JUDECATOAREA FARA JURAMANT, BAGATA IN C5 – Tragere la sorti la ICCJ: judecatoarea Florentina Dragomir il inlocuieste pe pensionatul Horia Valentin Selaru in Completul de 5 al Inaltei Curti. Fosta procuroare, Florentina Dragomir judeca din 2009 fara sa aiba depus jurmantul in functia de judecator (Document)

Scris de: G.T.

04.02.2021 16:19
Vizualizari: 4400

Na potriveala: judecatoara fara juramant Florentina Dragomir il va inlocui pe proaspat pensionatul judecator Horia Valentin Selaru (foto) intr-unul dintre Completele de 5 ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


 

Judecatoarea Florentina Dragomir a fost trasa la sorti joi, 4 februarie 2021, la ICCJ, fiind desemnata ca membru titular pentru Completul de 5 judecatori – Penal 2 al Inaltei Curti, in compunerea de pe anul 2020. Cu alte cuvinte, Florentina Dragomir va face parte din Completul de 5 judecatori care are spre solutionare dosarele inregistrate in anul 2020.


Iata anuntul Inaltei Curti:


“In urma tragerii la sorti care a avut loc la data de 4 februarie 2021, orele 1200, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Sala M3, doamna judecator Florentina Dragomir, din cadrul Sectiei Penale, a fost desemnata membru titular pentru Completul de 5 judecatori – Penal 2 – 2020.

Tragerea la sorti a avut loc in temeiul art.32 alin.(4) din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si art.46 alin.(3) din Regulamentul privind organizarea si functionarea administrativa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, republicat, ca urmare a eliberarii din functie, prin pensionare, a domnului judecător Valentin Horia Selaru, membru titular al respectivului complet”.


Florentina Dragomir a devenit judecator in anul 2009, dupa ce anterior activase ca procuror. In iulie 2009, printr-un decret emis de presedintele Traian Basescu, urmare a deciziei CSM, Florentina Dragomir a fost eliberata din functia de procuror si numita in cea de judecator la Tribunalul Bucuresti, instanta de unde a avansat apoi pana la Inalta Curte. Asa cum Lumea Justitiei a dezvaluit in exclusivitate, problema este ca Florentina Dragomir nu a depus juramantul in functia de judecator, aspect confirmat de CSM si care, cel putin in opinia noastra, atrage nulitatea tuturor hotararilor pronuntate de aceasta (click aici pentru a citi).

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii