INCOMPETENTUL #REZIST N-ARE ASTAMPAR – Procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la PJ Caracal, cel care i-a tinut pe politisti la poarta lui Gheorghe Dinca, a atacat la ICCJ decizia de suspendare din magistratura. Popescu este cercetat de Inspectia Judiciara pentru modul defectuos in care a intervenit in cazul Caracal: “Nu a consimtit la patrunderea, anterior orei 6:00, ignorand prevederile art. 27 alin. (2) lit. b) din Constitutia Romaniei, raportat la art. 20 alin. (2) din Codul penal”

Scris de: George TARATA

14.08.2019 14:37
Vizualizari: 8929

Procurorul #rezist Cristian Ovidiu Popescu (foto) de la Parchetul Judecatoriei Caracal, cel care a pazit poarta presupusului criminal de la Caracal Gheorghe Dinca, oprindu-i pe politisti sa intre in imobilul unde ar fi fost ucise doua fete, nu are liniste. Dar nu din cauza modului defectuos in care si-a facut treaba, ci din cauza deciziei de suspendare din magistratura. O decizie cat se poate de normala, luata de Sectia pentru procurori a CSM, la cererea Inspectiei Judiciare.

Astfel, conform informatiilor publicate de Jurnalul National, procurorul Cristian Ovidiu Popescu a contestat la Inalta Curte de Casatie si Justitie hotararea de suspendare din magistratura pe perioada cercetarii disciplinare efectuate de Inspectia Judiciara, hotarare dispusa la 1 august 2019, de Sectia pentru procurori a CSM. Dosarul a fost inregistrat la Completul de 5 judecatori al ICCJ in data de 7 august 2019, insa pana in prezent nu s-a stabilit cand va avea loc primul termen (vezi facsimil).


Acuzatiile Inspectiei

Asa cum se stie, Inspectia Judiciara a declansat cercetarea disciplinara a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la PJ Caracal pentru exercitarea functiei cu grava neglijenta in legatura cu modul in care a intervenit in cazul prinderii presupusului criminal Gheorghe Dinca. Concret, procurorul Popescu – despre care trebuie spus ca face parte din tabara magistratilor activisti care se suie pe scarile Curtii de Apel Bucuresti ca sa protesteze impotriva deciziilor luate de Guvern si Parlament (click aici pentru a citi) – este acuzat ca in momentul in care i-a oprit pe politisti sa patrunda in casa lui Dinca inainte de ora 6, ora pentru care fusese emis mandatul de perchezitie, a incalcat art. 27 alin. (2) lit. b) din Constitutia Romaniei, raportat la art. 20 alin. (2) din Codul penal.

Iata comunicatul Inspectiei Judiciare privind actiunea disciplinara care il vizeaza pe procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal:

Inspectorii judiciari din cadrul Directiei de inspectie pentru procurori au dispus inceperea cercetarii disciplinare fata de procurorul Popescu Cristian Ovidiu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal sub aspectul savarsirii abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. t) teza a II-a, constand in exercitarea functiei cu grava neglijenta.

In motivarea inceperii cercetarii disciplinare, s-a retinut ca procurorul de caz, sesizat cu infractiunea de lipsire de libertate a unei minore si avand, ca atare, obligatia de a lua toate masurile pentru incetarea acestei stari, nu a consimtit la patrunderea, anterior orei 6:00 a zilei de 26 iulie 2019, in imobilul suspectului unde se presupunea ca se afla victima, ignorand prevederile art. 27 alin. (2) lit. b) din Constitutia Romaniei, raportat la art. 20 alin. (2) din Codul penal.

Cercetarea disciplinara este o etapa obligatorie a procedurii disciplinare in cadrul careia se stabilesc faptele si urmarile acestora, imprejurarile in care au fost savarsite, precum si orice alte date concludente din care sa se poata aprecia asupra existentei sau inexistentei vinovatiei persoanelor vizate. Procedura disciplinara se deruleaza cu respectarea garantiilor procesuale si procedurale prevazute de Legea nr. 134/2010, republicata, cu modificarile ulterioare.

De asemenea, inspectorii Directiei de inspectie pentru procurori au inaintat Sectiei pentru procurori in materie disciplinara propunerea de suspendare din functie a procurorului pana la finalizarea procedurii disciplinare”.

Art. 27 din Constitutia Romaniei:

“(1) Domiciliul si resedinta sunt inviolabile. Nimeni nu poate patrunde sau ramane in domiciliul ori in resedinta unei persoane fara invoirea acesteia.

(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru urmatoarele situatii:

a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotarari judecatoresti;

b) inlaturarea unei primejdii privind viata, integritatea fizica sau bunurile unei persoane;

c) apararea securitatii nationale sau a ordinii publice;

d) prevenirea raspandirii unei epidemii.

(...)”

Art. 20 Cod penal:

“Starea de necesitate

(1) Este justificata fapta prevazuta de legea penala savarsita in stare de necesitate.

(2) Este in stare de necesitate persoana care savarseste fapta pentru a salva de la un pericol imediat si care nu putea fi inlaturat altfel viata, integritatea corporala sau sanatatea sa ori a altei persoane sau un bun important al sau ori al altei persoane sau un interes general, daca urmarile faptei nu sunt vadit mai grave decat cele care s-ar fi putut produce in cazul in care pericolul nu era inlaturat”.

Dosar penal, nu disciplinar

Refuzul procurorului Popescu de a permite patrunderea politistilor in casa lui Gheorghe Dinca este mentionat si in raportul Politiei Romane privind modul de interventie pentru identificarea si prinderea presupusului criminal. Astfel, raportul dezvaluie ca fostul adjunct al IPJ Olt a propus intrarea in locuinta fara mandat de perchezitie, invocand savarsirea unei infractiuni flagrante, insa procurorii prezenti la fata locului s-au opus unei asemenea actiuni:

In acest context, desi comisarul sef Alexe Nicolae – adjunct al sefului IPJ Olt pe linie de investigatii criminale a propus sa se intre la adresa respectiva, chiar daca nu exista un mandat de perchezitie, invocandu-se ipoteza savarsirii unei infractiuni flagrante (situatie in care este permisa perchezitia), reprezentantii parchetului nu au fost de acord cu aceasta propunere!!!”.

Pe de alta parte, exista opinii conform carora dosarul disciplinar nu este de ajuns in cazul procurorului #rezist Popescu. O astfel de opinie a fost exprimata de fostul judecator militar Constantin Udrea, cel care a intrat in istorie declarand ilegal Protocolul PICCJ-SRI din 2009: Auzeam mai devreme stirea ca procurorul (n.r. Cristian-Ovidiu Popescu de la PJ Caracal) va fi cercetat de Inspectia Judiciara. In opinia mea, se impun cercetari de natura penala, pentru ca este cel putin neglijenta criminala sa actionezi cu atata intarziere, incat sa lasi fiintele alea sa sufere atat”.

 

Comentarii

# mitica date 14 August 2019 14:51 +24

Cristian-Ovidiu Popescu trebuie cercetat si condamnat penal pentru favorizarea infractorului!

# nu conteaza date 18 August 2019 04:26 0

Daca se dovedeste ca a murit cineva pentru ca el a ordonat ca militia sa stea la poarta pana la 6, e complicitate la omor deosebit de grav, abuz in serviciu, favorizarea infractorului, obstructionarea justitiei si lasarea fara ajutor a unei persoane aflate in dificultate...

# Maria date 14 August 2019 15:11 +27

Până când vom sta DOAR să ne minunăm? :o Dincolo de adevăr şi minciună!De zeci de ani acest popor batjocorit e forțat să emigrze sau să devină PUŞCĂRIABIL DIN NAŞTERE, un fel de carne de tun pt batjocoritorii din sistemul falselor instituții, prostit şi jefuit Non Stop. Situația e gravă şi ieşire nu mai exită cum reîncearcă să ne mintă unii. SRI,DIICOT,STS...etc.Vor acoperi adevărul la nesfârşit până țara va intra în colaps iar noi vom plăti iar costul distrugerii LOR. Noi suntem datori nu doar să vorbim despre adevăr ci a venit timpul să protestăm prin toate formele POSIBILE inclusiv să găsim soluția ca nu mai plătim taxele şi impozitele către acest STAT FALS ŞI PUTRED DE MAFIOT! Care ne suprimă prezentul şi ne omoară viitorul! Totuşi să începem cu cel care stă "FOARTE CONFORTABIL"în vârful statului mafiot, pe când facem prima plimbare pe la Cotroceni :lol: ?

# TITULESCU date 17 August 2019 13:55 0

Asteapta SA TACA PRESA !!!!! Nenorocitii astia STAPANESC LA PERFECTIE MUSAMALIZAREA . Procurareasa din cazul SORINA ,este tot procuror !!!!!! PRESA A ADORMIT SI ea primeste salariutul de procurareasa si ce sa vezi asa o sa si ramana !!!!!!! Sunt ei de vina ??? NUUUUU!!!!!!! POPORUL ASTA ADORMIT SI COPLESIT DE FRICA DE RUSI ,DE EXTRATERESTRII … LA CARACAL JUSTITIA ROMANA A FACUT CRIMA LA PROPRIU !!!!!!!!!!! Cardasiile vechi sunt evidente !!!!!!!! Poza din dosarul LUIZEI ,SPUNE MULTE!!!!!!! BUNICUL INTIMIDAT ,SITUATIA ASTA IAR SPUNE MULTE !!!!!! JUSTITIA ASTA ,ASA CUM ESTE EA ACUM A FACUT CRIMA LA PROPRIU ,CE TREBUIE SA SE MAI INTAMPLE CA ROMANIA SA IASA IN STRADA PENTRU SCHIMBAREA ACESTEI JUSTITII ??? CE TREBUIE ???? ALTE CRIME ?????????

# nu conteaza date 18 August 2019 04:34 +1

Da. Cumpanasu a fost pro-sistem pana cand a fost lovit rau de sistemul pe care-l proslavea. Pana cand nu vor exista victime de un fel sau altul in fiecare familie, tara asta nu se va trezi! Nu mai avem credinta, respect, empatie, ca sa putem intelege pe vecini, prieteni, cunoscuti sau necunoscuti. Tragediile altora, au devenit fapt divers pentru noi. Pana nu suntem loviti direct noi, nu mai avem capacitatea de a intelege si de a reactiona. Deci da, e nevoie de inca multe crime, cele deja facute, nu sunt suficiente sa trezeasca la realitate neamul asta adormit!

# MIRCEA date 14 August 2019 15:59 +15

Care este adevaratul motiv pentru care nu este in vigoare, raspunderea magistratului?. Si nu numai raspunderea magistratului ci si raspunderea tuturor care dispun , pe bani nostri . In rest ,, VORBE GOALE DE 30 DE ANI "

# nu conteaza date 18 August 2019 04:41 0

Simplu: peste 50% dintre fostii si actualii decidenti (adica majoritatea), sunt fosti sau actuali incadrabili in categoria "interlopi". Magistratii, in mod firesc, vor sa-si pastreze privilegiile. decizia pastrarii privilegiilor lor, e la "politicieni". Pastrarea libertatii de catre majoritatea "politicienilor" e la magistrati. Cerc vicios: daca magistratii isi fac treaba, isi pierd privilegiile. Daca "politicienii" isi fac treaba, isi pierd libertatea. Au ales sa nu-si faca nici unii treaba, pe banii nostrii. Singura alegere logica pentru ei!

# Ioan Barbatei date 14 August 2019 16:19 +10

ACEST MASKRICI E CREATIA VITEI DE kovesi... UITE CE FATA DE DOBITOC ARE...

# Aia e una si nimic : concedierea ... date 14 August 2019 16:34 +16

Asta trebuie rapit , sechestrat, batut , violat..., dezosat, fragezit, ars, aruncate bucatile in cele 4 zari ; pe scurt , dat pe mana lui Dinca :eek:

# nae girimea date 15 August 2019 19:14 +1

A verificat cineva cine sunt persoanele care ii duc pachete in Penitenciar lui Dinca?stiut fiind ca poate fi urmarita oricand cu nonsalanta o persoana detinatoare de telefon mobi,traseul parcurs de ea. :-)

# nu conteaza date 18 August 2019 04:18 0

Nu au acces la penitenciar decat persoane verificate in prealabil, asa ca da, au verificat. Mai mult, dinca nu e propriu-zis arestat ci are dispusa o masura preventiva si asta, face accesul la el, mai complicat decat daca ar fi in puscarie, in timpul executarii unei sentinte. Urmarirea telefonului... Ei, nu e chiar atat de simpla! Daca vrei sa scapi de urmarire, folosesti atatea cartele cate retele cu acoperire in zona aia, ai. Sigur ca IMEI al telefonului e acelasi dar pana iei datele de la 4 companii de telefonie mobila, ai ajuns in Australia! Pe de alta parte, codul IMEI al telefonului poate fi sters. Sigur, nu vei mai avea acces la unele functii ale lui dar il vei putea folosi fara probleme pe majoritatea functiilor esentiale! Si fara sa faci astea, depinde de ce "permisiuni" ii dai telefonului: daca nu folosesti "share location", esti greu de gasit cu un telefon de generatie pana-n 2017. Etc...

# Angela date 14 August 2019 18:35 -6

Bogdan Darius Valcov era cel mai frecvent beneficiae de prospaturi minore...carnetelul lui cu 500 de femei indica ...cine produce bani pentru el si oamenii care il protejau...MAI FRATE...CE LASI SUNTETI...CE TRAITI SA VA DISTRUGETI TARA ....CUM SPUNEA DARIUSICA?! ...M.AM SFATUIT CU ION TIRIAC... ALT DEMENT CARUIA II PLAC PROSPATURILE... BANII ...TABLOURILE...LUCRATOR IN CIMITIR ERA DINCA...UNDE ISI AVEA ASCUNSE AVERILE DARIUS VALCOV...IN CIMITIR...IN PERETI... CE SCARBOSENIE DE FAMILIE AVEA DEONTOLOAGA LAVINIA MARCELA SANDRU... 3 NUNTI SI 8 BOTEZURI....SA JUSTIFICE BANII DIN RETELELE INFRACTIONALE.....CUM STII EU...STIE UM 0215CARE PROTEJA ACEASTA RETEA....KA TULCEA SUNT LA FEL DOSARE CU DISPARITII DE FETE....PROCURORUL GENERAL BOGDAN LICU ESTE SI EL PROTECTOR AL UNORA CZ ASTIA... ACADEMIA DE INFORMATII A LUI GABRIEL OPREA......CIUMA BUBONICA A SOCIETATII...DORMITI...DORMITI...SOMNUL CONSTIINTEI NASTE MONSTRI... SI CUMPANASU TINEA CU URSU... ACUM URLA DIN TOTI BOJOCII..??!

# TITULESCU date 17 August 2019 13:59 -1

DE CE CU MINUS LA ACEST COMENTARIU ??? Barbatii DEPENDENTI DE MINORE SUNT MAI PREJOS DECAT UN ANIMAL .

# nu conteaza date 18 August 2019 05:44 0

Gresesti. Sunt in egala masura si femei dependente de minori! Si jignesti animalele! Omul, face sex constient, de cele mai multe ori, pentru placere sau orgoliu. Animalele, nu au asa ceva! Ele fac sex doar pentru perpetuarea speciei lor... Motivul lor, e unul nobil si curat, nu fac trafic, nici cele mai feroce animale nu sunt bestiale voluptuoar. Animalele ucid sau fac rau ca sa se apere sau ca sa se hraneasca. Noi suntem singurele animale care ucidem din placere (uneori "sport").

# Ioana M. date 14 August 2019 18:36 +6

Si daca aduce probe ca nu s a opus intrarii in locuinta, ca procuror sesizat cu savarsirea unei infractiuni flagrante, trebuia sa dispuna politistilor intrarea in domicliu pentru salvarea unei vieti.

# Costel Dinu date 14 August 2019 21:01 +1

Moaca de manelist. Neglijenta criminala si favorizarea infractorului.

# Să facă o cerere la Soros ăla sigur aranjează ceva pt toți date 14 August 2019 22:45 +2

Să facă o cerere la Soros, ăla sigur aranjează ceva pt toți proștii lui :lol:

# Marin ȚULUȘ, Olt date 15 August 2019 15:26 +2

Crimele odioase ale unor magistrati din Olt pecare noi ii reclama tot mereu la institutii care nu/si fac treaba, gen CSM si propunerile tot mai aberante ale Presedintelui KI si PNL ,mai ales , de desfiintare a SIIJ, sunt dovada ca statul de drept nu exista in Romania!! Voi reveni

# adrian date 15 August 2019 20:00 -1

Legile sunt interpretabile....la punctul 4 al articolului 27 cum mai e? Mai e si articolul 159 din codul de procedura penala....care iar e ciudat.Procurorul e suspendat cam degeaba.Legile sunt proaste.

# sorry date 16 August 2019 10:34 0

CURATENIE DE URGENTA - acesta trebuie sa fie directia , altfel distrugerea tarii este inevitabila! VA DESTEPTATI ROMANILOR , MACAR ACUM sau asteptam sa ... puste mamaliga? Pentru o mana de excroci corupti din toate institutiile statului distrugem o tara ,un popor? Nu mai ascundeti gunoiul sub pres(dupa usa) aceasta este lupta anticoruptie. Institutiile de forta resetate si sub controlul institutiilor democratice ale statului. Terminati cu emanatii si emanatiile trecute prin filtrele interesului personal al potentilor ZILEI! Legile pentru judecatori inasprite la maxim. deoarece ei sunt adevaratii garanti ai dreptatii, adevarului si respectarii legilor. LEGEA SI JUDECATORII SUNT OXIGENUL DEMOCRATIEI IN ROMANIA ! SA NE UNIM SA REALIZAM ACESTE DEZIDERATE NOI CETATENII DEOARECE PARTIDELE NU AU FACUT NIMIC IN ACEST SENS !RUSINE LOR , CA NU MERITA BANII. SUNT O PLAGA A SOCIETATII! GANDITI ROMANI PRACTIC . SA LASAM TEORIILE CA AICI NE-AU ADUS!

# SORRY date 16 August 2019 11:32 +1

CINEVA SPUNEA CA ROMANIA ESTE CA USA ACU 120 DE ANI ! M'DA DAR ATUNCI UN HOT DE CAI ERA SPANZURAT (CE SA MAI VORBIM DE CRIMINALI). LA NOI ACUM HOTUL, CRIMINALUL AU MAI MULTE DREPTURI DECAT VICTIMA PAGUBITUL. ASTA DREPTATE IN ROMANIA??? IN TARA NOASTRA VAD LA TELEVIZOR) SI SIMT ASTA ZI DE ZI, ACESTIA NE CONDUC!!!!RUSINEEEEEEEEE!!!!!!!CE AVERI AU FOST SI SUNT FURATE DE CEI CARORA ,, NICI GURA NU LE MIROASE"( POLITIE,PROCURORI ,JUDECATORI SI OMNIPREZENTII POLITICIENI!!!! NOI CETATENII SA NU MAI FIM STATISTICA!!!RUSINEA RUSINILOR!!!!

# gelu date 16 August 2019 12:47 +3

Sediul sucursalei SRI din orasul Caracal se afla in cladirea Inspectoratului Politiei Caracal. Ceeace dovedeste faptul ca SRI judetene si SRI central coordoneaza activitatea de rapire a minorelor pe intregul teritoriul al Romaniei sub faslul steag al clanurilor interlope. Toti generalii criminali imbracati in fireturi si trese aurite ce conduc SRI trebuiesc arestati urgent pentru crima. Degradati si condamnati pe viata la inchisoare.

# gelu date 16 August 2019 14:24 0

Ancheta e o bataie de joc. La 3 saptamani de la disparitia Alexandrei, DIICOT s-a invrednicit sa ridice Renaulte Megan Break din curte lui Dinca. In acest interval de timp oricine putea sa intre pe poarta aflata in dosul curtii si sa planteze sau sa distruga probele aflate in acea masina.

# gelu date 16 August 2019 15:16 0

DIICOT a schimbat jentile speciale pe care Dinca le avea montate pe Renaulte Megan Break, jenti ce apar foarte bine in imaginile surprinse in 25 Iulie cu jenti din tabla ruginite, asa cum se observa pe masina ridicata astazi de DIICOT. Ce au avut de ascuns procurorii de la DIICOT de acestia au demontat de pe masina jentile originale???

# Ștefan date 16 August 2019 16:33 +4

STAUL ROMÂN își nenorocește cetățenii prin intermediul instituțiilor sale ! SISTEMATIC ! Angajați ai STATULUI, plătiți cu salarii colosale, pensionați timpuriu cu pensii speciale uriașe, nu fac nimic din ceea ce le este scris in fișa postului... polițiști, sri-ști, magistrați, DOS, DIICOT, STS, și lista este f.lungă... Inacțiune generalizată din partea tuturor! Mai mult: complicitate și cârdășii/încrengături total nepotrivite: polițiști-mafioți, magistrați-traficanți, polițiști-proxeneți-traficanți-magistrați-servicii_secrete-bandiț-oameni_politicii, in concluzie O ADUNĂTURĂ DE GOLANI care au ingenunchiat ROMANIA și frâng destinele unui popor!

# gelu date 17 August 2019 10:49 +3

Credeti mai ca neamtul corcit mioritic nu stie???? Stie mai, stie!!! Minorele Romaniei exportate ilegal pentru sclavie sexuala in Europa de Vest sunt rapite de SRI prin intermediul clanurilor de proxeneti ce actioneaza la comanda SRI Central prin ordinul pe zi pe unitate transmis tuturor sucursalelor judetene SRI. Sucursale ce-si au sediile in cladirile Inspectoratelor de Politie Judetene. Si astea toate se intampla pentru ca din 1947 si pana astazi chiar daca Securitatea s-a revopsit in SRI dupa 90, aceasta este Cancerul ce a pus stapanire pe aceasta tara. Securistii fiind platiti regeste in fapt nu pentru a apara viata si integritatea fizica a cetateanului si pentru ca SRI sa le rapeasca baietii si fetele cetatenilor Romaniei pentru ca SRI sa aprovizioneze astfel piata sclaviei sexuale si de transplant de organe din Uniunea Europeana. Activitate ce aduce sute de milioane de euro in buzunarele sefilor si sefutilor, generalii ce conduc infasurati in fireturi si trese aurite SRI.

# nu conteaza date 18 August 2019 03:35 0

Gelule, te rog crede-ma ca de data asta, nu e implicat SRI! N-ar avea cum! E ceva mult mai puternic decat SRI! Tot generali, tot agentie secreta dar de alt nivel... Noi doi, ne-am mai incontrat pe aici de cateva ori si stii ca suntem de aceeasi parte si uram la fel SRI. De data asta, punctual pe Caracal, SRI, nu are cum intra! E treaba DGIA... Si crezi sau nu, astia controleaza si SRI! Fiind Deveselu acolo, e treaba armatei, nu a SRI... Uite-te in bugetele anuale publicate si ai sa vezi ca DGIA nici macar nu e mentionata! Au fonduri la care SRI nici macar nu viseaza! Si au si aparatura, si specialisti adevarati!

# nu conteaza date 18 August 2019 03:44 0

Daca SRI voia sa-si bage nasul in zona, si-l pierdea rapid! Legal, SRI, nici nu are competente in zona Deveselu, care include si Caracal! Pe de alta parte, traficul de persoane la nivel local, NU este o problema de siguranta nationala, de interes pentru SRI. Pentru asta exista Ministerul Public (DIICOT, parchetele locale sau cine e competent), nu SRI! Fiind o zona cu caracter militar special acolo, pe o raza larga in jurul ei, singura competenta (inclusiv legala!!!), o are DGIA. Aia care-i supravegheaza si-i urmareste si pe cei de la SRI!

# nu conteaza date 18 August 2019 03:56 0

Accesul imediat la informatiile DGIA, le au: generalul Nicolae Ciuca, seful statului major general si klaus werner iohannis, presedintele tarii si presedinte al CSAT. Ai sa razi, ministrul apararii nationale, NU este in mod obligatoriu informat! La SRI, informatia merge pe cale ierarhica, nu ca la DGIA: agent- sef celula - sef serviciu - director militar - director civil (daca seful militar considera oportun!!!!) - presedinte CSAT. Daca observi, nici o agentie nu "trece" prin vreun ministru! Asa-zisul "control civil" e de fapt o vorba! Informatiile si deciziile merg de la sef militar de agentie, la presedinte si inapoi. De aia sunt lucrurile asa cum sunt! De aia, si pe "cazul Caracal" se va pune capac, asa cum s-a pus si pe "cazul Colectiv"!

# nu conteaza date 18 August 2019 04:05 0

Ai auzit de vreo agentie secreta care sa-si sacrifice sau sa-si expuna membrii? In asemenea agentii, nu sunt idioti! Coldea a fost expus, pentru ca "tara cerea sange!". Sigur ca n-a patit nimic, de fapt! Dar SRI e doar "remorca" civila a DGIA! Marile jocuri, acolo se fac! Ai auzit ceva de agentia asta? Sigur ca nu! Sau ai auzit dar doar asa, in trecere! De aia e secreta! Cat de bou trebuie sa fie cineva ca sa nu-si dea seama ca in jurul singurei baze americane, total operationala. de rachete strategice din Europa de Est, controlul e detinut de o agentie de informatii MILITARE? Ce treaba are SRI in asta???

# Mirela date 27 August 2019 00:15 0

Acest incompetent nu cunostea probabil prevedere articolului 27,pentru ca nu a fost la facultate.Si -a cumparat si el diploma cum multi ca el au facut-o.Romanica tara tuturor posibilitatilor

# Mirela date 27 August 2019 00:32 0

El dupa functie tanjeste tare.Pentru familiile distruse nu are nici CEA mai mica compasiune .Acest procuror nu isi da seama de gravitatea situatiei.El vrea functii cand el este de fapt complice la crima .La puscarie cu tine

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii