INREGISTRAREA FATALA – Vine bomba peste Nicusor Dan: “Exista oameni de afaceri care-n ultimii ani, dorind sa dezvolte proiecte imobiliare, s-au lovit de reclamatiile formale ale lui Nicusor Dan, care le-ar fi conditionat 'pacea', de oferirea unor sume de bani... Este chiar o inregistrare ambientala a unei discutii incriminatoare dintre 'Plicusor' si tatal unui consilier general USR... Crede cineva ca aceste lucruri nu vor aparea public, cu probele adiacente???”

Scris de: George TARATA

05.08.2020 12:59
Vizualizari: 7055

O adevarata bomba ar putea fi detonata inaintea alegerilor locale pentru Primaria Capitalei. O bomba care sa il pulverizeze pe candidatul PNL-USR, Nicusor Dan (foto).


 

Consultantul politic Cozmin Gusa dezvaluie existenta unei inregistrari ambientale cu o discutie incriminatoare pentru Nicusor Dan, discutie purtata intre acesta din urma si tatal unui consilier general al USR cu interese imobiliare in afacerea Constanda: “Se pare ca este chiar o inregistrare ambientala a unei discutii incriminatoare dintre 'Plicusor' si tatal unui consilier general al USR (impus pe lista chiar de catre Nicusor Dan!), care tata are interese imobiliare comune cu celebrul 'beneficiar' Costanda”.

 

Santaj la oamenii de afaceri?


De asemenea, Cozmin Gusa mai atrage atentia asupra unui alt aspect care i-ar putea fi fatal lui Nicusor Dan. Mai exact, un posibil santaj exercitat de candidatul PNL-USR asupra oamenilor de afaceri. In acest sens, Cozmin Gusa precizeaza ca exista oameni de afaceri ale caror investitii imobiliare au fost blocate de Nicusor Dan prin formularea unor reclamatii, pentru ca in final reprezentantul PNL-USR in lupta pentru Primaria Capitalei sa ceara sume de bani in schimbul retragerii actiunilor: “Exista cativa oameni de afaceri care-n ultimii ani, dorind sa dezvolte proiecte imobiliare, s-au lovit de reclamatiile formale ale lui Nicusor Dan, care le-ar fi conditionat 'pacea', de oferirea unor sume de bani ca sponsorizari (subiectul are mare notorietate in lumea de afaceri bucuresteana!)”.

Cozmin Gusa, ale carui dezvaluiri sunt atasate integral la finalul articolului, face si o previziune, avand in vedere batalia dura care se duce pentru Primaria Capitalei: aceea ca toate aspectele mentionate mai sus vor aparea public, insotite de probe.

Pe de alta parte, de curand acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan au fost lansate de senatorul PSD Daniel Zamfir.


* Cititi aici integral dezvaluirile consultantului politic Cozmin Gusa despre Nicusor Dan

* Cititi aici acuzatille senatorului PSD Daniel Zamfir la adresa lui Nicusor Dan

Comentarii

# mitica date 5 August 2020 15:31 +5

Cei de la DNA nu stiu nimic? La puscarie cu el!

# Neanae date 5 August 2020 21:52 +9

Pai cum o punem Bobiță cu “fără penali in funcțiile publice”! Eh? Te susțin păpușarii, marioneta ce ești, fiindcă încă nu te-a puricat justiția? Cretinel, stai in banca ta și vezi sa-ti iasă biluțele rotunde cu materia prima de prin nas. Te pun păpușarii in joc fiindcă ești NIMC, fix pe principiul folosit ca fie numit Prim ra#at Ministru Cuțu! Nu ca actualul e cu ... nucă! Dimpotrivă, e cufureala nemțească. Tâlhari toți, curând va veți vedea ceafa toți voi guwernerantii, de la toate palmele metaforice pe care le veți primi. Aloooo, PSD ce dracului faceți? Cu SUSPENDAREA și cu un RĂSUNĂTOR DENUNȚ contra preșului și cei îngenunchiați pe el? Unde s-a mai auzit ca niște unii vor sa domnească denigrând și calumniind cu scop de DISTRUGERE a unui partid ales democratic? Păi cât va mai lăsați călcați in picioare? Nu puteți dracului sa încetați răfuiala de grădinița dintre voi și sa faceți front contra dictatorilor reptilieni cretinei, dar vocali și dați dracului de uriciosi și mincinoși? Ooo

# wast date 6 August 2020 13:44 +1

Cufureala alogena nazi se vede peste tot in guwernare nazi

# lege-faradelege date 6 August 2020 14:53 +4

Urmariti limbajul nonverbal al individului NCICUSOR DAN care se doreste primar general si veti constata multe ................. Conducerea PSD joaca o carte nefasta, a astupat vocile unor reali lideri precum sunt: Nicolae Serban , Liviu Plesoianu, Nicolae Bacalbasa, Zamfir, care suntem convinsi ca nu au votat legea antiromaneasca a carantinei obligatorii. Explicatiile lui Cazanciuc pentru a justifica votul PSD pentru aceasta lege sunt mai mult decat puerile, sunt praf in ochii romanilor, care nu stim pana cand vor rabda cizma pe grumaz. DESTEPTATI-VA ROMANI NU MAI ALEGETI ANTIROMANI,recititi DOINA a inegalabilul poet al lumii, MIHAI EMINESCU.

# escu date 7 August 2020 08:57 +1

Omul se simte protejat de justiție. Unde sunt ANI. draga de ANI și DNA? Sau ele au ca obiect de activitate PeeeSeeeDeee? Dacă ar fi fost membru PSD, a doua zi făcea coadă la DNA. De ce nu se verifică averea și conturile escrocului? Mai dă și lecții de morală, inclusiv de protejare a mediului, el circulând cu o vechitură care poluează aerul capitale, dorind să arate că este și sărac. Campania lui ne amintește de scenetele cu Răgălie de la primărie.

# constantin date 12 August 2020 09:56 +1

Excrocul tot excroc ramane....daca nu stiati,el este din cartierul Galati,al orasului Fagaras,pe foarte multi locatari din cartier i-a "tepuit"mai de multisor,daca il prind acei locatari va ramane fara piele,il jupoaie de viu!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii