JUDECATOAREA HARTUITA DE ZDREANTA PUNE ROBA IN CUI – Ruxandra Popescu de la Judecatoria Sinaia iese la pensie. Judecatoarea Popescu a fost terorizata ani in sir de procurorul DNA Mircea Negulescu, fiind trimisa in judecata nevinovata si achitata definitiv de Inalta Curte. Vedeti lista cu cei mai noi magistrati care pleaca din sistem

Scris de: G.T.

09.07.2021 14:07
Vizualizari: 7936

Judecatoarea hartuita ani de zile de procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, care a trimis-o in judecata nevinovata pentru o inventata luare de mita pentru care a fost achitata definitiv de Inalta Curte (click aici pentru a citi) pleaca din magistratura. Este vorba despre judecatoarea Ruxandra Popescu (foto) de la Judecatoria Sinaia.


 

Astfel, Ruxandra Popescu a formulat cerere de eliberare din functie prin pensionare. Solicitarea sa va fi discutata de Sectia pentru judecatori a CSM in sedinta de luni, 12 iulie 2021.

Pe langa cererea Ruxandrei Popescu, in aceeasi sedinta vor fi analizate solicitarile similare de pensionare ale altor doua judecatoare.


Iata cererile de pensionare ce vor fi discutate de Sectia pentru judecatori a CSM:


1.Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna SIGMUND NICOLETA, judecator la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti

2. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna POPESCU RUXANDRA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Sinaia

3. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna BARBIR CLARA ROXANA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Iasi”.


Plecare din DNA


In afara celor trei judecatoare, tot saptamana viitoare este programata in CSM si discutarea unei cereri de pensionare formulate de o procuroare. Ne referim la procuroarea Doina Stanta de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, a carei cerere de eliberare din functie prin pensionare va fi analizata de Sectia pentru procurori a CSM in sedinta de marti, 13 iulie 2021.


Pe de alta parte, in aceeasi sedinta a Sectiei pentru procurori se va lua in discute si o plecare din DNA, a procuroarei Ana-Maria Nedelcu. Aceasta solicita incetarea activitatii la DNA si continuarea activitatii la DIICOT.

Comentarii

# Ioan Barbatei date 9 July 2021 16:00 +17

Ramine RICHITEANU!!! Si cu ZDREANTA, ce-ati facut??? NIMIC, DESFIINTATI SIIJ, LOAZELOR!!!

# 112 date 10 July 2021 07:10 +38

Oamenii de calitate pleacă și gunoaiele rămân.Portocala este bine mersi și domnișoară Popescu se pensionează. Respect domnișoară!Halal tara și sistem de justiție!

# CARCOTAS date 10 July 2021 23:03 0

portocala, serei, sanchi, te-ai scos tante! te dedici serialelor si bucatariei, acum, daca esti la pensie

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii