Incendiul de la Piatra Neamt – se cauta un tap ispasitor

Scris de: Adrian NASTASE

15.11.2020 18:36
Vizualizari: 2543

Dupa Colectiv, va aduceti aminte, s-a cautat un tap ispasitor. In final, seful guvernului de atunci, Victor Ponta si-a dat demisia.


Ar fi normal ca, dupa cumplitul incendiu de la spitalul din Piatra Neamt, sa aflam cine are responsabilitatea acestei tragedii.

Credeti insa ca va iesi, din nou, Iohannis sa spuna ca “a fost nevoie sa moara oameni” sau, in conditiile actuale, cu “guvernul sau”, Iohannis va anunta ca vina o poarta, de fapt, PeSeDe-ul?

Sursa: adriannastase.ro

Comentarii

# Kwj date 15 November 2020 20:20 +12

Mai e și varianta să nu spună absolut nimic, pentru că, nu-i așa, nu a fost informat

# Neanae date 15 November 2020 22:53 -1

Domnule Nastase, nu prea ar ieși un răspuns constructiv sau distructiv la întrebarea d-voastră (ori mergem pe “constructiv”, ori pe celalalt) ci vorbim vorbe. Dvoastra sunteți un om pragmatic si cu viziune, mai aveti ceva putere pt o opinie, pt un imbold social/politic Va fac eu o întrebare. Nu ar fi cazul, văzând haosul, virusul, situația structurilor de orice fel, sa se formeze un Guvern Național cu exponenți din toate partidele, care sa “joace” intre doua limite pentru BINELE TĂRII, A POPULAȚIEI, A ECONOMIEI șamd? Cele doua limite fiind: 1. Nu au voie sa-si arunce vorbe grele, critici, sa piardă nicio secunda cu aruncatul pietrelor unii in alții pentru ce au/n-au făcut. PROIECȚIA SA FIE AXATA CONTINUU SI CONSTANT PE INDIVIDUAREA PROBLEMELOR SI CONSTRUCȚIA PROCESULUI CĂTRE ATINGEREA REZULTATULUI DORIT LA PROBLEMELE INDIVIDUATE. 2. Se pot lua de păr din nou numai dupa ce au pus nația asta pe șine, au eliminat toate lipitorile străine care sug orice si ne vâră pe gât otrăvuri! You can!

# imun/teanu date 16 November 2020 09:25 +7

Sa incercam sa intelegem. Incendiul, de la instalatia electrica. Supraincarcata. De cata aparatura depasind capacitatea. Necesara instalatiilor ATI. Compartiment suprapopulat cu pacientii in stare grava. Supraopularea putea fi evitata? Simplu si sigur, cu pacienti transferati (realocati, cum spun "ei") la spitalul mobil spacializat si dotat ATI-Covid. Blocat inclusiv neavand personal, refuzat pe pretexte alocarii /la aceasta calamitate imediat "revitalizat" este inca dovada ca spitalul era functional. Dar!, ...realizare PSD. Cu si capital electoral lui. Deci, de "taiat" capitalul. Deci si ASA, pe langa alte, s-a configurat aglomerarea, cu si "incarcarea"(supra!) electricelor. Cine este, asa, vinovat?! Pe-Se-De... Pe-Se-De! Lui, iar!, "i-a fost nevoie sa moara oameni"?! Sau (tot!) "LUI"!

# visu date 16 November 2020 12:03 +1

incetati a-i mai combate cu ale lor clisee!Trebuie inlaturati inclusiv ai lor mici simpatizanti ori toleratori!

# nae din dealul feleacului date 17 November 2020 15:04 +2

Ce spui @Neanae?Iara pui de-o cumetrie?!Politica si nu numai,se face cu actiuni hotarite/taioase;asta nu intelege opozitia Ciolacu/PSD.Cineva,mai deunazi,spunea mai categoric asa:"la conducere prosti,in opozitie prosti".Grosul fiind prosti a inteles ca asa e asigurat un echilibru.Populimea nu a inteles ca toti fac parte din aceeasi gasca/sleahta dar cu maieuri diferite.Solutia este la POPOR(daca e cu adevarat,ori si el e o adunatura)si zice asa:"zdrobiti orinduiala asta cruda si nedreapta.."(dupa M.Eminescu)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii