IONUT MATEI, SCOS DIN BOL PENTRU PLUTONUL DE 5 – Exclusiv: judecatorul Ionut Matei va intra in 2021 in Completul de 5 al Inaltei Curti. Matei va face echipa cu Iulian Dragomir si cu judecatorul Constantin Epure, care l-a executat pe Liviu Dragnea. Florentina Dragomir, judecatoarea care a aruncat cu anii de puscarie fara sa fi depus juramant de judecator, a fost trasa la sorti pentru un Complet de 5. Vedeti componenta celor doua Complete de 5 judecatori ICCJ pentru anul 2021 (Lista)

Scris de: George TARATA

04.01.2021 14:04
Vizualizari: 8629

Veste excelenta pentru Directia Nationala Anticoruptie. Judecatorul Ionut Matei (foto dreapta, impreuna cu generalul SRI Florian Coldea – foto stanga), care tocmai ce a produs sacandaloasa decizie de condamnare a avocatului Robert Rosu pentru simplul motiv ca acesta si-a exercitat profesia (click aici pentru a citi), nu va lipsi in 2021 din Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


 

La Inalta Curte a avut loc luni, 4 ianuarie 2021, tragerea la sorti a Completelor de 5 judecatori (a plutoanelor de 5 cum mai sunt denumite aceste complete) pentru anul in curs. Teribil pentru inculpatii ale caror apeluri vor ajunge la ICCJ in 2021, dar nemaipomenit pentru procurori, Ionut Matei s-a numarat printre cei scosi din bol. Iar printre cei cu care Ionut Matei va face echipa intr-unul dintre cele doua complete de 5 judecatori ale ICCJ este un alt judecator de temut, si anume Iulian Dragomir. De asemenea, in acelasi complet il regasim si pe Constantin Epure, cel care a pronuntat la fond aberanta condamnare a fostului lider PSD Liviu Dragnea (click aici pentru a citi).


Din cel de-al doilea complet de 5 al ICCJ nu va lipsi judecatoarea Florentina Dragomir, la randul ei autoare a scandaloasei decizii de condamnare a avocatului Robert Rosu, si demascata de Lumea Justitiei ca nu a depus juramantul la numirea in functia de judecator (click aici pentru a citi). In acest complet, Florentina Dragomir va colega cu judecatorul Dan Andrei Enescu, cel care de curand a pus cruce dosarului presedintelui Klaus Iohannis (click aici pentru a citi).


Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate componenta celor doua Complete de 5 judecatori ICCJ pentru anul 2021:

 

Complet C1:


Daniel Gradinaru

Alexandra Rus

Dan Andrei Enescu

Leontina Serban

Florentina Dragomir


Complet C2:


Ionut Matei

Iulian Dragomir

Oana Burnel

Simona Carnaru

Constantin Epure

 


Iata lista cu Completele de 5 judecatori ICCJ in materie penala si civila, precum si judecatorii de permanenta:

 


Comentarii

# Lita date 4 January 2021 14:29 +39

Cand roata se va intoarce, actualii din compunerea plutonului pot deveni viitorii din fata plutonului.

# NM date 4 January 2021 15:42 +30

cred ca noi traim intr-o colonie, tara in nici un caz nu este. cum este posibil sa tii in cele mai inportante structuri ale statului niste calai

# mitica date 4 January 2021 18:27 +2

Judecatorul Ionut Matei a fost acoperit in SRI?

# X date 5 January 2021 00:59 +4

Nici ca se putea mai bine! Ionuț Matei cu Iulian Dragomir. Sa te ții națiune!

# santinela date 5 January 2021 08:00 +3

Bai frate tragerea asta la sorti a fost "dirijata " ca la fotbal. Cum dracu din atitia judecatori de la ICCJ au fost trasi astia,nulitatile astea ? Pai la un complet sint 3 din 5,adica esti ca si aranjat,traiasca DNA-ul si SRI-ul !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii