigoras (foto) include pe langa persoane fizice numeroase companii nationale si multi-nationale, institutii financiare, precum si institutii publice.

Tuturor le multumim pentru incredere, pentru ca au fost si sunt alaturi de noi si ii asteptam cu drag la aniversarea a 25 de ani de activitate a casei noastre de avocatura.

Principalele domenii de expertiza sunt:

Achizitii publice;

Proprietate intelectuala;

Drept civil;

Dreptul muncii;

Dreptul familiei;

Dreptul contraventional;

Drept comercial;

Drept societar;

Aociatii si fundatii;

Asigurari sociale;

Drept administrativ.

Imobiliare;

Jocuri de noroc.

GRIGORAS & PARTNERS

ADDRESS:
Headquarters:

70-72 Dionisie Lupu St., 4th floor, District 1, Bucharest

Secondary office:

4, Splaiul Unirii Av., Building B3, Unit 3, 1st floor, room 1.4 camera 1.4t

PHONE: +40.744.643.734 (mobile); +40.213.188.170 (landline); +40.213.188.171 (fax)

E-MAIL: [email protected]; [email protected]

WEBSITE: www.grigoraslawyers.ro

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii