Iohannis nu ar fi premiat Teatrul „Podu'”

Scris de: av. Bogdan RADULESCU

03.04.2020 14:05
Vizualizari: 2717

Decretul prezidential de retragere a decoratiei Spitalului din Suceava seamana intr-un fel cu episodul cu paltonul, unul dintre primele manifestari ale maiestatii din partea lui Klaus Iohannis. Aterizat in Franta, la aeroport, anturajul sau prins intr-un flagrant minor de neatentie a fost strivit de dispretul Presedintelui; in loc de un fii amabil”, adresat oricaruia dintre aghiotantii prezenti, Iohannis prefera sa dea cu ceapa-n caldaram, azvarlind paltonul pe plafonul limuzinei.Spun ca seamana „intr-un fel”, deoarece singurul punct comun al celor doua intamplari e omul si gestica sa de craisor furibund.

Retragerea decoratiei spitalului gaseste un corp medical demoralizat de deciziile stupide ale vechiului pupil al lui Gheorghe Flutur, acum demis din functia de manager, aflat totusi in corpore pe baricada luptei in cel mai lovit judet din tara. Lovit si de masurile tardive ale ciobanasului cel rau, care a intrat in anul Covid-ului ruminand orbit obsesia sa pentru anticipate.

Jigneste un corp profesional format din destui oameni care cumuleaza calitatea de doctor cu aceea de pacient infectat exact de virusul cu care lupta, deja loviti de indolenta si birocratia care i-au lasat dezechipati si expusi si care sunt imbatabile.

Puncteaza din nou o nota de comic tragic (meniul zilei, de 3 luni incoace) in atmosfera apasata din tara, prin faptul ca Iohannis nu sesizeaza ca acest afront si-a gresit tinta: atunci cand a decis conferirea acestui titlu, Iohannis de fapt s-a decorat pe el si pe mazeta patetica Flutur („FAC-GREVA-FOAMEI-DACA-E-NEVOIE”).

Decoratia de atunci viza sublinierea meritelor acestor doi insi si a partidului lor jalnic, in care Ilie Bolojan refuza ori nu este lasat sa ia conducerea.

Iohannnis (devenise simpatic in ultimele zile) nu a decorat vreodata un muzeu,o biblioteca oraseneasca, vreun cinema din pustie tinut in viata prin inima mare si mijloacele dramuite ale unui localnic.

Iohannis nu ar fi premiat niciodata Teatrul „Podu'”.

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Herald date 3 April 2020 18:17 +3

Nu-i nici un bai, nici o scofâlceală. Bukowinenii s-au pishat cu boltă peste medalia ipocrită a Plăvannului și au suplinit-o cu un banner afișat în fața Spitalului Județean: „CELOR CARE LUPTĂ ÎN CONTINUARE OFERIM, ÎN LOCUL DECORAȚIEI RETRASE, INIMA SUCEVENILOR”. :roll: cui să-i mai pese în aceste vremuri... excepționale de bosumflările unui PRUOST? Zi-i PRUOST, trage apa și apoi spală bine de tot mâinile! (cel puțin 30 de secunde, cât s-ar intona la megafoanele miliției primele 3 versuri ale „imnului național” (minuscule intenționate).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii