INDICII DESPRE OFITERUL ACOPERIT CANDIDAT LA PREZIDENTIALE – Fostul judecator si membru CSM, avocatul Adrian Toni Neacsu: “Pot pune ramasag ca amenintarea cu divulgarea calitatii de agent acoperit al unui serviciu de informatii actual priveste un fost magistrat sau parlamentar angrenat in acest moment in cursa prezidentiala. As miza chiar mai mult direct pe un fost magistrat”. Singurii fosti magistrati care candideaza la prezidentiale sunt Monica Macovei si Victor Ponta

Scris de: L.J.

10.09.2014 18:00
Vizualizari: 12496

Fostul judecator si membru CSM, avocatul Adrian Toni Neacsu (foto), ofera cateva indicii despre presupusul ofiterul acoperit care s-ar afla printre candidatii la functia de presedinte al Romaniei, despre care Traian Basescu a afirmat ca il va deconspira daca nu va recunoaste public legatura cu serviciile secrete. Intr-o postare pe blogul propriu, jurindex.ro, intitulata “Cine este candidatul la Presedentie fost ofiter acoperit? Trei truisme”, Adrian Toni Neacsu precizeaza ca, din punctul sau de vedere, cel la care se refera presedintele Traian Basescu este fost magistrat sau parlamentar implicat in cursa pentru Palatul Cotroceni.

In completare, Adrian Toni Neacsu afirma ca intuitia il face sa creada ca este vorba despre un fost magistrat: “Pot pune ramasag cu oricine se prinde ca amenintarea cu divulgarea calitatii de agent acoperit al unui serviciu de informatii actual priveste, tocmai pentru a se scapa de repercursiunea legii penale, un fost magistrat sau parlamentar angrenat in acest moment in cursa prezidentiala. Incheierea silogismului. As miza chiar mai mult direct pe un fost magistrat. De data asta doar pura intuitie. Desigur, daca nu este o cacealma”.


Trebuie spus ca la alegerile prezidentiale participa doar doi fosti magistrati. Este vorba despre Monica Macovei, fosta procurorare, dar si despre premierul Victor Ponta, la randul sau fost procuror.

Iata textul avocatului Adrian Toni Neacsu, postat pe jurindex.ro:

Este indiscutabil ca, potrivit legii, serviciile care activeaza in domeniul securitatii nationale, serviciile secrete, au dreptul sa foloseasca in activitatea lor ofiteri acoperiti sau agenti infiltrati. Nici cea mai fina diplomatie ipocrita a declaratiilor responsabililor nu a putut acoperi acest adevar evident. Legea este explicita. De exemplu, “Personalul operativ al Serviciului Roman de Informatii isi desfasoara activitatea deschis sau acoperit, in raport cu nevoile de realizarea a sigurantei nationale.” Reglementari similare exista si in ce priveste celelalte structuri similare. Agentii acoperiti in presa scrisa, in televiziune, corporatii, in avocatura, in mediul economic privat in general sunt cat se poate de legali. Primul truism.

Al doilea truism. Informatiile referitoare la agentii acoperiti sunt informatii clasificate drept secrete de stat. Divulgarea lor fara drept constituie infractiune. Sau, cum spune chiar legea (art. 45 alin 2 din Legea nr. 14/2002), documentele, datele si informatiile Serviciului Roman de Informatii pot deveni publice numai dupa trecerea unei perioade de 40 de ani de la arhivare. Prevederi legale similare exista si cu privire la datele si informatiile celorlalte servicii secrete. Potrivit art.303 din noul cod penal al romaniei, divulgarea, fara drept, a unor informatii secrete de stat, de catre cel care le cunoaste datorita atributiilor de serviciu se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

Cu toate acestea, nu constituie infractiune divulgarea unor informatii care prin ele insele se refera la savarsirea unor infractiuni, a unor abateri disciplinare sau care in general sunt rezultatul incalcarii legii. Poti divulga un ofiter al serviciilor secrete daca acesta nu se bucura de protectia legii, respectiv daca activeaza acoperit/infiltrat prin incalcarea legii.

In statutul cadrelor apartinand serviciiilor de informatii sunt stabilite o serie de incompatabilitati. Legea nu protejeaza in aceasta situatie o eventuala situatie de acoperire sau infiltrare. De exemplu, personalul SRI nu poate face parte din partide politice. Aceasta inseamna ca, din punct de vedere strict legal, un presedinte de partid, presupunand ca acesta este membru de partid, nu poate fi agent acoperit sau infiltrat. Interdictia se refera chiar la simpla calitate de membru de partid. Daca totusi este, il poti divulga.

Interdictia generala privind incompatibilitatea totala a functiilor exista cu privire la parlamentari si la personalul din justitie. Potrivit reglementarilor in vigoare, nu pot exista agenti infiltrati acoperiti in randul senatorilor, deputatilor, judecatorilor, procurorilor, grefierilor, magistratilor asistenti de la ICCJ. In randul acestor profesii nu este posibil, legal vorbind, sa existe lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii. De altfel, personalul din justitie completeaza, anual, o declaratie autentica, pe propria raspundere potrivit legii penale, din care rezulta ca nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii (art 7 din Legea nr. 303/2004). Sanctiunea pentru ei, daca sunt prinsi, este direct eliminarea din profesie. Si desigur urmarirea penala pentru infractiunea de fals in declaratii. Si, amanunt de culoare, cine credeti ca verifica realitatea declaratiilor date de magistrati? Consiliul Suprem de Aparare a Tarii.

Din cealalta perspectiva urmarita de mine, divulgarea unor astfel de persoane nu numai ca nu este infractiune dar contribuie la reinstaurarea legalitatii. Ar fi o fapta virtuoasa, cetateneasca sau, cum ar zice Horatiu Dumbrava de la CSM care de prin 2005 se chinuie, mare parte din drum impreuna cu mine, sa deconspire agentii infiltrati din justitie, “o garanţie în vederea prezervării statului de drept, a independenţei justiţie“. Una peste alta, darea in vileag a ilegalilor ar fi o fapta buna si nu presupune riscuri. Al treilea truism.

In aceste conditii, pot pune ramasag cu oricine se prinde ca amenintarea cu divulgarea calitatii de agent acoperit al unui serviciu de informatii actual priveste, tocmai pentru a se scapa de repercursiunea legii penale, un fost magistrat sau parlamentar angrenat in acest moment in cursa prezidentiala. Incheierea silogismului.

As miza chiar mai mult direct pe un fost magistrat. De data asta doar pura intuitie.

Desigur, daca nu este o cacealma”.

Comentarii

# visu date 10 September 2014 16:09 +6

Toni, lasa politichia caci sunt mult mai multe de facut in sistemul de justitie cu care esti mai in tema!

# remember date 10 September 2014 23:13 +4


Citeza pe visu
Toni, lasa politichia caci sunt mult mai multe de facut in sistemul de justitie cu care esti mai in tema!
Ei, Toni nu prea amesteca politichia cu sistemul de justitie ci doar ne aminteste ca cel mai infestat compartiment social cu securisti este justitia si...are dreptate.Securisti acoperiti si neacoperiti,turnatorii,mangafalele,sceleratii si descreeierati cu dosare,nimfomane si alte tipuri de dezechilibrati psihic,bantuie sistemul de justitie.Si cum dezechilibratii mentali (vezi basescu!!! :lol:) nu au limite, mi se pare normal ca si un securist sa-si doreasca sa ajunga presedinte.In ce-i priveste pe cei doi,n-as miza pe Ponta din simplul motiv ca timpul nu i-ar fi permis sa se pensioneze din "functia" de agent sub acoperire, "pensionare" ce survine dupa 15 ani de activitate ca agent,"pensionare" ce-ti permite sa abordezi si functii politice ce implica orientari politice!!'om trai si 'om vedea!!!Cert este ca securistii controleaza econiomicul pana acum...

# supravietuitorul date 10 September 2014 17:58 +9

Traian Basescu, maninca ...ca de obicei . A se vedea si numirea comisarului european Corina Cretu. Nu o am la suflet pe aceasta ..., insa kiorete se afirma de parca cei de la bruxelles nu asculta decat de loviturile de stat pe care le hahaie el la bautura.

# toni date 10 September 2014 18:47 +3

#visu. Merci de sfat, dar nu e, inca, politica. 

# floarea date 10 September 2014 20:02 +5

Sunteti un destept, d-le Neacsu. In plus, un om de caracter. Daca as avea probleme juridice -sper sa n-am! :sigh: as apela cu incredere la dvs. Succes pe viitor, orice ati intreprinde!

# obiectiva date 10 September 2014 20:09 +3

Toni Neacsu este dovada vie a vorbei romanesti ``OMUL SFINTESTE LOCUL`` ! indiferent unde il pui, el face dovada profesionalismului !si cine o fi si si visu asta care ii spune sa lase politica, DACA POLITICA NU L-A LASAT PE EL IN PACE ??? EU nu STIU DE CE EXISTA INTERDICTIA SI LA PORCURORI, cand toti JUDECATORII nu ii considera MAGISTRATI........am dovada scrisa intr-o sentinta penala care a respins plangerea formulata conf art 278 indice 1 din CPP din 1968, cand ii facusem plangere penala judecatoarei , fata popii,. de la judecatoria bacau, cand a respins cererea  de reexaminare a taxei judiciare de timbru in 2013, si ma obliga GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT constituit la judecatoria bacau sa platesc o taxa judiciara de timbru de 3 ori mai mare, iar judecatoarea GALAVAN a scris negru pe alb, ca trebuia sa fie de 4 ORI MAI MARE, nu de 3 ORI, ca sa ne intre bine in cap, ca fata popii ne-a facut un bine, de fapt, si ca PORCURORII NU AU DREPTUL SA CERCETEZE JUDECATORII.......

# obiectiva date 10 September 2014 20:14 +2

``Conform jurisprudentei CEDO procurorul NU este considerat MAGISTRAT (...)  Rezulta ca organului de urmarire penala  si/sau unei alte instante judecatoresti II ESTE INTERZIS prin Constitutie si lege sa faca cercetari si/sau aprecieri cu privire la activitatea de judecata a UNUI MAGISTRAT``` din sentinta penala nr. 15 a curtii de apel bacau, data de un MAGISTRAT...... VA ROG SA ELIBERATI DE INDATA PE TOTI JUDECATORII ARESTATI, JUDECATI, CONDAMNATI IN BAZA ACUZATIILOR FACUTE DE procurori ca ei NU AU DREPTUL SA II CERCETEZE PE JUDECATORI.........S-A AUZIT DNA ???? SUNTETI IN AFARA LEGII..

# obiectiva date 10 September 2014 20:17 +2

ei bine, si mama mi-a INTERZIS sa il mai primesc pe popa care are o astfel de fata, MAGISTRAT, in casa, de Boboteaza sau /si de Ajun ! ca suntem in circumscriptia lui teritoriala !

# obiectiva date 14 September 2014 09:56 +2

rugaminte catre Toni Neacsu ! ca autor al cartii CONVINGE JUDECATORUL, va rog sa imi comunicati cum trebuie sa persuadez un judecator sa respecte LEGEA si sa imi judece si mie cererea de reducere, esalonare, amanare a TAXEI JUDICIARE DE TIMBRU, ca am termen saptamana viitoare si de 6 LUNI ASTEPT SA MI SE JUDECE ACEASTA CERERE sa stiu si eu cat si cand am de platit taxa judiciara de timbru pentru a nu-mi fi si CEA DE-A DOUA CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA CA NETRIMBRATA....mentionez ca eu, ca reclamanta, am 80 de ani si avocatul traditional cu care ma judec are DOAR 55 de ani !!!!!!!!!  :sad:

# obiectiva date 14 September 2014 09:59 +2

erata...RESPINSA ca netimbrata...de asemenea, mentionez ca judecatoarea care trebuie `persuadata` e nevasta de ofiter SRI ! este vorba de o tipologie aparte, IMPOSIBIL de persuadat pe caile obisnuite ! rog raspuns urgent ! :roll:

# obiectiva date 10 September 2014 20:23 0

totusi, NU inteleg de ce Toni Neacsu ii lua apararea lui DANILET, intr-o conversatie cu mine, pe facebook..... :-x .. dupa tot ce ii facusera...... :sad:

# visu date 10 September 2014 21:22 +3

Pai tocmai asta-i problema: la cate vatamari sunt in justitie de rezolvat problema agentilor prezidentiabili e chiar derizorie!

# acu date 11 September 2014 10:20 +2

citez:" Potrivit reglementarilor in vigoare, nu pot exista agenti infiltrati acoperiti in randul senatorilor, deputatilor, judecatorilor, procurorilor, grefierilor, magistratilor asistenti de la ICCJ". inrebare:Pot exista legal agenti acoperiti in partidele politice,in administratia publica centrala sau locala,in presa scrisa sau vizuala ? 

# alex ionut date 11 September 2014 10:24 +2

ACEST CRIMINAL CARE CONDUCE ROMANIA UTILIZEAZA ARMA SANTAJULUI CCARE FOLOSESTE SERVICIILE SECRETE CARE SPUNE CA UN VIITOR OFITER SUB ACOPERIRE,CAT TUPEU PE ACEST BETIV ,CARE CONDUCE PALATU COTROCENI DOMNULE BASESCU ITI ESTE FRICA DE PUSCARIE, VREI SA FACI O CAMPANIE ELECTORALA MURDARA ASUPRA ADVERSARILOR,ITI ESTE FRICA DE PUSCARIE,REGIMUL BASIST INTERBELIC SE VA DISTRUGE IN 2 LUNI, OARE TU NAI FOST SECURIST,CE AI FACUT CU FLOTA,CU DOSARU NANA,CU CASELE,,,,SPUNE ADEVARU DOMNULE TOVARAS PUTIN ,,,,,,, CAND VORBESTI DE TRAIAN BASESCU VORBESTI DE NICOLAE CEAUSESCU CARE AMENINTA ADVERSARII POLITICII,PE ELENA UDREA DE CE NU O AMENINTA CU TRECUTUL GLORIOS,,,,,,,,,,,,

# Valah date 11 September 2014 11:59 +5

Este incredibil cum orice partz tras de un alcoolic, este analizat (mirosit) de aceleasi tzatze ("analisti p... ") pe toate canalele media.Halal sa-ti fie Basescule, sa te tina Dumnezeu, ca daca dispari tu.... mor astia de foame si 90% din media va da faliment (...10 % oricum va ramane, ca slava Domnului manelisti si curve vor fi totdeauna in Romania).

# Candidează Mr WILLIAM BRÂNZĂ? date 17 September 2014 00:31 +1

Candidează Mr WILLIAM BRÂNZĂ? O fi n-o fi din sekta SEKU - un lucru e sigur: atenție că a justificat c-ar fi adus calorifere și și le-a luat dar să fie atît de meschin să ia și prizele??? http://www.cotidianul.ro/william-branza-acuzat-ca-a-lasat-sediul-pdl-diaspora-fara-calorifere-205784/

# neacoperitu date 11 September 2014 13:29 +1

eu cred ca mai degraba se referea la Cristi....sau Helen....

# Veste proasta pentru 2MAK date 11 September 2014 14:52 +3

Veste proasta pentru 2MAK: pitit într-o colibă sub tină, popa Ioil intră în politică cobind că viitorul președinte al țării va fi o femeie, dar nu Macovei, ci Udrea. Nu a sărit biserica greco-catolică cu o bîrfă similară să o ajute :(( . O fi ortodoxia superioară??? Să nu uităm că Nuți, spaima ... moldovenilor a băgat un acatist cu așa doleanță într-o găurică din Zidul plîngerii... NB: În ce carte o fi citit cel PRO 'O Rock? Decameronul - nu; Lighioane și supralighioane - nu; Biblia hazlie - nu . . .

# VASILICA date 11 September 2014 18:37 -2

"Adevarul e insa ca noi nu meritam persoane precum Monica Macovei. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita."

# semăn cu Nelson Mandela date 11 September 2014 18:47 +5

„M-am gândit că, în multe feluri, eu semăn cu Nelson Mandela". Ceva asemănare ar fi, ea e neagră în cerul gurii!!!

# aflarea adevărului istoric despre revoluție + mineriade date 14 September 2014 23:48 +2

Singurul oras european știut de șefii de triburi africane e Timișoara (avînd fii studenți acolo) și euroflașneta s-a dus să-i amețească pe bănățeni cu aflarea adevărului istoric despre revoluție + mineriade. Daca timișorenilor le place cum trînti în orașul lor cu mucii în fasole băgînd TURCIA in UE, să o tot invite („Turcia, Grecia pun probleme economice, România nu pune probleme economice, ci politice”, 11 aug. 2012). Încă mai clocește ERATA! Că acum se dă preocupată de mineriadă – mizează pe „adulții au treburi și ruble-n chimire” ca să ne amintim cum s-a sucit! Zise de mineriadă: Nu am văzut niciun act de violenţă. “După un an, am analizat, din proprie iniţiativă, legalitatea măsurilor de arestare preventivă în dosarele finalizate în 1991”. „După 24 de ani de la Mineriada 13-15 iunie din Bucureşti, cei care au bătut şi arestat ilegal oameni au rămas, în marea lor majoritate, nepedepsiţi. Au fost şi oameni ucişi, dar criminalii şi complicii lor politici sunt liberi”.

# I-AR FI PLACUT SA OMOARE ROMÂN PE ROMÂN! date 15 September 2014 11:19 +2

A sperat că mesajul ei va declanșa o panică > decît cea din ziua de dumininică, 30 oct. 1938 de difuzarea piesei „Războiul lumilor”? Ex-procurorul ceaușist dădu buzna în casele oamenilor, în zi de duminică, 12 aug. 2012 sunînd mobilizarea pentru reîntronarea suspendatului: "Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil. Lumea să înţeleagă că e foarte grav" - Realitatea Tv. Ar fi încercat orgasme repetate, că nu are decît cînd e cineva arestat, zice un neam a lui Atilla, de omora ROMÂN pe ROMÂN? Declarație cu ecou în presa internațională, urmată de devalorizarea leului.

# Einstein al Parchetului date 11 September 2014 19:11 +3

La 13 aprilie 1984, deşi nu-şi încheiase stagiatura la Giurgiu, Monica Macovei e detaşată ca procuroare la Sectorul 1 din Bucureşti. Motivul? O cerere pe motive de sănătate. Nu e nevoie nici măcar de Raportul Tismăneanu ca să ştii că era practic imposibil pentru un absolvent să ajungă în Bucureşti pe parcursul stagiaturii. Cu atât mai mult e valabil acest lucru pentru un procuror, şi un procuror care nu renunţă la profesie pentru a veni în Bucureşti. Dimpotrivă, judecând după importanţa Sectorului 1 în activitatea de contracarare prin Procuratură a "acţiunilor contrarevoluţionare", Monica Macovei e promovată, după doar doi ani de stagiatură, într-un post de mare răspundere în regimul Ceauşescu. Din două una: Sau Monica Macovei era un fel de Albert Einstein al Parchetului şi, atunci, organele s-au văzut obligate s-o promoveze indiferent de profilul ei politico-ideologic.

# Sfînta Miercuri ar trebui s-o invidieze date 11 September 2014 19:13 +3

Monica Macovei e unul dintre politicienii care beneficiază de un Cult crîncen al personalității. Un pluton de deontologi și deontoloage o cîntă zilnic mai ceva decît pe vremuri cîntăreții proletcultiști pe Ana Pauker, îi trec cu vederea slăbiciunile, nu puține și nu mici, îi înjură pe cei care nu admit că Aiatolaha lor e și ea nu om, ci politician dîmbovițean. Acest pluton a reușit să-i creeze Monicăi Macovei o imagine pentru care și Sfînta Miercuri ar trebui s-o invidieze. Monica Macovei – cîntă lăutele din presă și din societatea civilă – e Verticalitatea întruchipată. Nu face compromisuri, nu face glume, nu face concesii. Ce mai încolo și-ncoace. O adevărată Vargă de oțel într-o politică a nuielelor din turtă dulce…

# euroflașneta își face campanie cu mama sa date 15 September 2014 11:10 +2

Hopa, euroflașneta își face campanie cu mama sa! "Mulțumesc mult, iubita mea mamă!", este mesajul pe care l-a scris pe Facebook Monica Macovei, candidată la alegerile prezidenţiale. "O susțin pe Monica cu toată dragostea", spune mama Monicăi Macovei - aiurea, scriu guzganii de îi trag limbi MUMII LGBT! Nu e exclus ca vădana gen. GHE să sufere și ea de scleroză că chema pe dna PETRINI la expertize iar ea era dusă pe alte cărări! Nu se rușinează fostul anchetator ceaușist să accepte așa șușanele după ce a criticat pe terți: "Eu nu vreau sa atac ceilalti candidati de dreapta, dar spun doar ca fibra de campanie a acestora este moale.”

# O sclerozata presedinte? date 11 September 2014 18:18 +5

O sclerozata presedinte? 22 iun.2014: „Putem să numim acest caz un nou puci”, consideră Monica Macovei. 25 iun. 2014: Reporter: I-am tot auzit pe unii indignați spunând că „ai tăcut suspect la cazul Mircea Băsescu“. De ce nu ai vorbit mai repede, mai răspicat, mai tare, ca să audă toată lumea ce părere ai despre acest dosar? Monica Macovei: O minciună. Am răspuns a doua zi după începerea scandalului. Pe scurt, am spus: 1) justiția este egală pentru toți, nimeni nu este și nu trebuie să fie deasupra legii, nici politicienii, nici membrii familiilor lor. Și în cazul Mircea Băsescu justiția să-și urmeze cursul. http://www.b1.ro/stiri/politica/monica-macovei-bercea-a-fost-inva-at-ce-sa-spuna-toata-povestea-cu-mircea-basescu-este-un-nou-puci-85426.html http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/interviu-dezvaluiri/monica-macovei-nu-ma-voi-opri-doar-pentru-ca-voiculescu-si-ponta-sunt-disperati/

# ROZA SCLEROZA FACE O VICTIMĂ!!! date 12 September 2014 10:45 +3

Grav că nu-și aminește ce-a măcănit cu trei zile în urmă! De nu are timp de test Alzheimer - să ia din bulinele rămase de la generalul GHE, autorizat cu această maladie, pe care i-o fi lăsat-o moștenire...

# Roza scleroza o ataca pe 2MAK date 11 September 2014 18:20 +5

"Vă aduc aminte ca în 2009 a fost trimis Vosganian, care s-a prezentat foarte prost, şi a fost respins de Comisia Europeană"...... este declarația Monicăi Macovei. Dl Vosganian: "Vosganian nu a fost propus de către Guvernul României candidat pentru postul de comisar european în 2009, ci în 2006. Ar fi fost culmea ca Emil Boc, de conivenţă cu Traian Băsescu, să mă propună tocmai pe mine comisar european! Parcă îl şi aud pe domnul Băsescu, cu vocea gâtuită de emoţie, spunându-mi, la scara avionului, în drum spre Bruxelles: "Eşti primul armean bun şi competent pe care l-am întâlnit..." Lăsând, însă, gluma la o parte, vă imaginaţi însă cam ce haloimăs e în minţile acestei doamne Macovei"

# SCLEROZA LA ATAK! date 11 September 2014 18:28 +5

MACA HARI a stîrpit coruptia in INSTITUTIILE EUROPENE! "Am mers și am ajuns pe o bancă. Trebuia să stau pe a treia bancă. Au trecut 2 minute, iar alături de mine s-au așezat 2 bărbați. M-au dus la ei acasă, iar acolo mi-au înșirat pe masă zeci de contracte. A doua zi l-am demis pe directorul respectivei instituții”, a declarat Macovei, la Look Tv, 9 mai a.c. Acelasi basm, pe 1 sept. 2013, dar cu alte sexe: " Am fost la 9 seara la a treia bancă la stânga și au venit doi oameni, soț și soție, care lucrau într-o instituție europeană. Am stat pe bancă vreo jumătate de oră, m-au luat la ei acasă să dorm și mi-au dat documente și informații, și apoi a doua zi m-am întors." Te pomeni ca o fi convins intre timp pe cea sotie sa se transsexualizeze!

# ROZA SKLEROZA IN ACTIUNE date 11 September 2014 18:31 +4

Zise de mineriadă: Nu am văzut niciun act de violenţă. "După un an, am analizat, din proprie iniţiativă, legalitatea măsurilor de arestare preventivă în dosarele finalizate în 1991“ - ocazie să șteargă urmele propriilor acțiuni???„După 24 de ani de la Mineriada 13-15 iunie din Bucureşti, cei care au bătut şi arestat ilegal oameni au rămas, în marea lor majoritate, nepedepsiţi. Au fost şi oameni ucişi, dar criminalii şi complicii lor politici sunt liberi“, a scris Macovei pe blogul personal.

# sclerozata ori cascata? date 11 September 2014 18:33 +3

Căscata Luisa rătăci un dosar! Era m a t r a f o x a t ă ? L-a făcut pierdut?? Îl păstrează amintire??? "Carevasăzică, marea specialistă în drept a zilelor noastre, europarlamentar, moralista Monica Luisa Macovei, dând dovadă de înalt profesionalism şi responsabilitate, a rătăcit definitiv un dosar, preluat personal de la Secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti. Drept răsplată, după ani de activitate în slujba adevărului şi a dreptăţii, Macovei a fost promovată mai departe în “sistemul ticăloşit”, până a ajuns ministru al Justiţiei în regimul lui Traian Băsescu. Asta ca să vedeţi cine a condus ani la rând Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului - Comitetul Helsinki şi pe cine a uns drept ministru camarila lui Băsescu. " http://www.cotidianul.ro/poate-ati-uitat-cine-este-monica-macovei-242828/

# PAFNUTIE CHILERU date 11 September 2014 18:35 +4

Cu mult inainte de a ne familiariza cu asasinii digitali, filozoful nostru ne-a dat gata cu talentul sau in acest domeniu de mare viitor. Tehnica e simpla - http://adevarul.ro/tech/internet/confesiunile-unui-asasin-digital-interviu-frank-ahearn-omul-ajuta-dispari-urma-internet-1_52ead18ec7b855ff56f1b834/index.html - "Trebuie să-ţi aminteşti că nu există un buton de Delete pe internet. Dacă ceva a ajuns acolo, singurul lucru pe care-l poţi face este să contactezi pe cineva ca mine, care să poată să-şi dea seama de un mod prin care să manipuleze şi să combată această informaţie. Nu există alternativă." Meserie banoasa: "SERVICII EXTREM DE SCUMPE Mi-ai spus că acum ai clienţi bogaţi. Cât de mult costă serviciile tale? Foarte mult. Începe la 35.000 de euro." Doar ca filozoful a vrut sa imbine, GRATIS, convertind pe cel anchetator ceausist ce lovea arestatii in samurai fragil, tehnica cu servilismul feudal fata de mai marii zilei.

# nu-şi grădinăreşte, demagogic, cariera date 11 September 2014 18:42 +4

Recomandare traznet de la 1 filozof: "Monica Macovei nu face gesturi ample şi declaraţii tari, nu-şi cultivă, tandru, imaginea, nu-şi grădinăreşte, demagogic, cariera. Spune strictul necesar şi nu apare decît cînd e, cu adevărat, nevoie." Asa o fi crezind cel filozof. Mai bine tacea! Cel samurai fragil gradinareste un nou site, scirbit de limbile ce le primi. Puteti verifica: www.monicamacovei.eu - Under construction...

# extragerea judecatilor date 11 September 2014 18:46 +3

Cum se laudă euroflașneta: "nu urăsc America și Europa ca Antonescu". Deducție macovistă prin procedeul MHS - EXTRAGEREA JUDECĂȚILOR DE VALOARE DIN SULFATUL DE CUPRU. :lol:

# MINCIU RELU date 11 September 2014 18:39 +3

Astazi, Monica Macovei traieste departe de viata politica, intr-un apartament de doua camere din Bucuresti, impreuna cu fiul sau de 18 ani. Aceasta mama divortata, in varsta de 54 de ani, nu a parasit niciodata modestul apartament, nici macar atunci cand era ministru, se incheie articolul din Le Monde. 12 iun 2013. Luisa nu e o sărăntoacă, să se teamă francezii că mîine-poimîine îngroașe rîndurile asistaților sociali în Paris. Musai ca ziaristul să scrie de averea declarată înainte de alegeri la PE a candidatei. Păcat că a scris după ureche despre RADU MAMII. Imposibil să aibă doar 18 ani la data publicării articolului. Și apoi cel fiu eminent, terminînd liceul în Canada, vreo 2 ani prin Paris, deja student din 2011 la Londra să fie atît de pămpălău să accepte să șadă, fie și ocazional, cu mamițica?

# APARATOAREA ICONICA A LUI AUROLACSSON PRIBEAGU date 11 September 2014 18:49 +3

S-a scremut zdravăn ex-procurorul ceaușist să i se uite trecutul apărînd jegul MISA. Nu se știe cum de s-a lipit de Grig (o fi înghesuit-o ăla pe după bloc cînd era jună?) dar s-a făcut de cacao și față de UE: „Ştim că ministrul justiţiei, Monica Macovei, a cerut Consiliului Suprem al Magistraturii să facă o investigaţie asupra acestui caz. Concluziile investigaţiei au fost confuze şi neclare pentru noi, deoarece singura persoană considerată vinovată a fost d-na Macovei însăşi, pentru a nu fi pus la dispoziţia Suediei suficiente informaţii pentru ca dl. Bivolaru să fie extrădat.”

# IN MISA PE SESTAKE? date 11 September 2014 18:53 +4

Inspectorii CSM sustin in raportul intocmit in cazul Guru ca a fost incalcat "principiul independentei Justitiei" Totodata, in raport se arata ca anchetarea lui Gregorian Bivolaru nu a fost o "comanda politica". Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a interzis accesul inspectorilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) care verificau cazul Bivolaru la acte necesare in cercetare si a solicitat ca ancheta acestora sa fie canalizata pe anumite directii, incalcand astfel principiul independentei Justitiei. Aceste afirmatii sunt cuprinse in raportul Inspectiei CSM in cazul Bivolaru, potrivit carora acuzele aduse de "puterea executiva" au fost facute fara a fi cunoscute motivele reale pentru care instanta suedeza a refuzat cererea de extradare a yoghinului.

# SaFIE SACTIONATI CA MUNCESC date 11 September 2014 18:55 +4

"Colegii mei, şi au fost circa 8 procurori, au recepţionat în mod negativ apelurile ministrului Justiţiei privind sancţionarea lor în timp ce derulau ancheta MISA, şi mai ales intervenţia publică a acesteia, privind anchetarea inculpatului Gregorian Bivolaru sau restituirea cauzei la Parchet. Repet, toate aceste declaraţii se făceau în momentul în care era o anchetă pe rol, aducând în rândul echipei un sentiment de inutilitate a muncii."

# APARATOAREA ICONICA A TERORISTULUI M date 11 September 2014 18:51 +3

Extrădarea lui Mohammad Munaf, inculpat pentru terorism în România şi condamnat la moarte de un tribunal irakian, a fost blocată în decembrie 2005 de Monica Macovei. Fostul ministru al Justiţiei a emis un ordin potrivit căruia statul să nu ceară extrădarea de la americani, ordin pe care "Jurnalul Naţional" îl prezintă în exclusivitate. Mohamad Munaf, călăuza celor trei jurnalişti români răpiţi în Irak, a fost condamnat la moarte prin spânzurare, de Tribunalul penal central din Bagdad, dar sentinţa nu este definitivă. El este acum în custodia americanilor şi este deţinut la o bază din Irak. Munaf a fost deja condamnat la moarte de către justiţia irakiană pentru răpirea jurnaliştilor. Avocaţii săi fac tot ce le stă în putinţă pentru a obţine renunţarea la pedeapsa capitală.

# FURT CU CEDO COMPLICE date 11 September 2014 18:57 +5

A reușit să păcălească și pe ăia de la CEDO! Monica Macovei a primit 13.366 euro, onorariul pentru “reperarea onoarei” interlopului Belmondi Cobzaru – onorariu suportat de contribuabilii romani. Cat de onorabil este Belmondo Cobzaru – pentru a carui reprezentare noi toti am fost obligati sa o platim pe “onorabila” Monica Macovei cu 13.366 euro- s-a vazut recent, cand acesta a recidivat, injunghiind o femeie.

# (S)PIONUL PERFIDULUI ALBION date 11 September 2014 18:59 +4

"Am vrut un răspuns clar: potrivit cărei legi, cărei legi a cărui stat, doamna Macovei a obţinut contractul la Skopje, unde s-a făcut oferta, unde a fost înregistrată această ofertă, oferta a fost transparentă şi a dat şansa unei competiţii în care să aplice şi alţi avocaţi pentru acest post? Acestea sunt preocupările mele", susţine Stanislav Pigon. Polonezul mai spune că a lucrat în Macedonia în aceeaşi perioadă cu fostul ministru român. El aşteaptă ca situaţia să fie clarificată de instituţiile europene. Pute rau cum a ajuns acolo, mai ales ca a fost rasplatita de UK, deci de un guvern cu oarece interese in zona... Au pus si americanii umarul: Macovei a spus americanilor că "trebuie să lucreze în altă parte" pentru că are prea mulţi duşmani în România pentru că avea o agendă anticorupţie agresivă.

# PROTEJATA INCENDIATORULUI MATRAFOXAT date 11 September 2014 19:02 +3

"...luat dintr-un ONG şi i-am spus eşti ministru"!!! "Oameni care au contat pentru tine şi de dragul imaginii lor, până şi pe cel care i-a luat dintr-un ONG şi i-am spus eşti ministru, şi când îi auzeam cum povesteau cum l-au găsit pe Morar, când eu ştiu că am avut o singură exigenţă: cauti-l pe procutorul care a avut curaj să aresteze un senator PD", a mai spus şeful statului. Ce discret e Băselu! Nici o vorbă că a promovat pe cel mai puturos procuror (198 dosare NEREZOLVATE cu vechime de 60-1030 zile). Posibil ca în cele 10 cutii păstrate la PDL să fi fost și caseta cu giugiuleala Luisei într-o mașină, în parcul drag pidosnicilor - PARCUL OPEREI. Căci doar cel de la butoane putea ordona să fie filmat ditamai ministru.

# Are fler ca Hăineală la criminali date 11 September 2014 19:04 +4

Are fler ca Hăineală la criminali :lol: :D :lol:. S-a agățat de Grig & MISA și a abandonat barca; a clocit asociația ACCEPT și a abandonat recensământul pidosnicilor; prin propria prostie - SUNT CEA MAI CREDIBILA - a fost casată din lista cozilor de topor a INCENDIATORULUI MATRAFOXAT. Halal om politic!

# CLAN BASE: RECOMANDARI CALDUROASE date 11 September 2014 19:07 +3

BASE: "Nu pot să nu observ că a fost în stare de profunde compromisuri în interiorul PDL-ului pentru a fi europarlamentar." Mezina BASE: "Rugamintea pentru toti sustinatorii Monicai Macovei este urmatoarea: nu incercati sa o exonerati pe aceasta de faptul ca a renuntat la principiile pe care le invoca pentru a obtine un loc pe lista PDL pentru europarlamentare. Nu faceti decat sa aratati ca scara de valori nu exista. Nu uitati ca domnia sa nu a aparut in politica din neant, ci a fost sprijinita de Presedintele pe care acum il critica sa devina si ministru, si europarlamentar, si vicepresedinte de partid, dar si presedinte al Delegatiei de cooperare UE - Republica Moldova".

# ingerinta in activitatea de urmarire penala date 11 September 2014 19:09 +4

CSM a recunoscut ca cel samurai fragil s-a amestecat unde nu-i fierbe oala. Invatind din propriile greseli (198 dosare NEREZOLVATE la PARCHETUL GENERAL cu vechime de 60-1030 zile) eurodeputatul PDL Monica Macovei a cerut PICCJ preluarea dosarului penal nr. (…), inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov aflat in instrumentarea procurorului MN in vederea „solutionarii rapide si profesioniste a acestuia”, solicitind sa se efectueze inclusiv verificari privitoare la existenta unor posibile abateri disciplinare ale respectivului magistrat. Plenul CSM, intrunit in 22 mai 2012 pentru a dezbate admiterea cererii de aparare a independentei, impartialitati si reputatiei profesionale a procurorului brasovean a concluzionat ca, in acest caz, presiunea exercitata de Monica Macovei, prin cererea forumulata la PICCJ "constituie o ingerinta in activitatea de urmarire penala, de natura a aduce atingere independentei si impartialitatii procurorului".

# FLEGME VIRTUALE date 11 September 2014 19:15 +4

2 mesaje anonime de simpatie: "Stimabile!Cobori prea jos sa-i dai satisfactie,acelei securisto,comunisto,basista, alcolista.Eventual merita o flecma intre ochi." "Putem sa incepem sa o votam pe Macovei si in perioada campaniei electorale cu o flegma? Asa a facut nesimtita asta cu Roamania din 2012...." Rămîne între noi: jupîn Blaga vă va mulțumi în gînd că prea de multe ori s-a scremut Luisa să îi excite glandele salivare iar el s-a abținut din toate puterile, chitind că l-ar salva de cele 7 păcate, pardon, dosare cu fini penali!

# Salvamar date 11 September 2014 22:26 +4

Sa zicem ca nu e ilegal sa-l denunte pe Ponta ca agent secret. E OK. Problema e alta. Daca il denunta pe Ponta se devoaleaza si MISIUNEA si daca e cea vehiculata de un ”binevoitor” pe aici este vorba de spionarea Carlei del Ponate, treaba devine nasoala la nivel european si iese un sictir pe care nu cred ca serviciile, oricat de imbecili ar putea fi cei care i-au devoalat iresponsabilului Basescu numele ofiterilor acoperiti (crezand ca Base e vesnic), si-l poate permite. Sa vari Romania in asa ceva este IRESPONSABIL. Abia in acesta problema, basescu poate fi acuzat de INALTA TRADARE impreuna, legati cu aceleasi catuse, ofiterii care i-au furnizat acestui presedinte iresponsabil astfel de informatii - Curtea Martiala domnule Coldea sau domnule Predoiu...

# cel mai pervers creştin greco-catolic date 15 September 2014 11:15 +2

SUCCESURIMLM: Une éminente eurodéputée roumaine (presa franceză, cînd cobea răsbel civil) = o psihopată incapabilă de empatie [OAMENII MAI SI MOR] = meşteră la fals intelectual (cazul Freedon House) = cel mai mincinos politician (1,5 milioane voturi fraudate ÎNTR-UN SINGUR DOSAR) = cel mai lăudăros PDL-ist [SUNT CEA MAI CREDIBILA] = cel mai slab deputat PE [TURCIA, GRECIA PUN PROBLEME ECONOMICE] = cel mai puturos procuror (198 dosare nerezolvate cu vechime de 60-1030 zile; şi în timpul controlului întîrzie 2 ore - greţuri matinale? fu la utrenie? cufureală acută?) = cel mai devotat procuror ceauşist (respinse anularea cazierului luptătorului anticomunist Ogoranu) = cel mai necinstit ministru de justiţie (dosar vila Petrini judecat CONCOMITENT de 2 complete) = cel mai pervers creştin greco-catolic (apărătoarea iconică a lui Grig, amator de sex pe morminte; îl pofti să cuvînte la fabrica de cadre SRI + SIE pe profu de pedofilie Hekma, ăla cu teza [COPII TREBUIE FORTATI SA FACA SEX]).

# fuziune cu energiile subtile binefăcătoare din Univers date 15 September 2014 11:22 +2

... spre deosebire de premier, ea este „mai puternică decât un bărbat"! E efectul benefic al terapiilor MISA asupra celui samurai fragil care a scăpat de problemele de sănătate din mileniul trecut absorbind cu multă conștiinciozitate bazaconiile lui Grig: „Starea constantă şi încrezătoare de răbdare divină nesfârşită“, „O translaţie în Tărâmul spiritual al fiinţelor divine zeieşti (Svarga Loka)“, „Starea superioară de autoritate spirituală, ce se naşte din iubire nemărginită“, „Starea de comuniune profundă cu energia subtilă a Rostirii Dumnezeieşti Creatoare (Logosul Suprem)“, „forţele benefice sublime ale Universului“, „Saturarea fiinţei noastre lăuntrice prin gînduri pozitive pentru a facilita starea permanent de fuziune cu energiile subtile binefăcătoare din Univers“!!! Haios că Aurolacsson se plîngea pe net că are o usturime de la ultima fuziune și era interesat de un leac naturist...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii