IA AMPLOARE REVOLTA JUDECATORILOR IMPOTRIVA MINISTRULUI JUSTITIEI – Judecatoarea Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj i-a dat cu executare lui “DJ Stelica”: “Daca nu realizati ce minister conduceti, va solicitam sa va ganditi foarte serios la o demisie!... Degeaba ati fugit de la sedinta CSM la DNA. Pentru dvs. sistemul de justitie inseamna DNA?... Am mai avut, noi, judecatorii, un partener de nadejde al DNA. Era chiar primul judecator al tarii. Acum veniti dvs. Partener”

Scris de: George TARATA

26.02.2021 10:41
Vizualizari: 7607

Ia amploare revolta judecatorilor impotriva ministrului Justitiei Stelian Ion, zis “DJ Stelica”. Motiv pentru care premierul Florin Citu ar trebui sa analizeze cat se poate de serios varianta indepartarii lui Stelian Ion din Guvernul Romaniei. Asta inainte ca acest personaj sa-si puna in cap intregul sistem judiciar.


 

Dupa reactia judecatorilor din CSM, care l-au acuzat pe ministru ca reprezinta un risc la adresa statutului magistratilor (click aici pentru a citi), si dupa ce judecatoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timis i-a cerut aceluiasi ministru sa isi faca bagajele (click aici pentru a citi), cunoscuta judecatoare Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj ii transmite lui Stelian Ion un mesaj similar. Reactionand la declaratiile halucinante ale lui Stelian Ion facute cu ocazia bilantului DNA, unde a pretins ca cei care se opun desfiintarii SIIJ vor de fapt sa slabeasca DNA si a dat asigurari procurorilor anticoruptie ca au in el un partener, Adina Daria Lupea ii sugereaza ministrului Justitiei sa se gandeasca foarte serios sa-si dea demisia. De asemenea, aminteste episodul stupefiant petrecut joi, 25 februarie 2021, la sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM de unde Stelian Ion a plecat in timpul discutiilor, grabindu-se sa mearga la bilantul DNA. “Pentru dvs. sistemul de justitie inseamna DNA?”, il intreaba judecatoarea pe “DJ Stelica”, intr-o postare de joi, 25 februarie 2021, pe pagina sa de Facebook.


Prezentam mesajul judecatoarei Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj adresat ministrului Justitiei Stelian Ion:

 

“'Impotrivirea unora fata de desfiintarea SIIJ e dovada ca inca mai sunt incercari de slabire a DNA, a adaugat domnul Stelian Ion. Chiar si astazi, unii inca mai viseaza la blocarea anticoruptiei si la compromiterea procurorilor. Sunt partenerul DNA in apararea independentei procurorilor si sustin eforturile institutionale de combatere a infractiunilor de coruptie si a celor asimilate coruptiei, a adaugat el.'

Domnule ministru, degeaba ati fugit de la sedinta CSM la DNA. Pentru dvs. sistemul de justitie inseamna DNA?

Sa le luam pe rand, cum s-ar spune de jos in sus.

Am mai avut, noi, judecatorii, un partener de nadejde al DNA. Era judecator, chiar primul judecator al tarii. Acum veniti dvs. Partener. Sa aparati independenta procurorilor. Independenta procurorilor e prevazuta prin lege speciala, nu prin Constitutie. In legea fundamentala ei sunt subordonati unor principii ierarhice.

Ati fost avocat. Suspendat mult timp, e drept. Cum puteti sa aparati numai 'independenta' procurorilor? Cu judecatorii aveti vreo treaba, ca sunteti ordonator principal de credite la instante, nu la Ministerul Public, sa aparati Ministerul Public. Ati incurcat ministerele?

Nu confundati lupta anticoruptie, la care orice cetatean de rand si, la final, orice magistrat nu se opune cu lupta impotriva judecatorilor sau procurorilor independenti din sistem. Nimeni nu vrea compromiterea procurorilor. Sau v-a spus cineva ca lupta impotriva coruptiei din justitie, ca aici ajungem, o poate rezolva numai DNA? Imbalmajiti apele, cum ar spune orice ardelean. Ati auzit un singur magistrat care sustine SIIJ sa spuna ca si-ar dori blocarea luptei anticoruptie? Unul singur? Nu. Si atunci de ce amestecati in declaratii oale cu ulcele? Devoalarea unor anomalii in modul de actiune al unor anumiti procurori, punctual, deviatii soldate cu achitari, este echivalenta pentru dvs. cu incercarea de compromitere a procurorilor? Mai exista pentru dvs. si alti procurori in afara DNA?

Iar ca sa ma intorc la SIIJ, nu stiu de ce il legati ombilical de DNA si cine va spune asta. Cred ca ati devenit confuz. Fiti sincer pana la capat. Ati trimis saptamana trecuta instantelor o noua solicitare de exprimare de puncte de vedere pe legile justitiei. Faceti publice raspunsurile ICCJ si ale curtilor de apel, nu mai vorbiti de 'incercari de slabire a DNA', fiindca nici macar istoria justitiei nu o cunoasteti. Spre stiinta dvs. undeva la nivelul anului 2007, cand nici nu visati ca veti ajunge in 14 ani ceea ce sunteti, prima data cand a fost atacat DNA l-a aparat o asociatie de JUDECATORI. Public, in CSM.

Asadar, va sugerez sa mergeti inapoi, tot noaptea, la sediul ministerului pe care v-ati grabit sa il preluati in toiul noptii, sa nu mai spun ca cine, de parca disparea a doua zi cu totul, puneti-va consilierii, ca aveti destui, si secretarii de stat, sa va updateze cu privire la ce s-a intamplat in ultimii 15 ani in justitia romana, dupa care, asumat si informat, veniti in fata noastra si dati verdicte. Sau emiteti axiome.

Pana atunci, domnule avocat, ce ati cautat pe la ambasade? Sunt mai importante comunicatele lor decat votul CSM, institutie care este garantul independentei justitiei din Romania?

Daca nu realizati ce minister conduceti, va solicitam sa va ganditi serios, dar foarte serios, la o demisie!

Comentarii

# Valter Cojman date 26 February 2021 10:55 +20

De la un tradator de tara si infractor care s-a folosit de acte false, care atestau ca e handicapat ca sa obtina o locuinta ANL, te poti astepta la orice nemernicie. HUUUUOOOOOOOO SUUUAAAAAAAAAAA!!!!!! HUUUUOOOOOOOO Germaaaaniiiiaaaaaaa!!!!!!! Doar adevaratilor corupti, infractori, hoti, talhari, mafioti, tradatori de tara si criminali le este frica de SIIJ... SIIJ este singura institutie din "justitea" de******basisto-iohaniSSta de tip mafiot care nu poate fi controlata de politic si, mai ales, de Cotroceni. ASTA DERANJEAZA ENORM DE MULT. P.S. Deranjati de SIIJ sunt si americanii pentru ca se tem ca se afla de fetele rapite si date pentru sex soldatilor americani de la Deveselu, despre faptul ca SIIJ ar putea sa ancheteze faptul ca guwernerele securisto-stalinisto-fasciste de tip mafiot, IohaniSS+PNL, dau miliarde de euro pentru rachete si avioane de la fier vechi sau ca le dau americanilor, aproape gratis, gazele din Marea Neagra, etc. La fel si Germania este deranjata de SIIJ,

# nae din dealul feleacului date 26 February 2021 11:06 +14

Corect,D-na Jude Lupea!Dar de ce nu sesizati si organismele internationale pt.imixtiuni ale ambasadelor acreditate in RO in actul de justitie intern,ca doar este un amestec in treburi interne?Ori de ce nu promovati o actiune in justitia interna impotriva acestor derapaje ale acestor alunecosi?Nu va fie frica,venim si noi la sprijin!

# Gyuse Bogdan date 26 February 2021 11:38 +6

Doamna Lupea ii cere lui Stelica sa gandeasca? :)) Sistemul cognitiv a l`u Stelica a fost modificat de gena marxista. Individul doar absoarbe indrumarile primite de la securistii ce l-au delegat si, incearca sa implementeze noile teze ce mentin coruptia tortionara judiciara. Cei de la DNA se simteau stingheri, asa ca Stelica s-a dat in parteneriat cu paraditorii, chiar el declarandu-se paradit de sminteala bolsevicilor.

# Edelweiss - Ivory Tower Macropolitics Analist date 26 February 2021 11:39 0

Așadar, piesele de șah pe tabla macropoliticii energetice zonale sunt așezate într-un puzzle complet: gazul din Marea neagră constituie o etapă intermediară în acest mega proiect Green Deal 2035 – 2050 iar finalitatea o constituie hidrogenul ca sursă primară de energie. În atare condiții, ce atâta ne mai sclifosim ca fecioarele despre ingerințele brutale ale ambasadelor Germaniei și SUA? Ce mai vorbim discuții ca să avem ce discuta vorbe despre căcaturi utopice gen „justiție”, „independență” etc. ? Iată denumirea stindardului: „Die Östliche und Experimentelle Atomkolonie von Rumänien!” ȘI ORICE ACȚIUNE politică, socială, economică, juridică, diplomatică etc. din următoarele 2,5 – 4 decenii vor fi înscrise acestui STINDARD! Restul sunt povești bune de adormit copchiii cu ADHD. :-? (cică, până unde se întinde independența judelui în Valahia? Răspuns: până acolo unde-i dă voie SUA și Germania!) Better call Jessica!

# revista presei lingăilor de clanțe alogene date 26 February 2021 11:43 0

joi, 14 ianuarie 2021 „SUA si Romania sunt angajate in dezvoltarea energiei nucleare. Potrivit Proiectului de Strategie Energetica a Romaniei, utilizarea reactoarelor nucleare mici si modulare ar putea fi benefica pentru asigurarea de noi capacitati energetice fara emisii de carbon si SURSE DE PRODUCȚIE DE HIDROGEN, dupa anul 2035. Asadar, interesul SNN este de a initia in timp util identificarea si evaluarea preliminara a unor amplasamente, altele decat zona Cernavoda, prin intermediul grant-ului nerambursabil acordat de US-TDA”” (komunikat SN Nuclearelectrica)

# revista presei lingăilor de clanțe alogene date 26 February 2021 11:44 0

19 feb 2021 „“In cursul acestei saptamani, Chargé d’Affaires David Muniz si Consilierul Juridic Rezident Jessica Kim au participat la numeroase intalniri, continuand sprijinul pe care Ambasada il acorda promovarii statului de drept in Romania… ” (bulletin of the Yankee High Gate) :-? 23 feb. 2021 “Germania sustine demersurile ministerului Justitiei…” Komunikat das Justizministerium von Östliche und Experimentelle Atomkolonie von Rumänien)

# revista presei lingăilor de clanțe alogene date 26 February 2021 11:45 +3

24 feb. 2021 „În context, Frans Timmermans a apreciat că adaptarea infrastructurii pentru gaz ar trebui să fie fie folosit si ulterior, şi că HIDROGENUL REPREZINTĂ VIITORUL şi pentru România. Cred că este important ca tranziţia energetică să se facă conform unei scheme europene. România trebuie să urmeze acelaşi proces de dezvoltare ca ţările din Balcani. Europa este un lider în tehnologiile cu hidrogen. Pentru România este important să facă parte din acestă dezvoltare” (frans timmermans – pedophil olandez, vicepreședinte al Sovietului Suprem al USSE)

# MN date 26 February 2021 12:12 +9

cine dracului este si cum a aparut maimutoiu asta, ce calitati are el si ce il recomanda sa fie ministru?, felicitari doamna Lupea asa va vreau atitudine si distrugerea acestui ticalos, dar faceti ceva si distrugeti si mafia de procurori din CSM. aici va blocati, cine la adus si votat pe acest penal numit Mateescu sa plece , sa isi ceara scuze public fata de cetateni si de colegii lor judecatori. felicitari

# maxtor date 26 February 2021 17:58 0

dj.stelica cica are T.B.C.:cf.L136/2020 ala trebuie carantinat!

# maxtor date 26 February 2021 18:01 -2

dupa cum singur spune, m.j.(music jockey) stelica are o boala,T.B.C;cf. L136/2020 ala trebuie carantinat,izolat!!!!!!!!

# vasile damian date 27 February 2021 15:04 +1

felicitări D.na Judecător !partenerul de nădejde a lui soroș n-are ce căuta în această funție fiindcă e o amenințare la statul de drept.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii