IOHANNIS, JOS LABELE DE PE JUSTITIE – Judecatoarea Gabriela Baltag demasca fatarnicia lui Klaus Iohannis, dupa ce a respins-o pe Dana Girbovan la sefia Ministerului Justitiei: "Prin decizia luata au cazut toate mastile propagandei privind statul de drept! Este greu sa gaseasca in fruntea acestei institutii o persoana dupa viziunea, chipul si asemanarea Domniei Sale! Sa-si gaseasca alte constructii electorale fiindca ar fi o blasfemie sa mai rosteasca vreodata expresia 'justitie independenta!'"

Scris de: Elena DUMITRACHE

28.08.2019 19:43
Vizualizari: 10007

Reactie fulminanta si binevenita din partea uneia dintre cele mai curajoase femei din Romania, dupa anuntul presedintelui Klaus Werner Iohannis privitor la respingerea propunerii de numirea a judecatoarei Dana Girbovan in functia de ministru al Justitiei. Intr-o declaratie de presa acordata imediat dupa anuntul lui Iohannis de miercuri 28 august 2019, judecatoarea Gabriela Baltag (foto) din Consiliul Superior al Magistraturii a afirmat ca, prin decizia sa, presedintele Romaniei a demonstrat ca nu l-a preocupat niciodata independenta justitiei. Ba mai mult, afirma judecatoarea Gabriela Baltag in declaratia de presa pe care o publicam integral, prin respingerea propunerii ca judecatoarea Dana Girbovan sa preia portofoliul Justitiei "au cazut toate mastile propagandei privind statul de drept".


In continuare, judecatoarea Baltag opineaza ca va fi greu sa se gaseasca la conducerea Ministerului Justitiei o persoana dupa "viziunea, chipul si asemanarea" lui Klaus Iohannis. Spera totusi judecatoarea Baltag ca, in viitor, presedintele Iohannis sa isi gaseasca "alte constructii electorale", apreciind ca "ar fi o blasfemie sa mai rosteasca vreodata expresia 'justitie independenta'".

Publicam in continuare declaratia judecatoarei Gabriela Baltag din CSM:

"Justitia a avut o sansa iar aceasta a purtat, pana mai recent, numele judecatoarei Dana Garbovan.

Astazi am vazut fiecare adevarata fata a celor care invoca permanent teorii privind independenta justitiei! Sper ca nu mai are nimeni vreo indoiala; totul este numai la nivel de aparenta!

Prin decizia luata - de respingere a propunerii doamnei judecator Dana Garbovan in functia de ministru al justitiei - au cazut toate mastile propagandei privind statul de drept!

In realitate, independenta justitiei nu l-a preocupat deloc pe presedinte. Avem dovada concreta prin decizia luata! Este greu sa gaseasca in fruntea acestei importante institutii o persoana dupa viziunea, chipul si asemanarea Domniei Sale!

Sper sa-si gaseasca alte constructii electorale fiindca ar fi o blasfemie sa mai rosteasca vreodata expresia 'justitie independenta!'"

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Translator date 28 August 2019 20:28 +27

„Independența” Justiției este o sintagmă codată. De fiecare dată când NAZISTUL Marcoman pronunță această expresie, în fapt se face referire la sclavetele judiciar cu nasul în suflet, cu angajamentul de colaborare cu Gestapoul în buzunar, stând așezat binișor pe lăbuțele de dinapoi și dând sfios din coadă în așteptarea poruncilor de la Caporalii și Plotonerii Pădureni, înstruțați în fireturile zmulse de la perdelele din Palatul Parlamentului. ”Independență” = sclavie (în cod hashtag). * /// *referință: G Orwell „1984”, cel 2 minute de ură: ”Freedom is Slavery” ”War is Peace” ”Ignorance is Strength” – paradoxuri de tip pozitiv-negativ

# Iulian date 28 August 2019 21:41 +13

Din nou politrucul sas Werner , asa zisul "sef al statului"(functie inexistenta!), face dovada incapacitatii sale de a intelege sensurile cuvintelor . Daca ar fi vorba doar de analfabetism functional , nici n-ar fi atat de grav , dar e ceva mai grav , patologic . Toate aiurelile deversate pe gaura gurii , palesc in fata expresiei , "e nevoie de o resetarea statului", expresie securistoida , chiar nazista , preluata de d-l Werner . Daca n-ar fi un anafabet functional ,i-as recomanda pres-ului sa citeasca in Dictionarul explicativ al limbii romane , care da o singura definitie pentru " a reseta =a reinstala unul sau mai multe programe intr-un calculator "??! Poate in germana e altfel. Pentru "stat" Dex-ul da mai multe definitii , cred ca Werner a luat-o pe singura care i se potriveste  "stat=sedere ,zabovire , trandaveala" , singurul lucru ce l-a facut de 5 ani , ca sabotor al Romaniei . Vorba romaneasca " pestele se impute de la cap" si ar trebui sa incepem cu "il capo di tutti capi", a

# Goargăș date 28 August 2019 23:11 +19

O rog pe DOAMNA Gabriela Baltag să-i propună DOAMNEI Dana Gârbovan să candideze pentru funcția de Președinte al României. P.S. Și doamna Baltag ar fi foarte nimerită. Două femei ,,bărbate" care le-ar da clase micimanilor.

# Valer Ciorbea date 30 August 2019 00:21 -2

Fiind asa de barbate ar fi ideale in pozitia de controlor RATB, nici n/ar indrazni lumea se se urce in buz// :P

# santinela date 29 August 2019 07:25 +14

Prea destepte doamnele petru un cretin de 2 metri !

# imun/teanu date 29 August 2019 07:39 +13

Justitia lui !!! 1. Livia Stanciu. Din peste suta de primari incompatibili l-a facut, doar pe el, unic compatibil. La (si acest) "troc" pe ea afacut-o la CCR (ordinaria ei cu doamna Rarinca fiindu-i de "caracter"). 2. Augustin Lazar. La Alba i-a curatat, lui!, toate (cate!) dosarele de hot notoriu de case. La (acest) "troc" l-a facut procuror general. La final cu cadou de suta milioane la pensie (din buzunar cui!). Lui, "independenta justitiei" sunt toata pleiada de saltimbanci si tortionari stil Ana-Paukerist de la "un" vasilica 'a "o" zdreanta. A fost basescu ce-a fost. Asta insa-i si mai etalon de canalie, cata otrava si-a deverst din rarunchii bolnavi de la cerebel /si n-a consumat-o inca pe toata.

# Marcel date 29 August 2019 11:14 +3

Acest nazist cu un IQ inferior unui ciobanesc german, nu intelege nimic din principiile si valorile democratiei. Pana cand va mai suporta poporul roman pangarirea la care este supus de la Cotroceni?

# Mihaela date 29 August 2019 11:41 +2

Doamne, dar chiar credea cineva ca matahala asta va face altceva ? Ce e aia ,,seful statului,, ? Functia asta nu exista la noi. Poate e seful statului degeaba . Aia , da !

# UN_OM date 29 August 2019 12:40 +2

'''Intre 'Gica Contra' si 'infantilismul adolescentin' ''vor fi multi care vor alege o tabara sau alta, dar sa spui ' justitia a avut o sansa' este prea mult, aceasta casta nu accepta ca sunt niste cetateni , totusi, investiti de catre societate cu aceasta atributie; inexistenta unei legi a raspunderii magistratilor ii plaseaza in afara societatii, mai sus decat aceasta , 'semizei' care cred ca ei nu gresesc niciodata, desi, realitatea de zi cu zi le infirma aceasta 'filozofie de grup', vezi cazul Caracal si celeritatea 'melcului ' din cazul Sorina .

# ION date 29 August 2019 12:50 +2

Ma intreb IOHANIS a platit -achitat datoria care a avut-o catre stat?ori o platim tot noi ca el sa se distreze pe banii nostri.

# Titu Ion date 30 August 2019 10:17 +3

Asta vrea totul al lui: Romanii lui, partidul lui, guvernul lui, procurorii lui, judecătorii lui, palatul lui, paltonul lui pe care să-l țină alții... în fine România lui...!? Dar noi, noi care locuim România și nu vrem sa fim ai lui, ce facem? Rămânem... proștii lui?...

# markusdundee date 30 August 2019 20:35 +1

Lasati-l in pace ca e naiv. Am spus putin ? Atunci spun pe direct. E prost.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii