JUDECATORII REFUZA ORDINELE PREZIDENTIALE – Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti il pune la punct pe Klaus Iohannis: “Nu ati inteles nimic din ceea ce inseamna separatia puterilor in stat!... Misiunea mea, ca judecator, este sa judec cauzele potrivit Legii, fara directive, plicuri galbene... Misiunea mea este si sa atrag atentia asupra faptului ca dictatura s-a instaurat pas cu pas... Groapa de gunoi a istoriei inca este adanca! Si acolo veti sfarsi! Ca multi alti dictatori”

Scris de: George TARATA

08.12.2021 12:28
Vizualizari: 33629

Senzationala luarea de pozitie a judecatoarei Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis de la CSM, care a trasat ordine magistratilor printr-un mesaj interpretat ca fiind un indemn de legitimare prin hotarari judecatoresti a deciziilor abuzive luate de autoritati (click aici pentru a citi). Madalina Afrasinie ii transmite lui Iohannis ca din pacate a demonstrat ca nu a inteles nimic din ce inseamna separarea puterilor in stat, dar si ca au trecut degeaba 32 de ani de la Revolutie.


 

Intr-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, marti seara, 7 decembrie 2021, Madalina Afrasinie ii explica lui Iohannis ca nu accepta sa primeasca ordine de la nimeni, misiunea ei ca judecator fiind de a respecta Constitutia si legile tarii, de a apara drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, si de a judeca doar potrivit legii, fara directive, plicuri galbene sau alte asemenea aberatii. Nu in ultimul rand, Afrasinie subliniaza ca misiunea sa ca judecator este si de a atrage atentia ca dictatura s-a instaurat pas cu pas, in ropote de aplauze.

“Nu mai batjocoriti justitiabilii, nu mai batjocoriti actul de justitie si nu va mai spalati pe maini ca Pilat din Pont! Nu de alta, dar groapa de gunoi a istoriei inca este adanca! si acolo veti sfarsi! Ca multi alti dictatori, ca multi alti oameni marunti...”, isi incheie mesajul judecatoarea Madalina Afrasinie.


Iata reactia judecatoarei Madalina Afrasinie dupa ordinele date magistratilor de presedintele Klaus Iohannis:


“Eu, judecatorul, ma ridic si pledez cauza romanilor

Ganduri amare printre randuri

Discursul de azi, din CSM, al celui care a fost ales de romani sa ii conduca vremelnic, mi-a demonstrat ca cei aproape 32 de ani de la Revolutie au trecut degeaba iar dumneavoastra, domnule, nu ati inteles NIMIC din ceea ce inseamna separatia puterilor in stat!

Stiti de am ales profesia aceasta?

Pentru ca nu vreau sa primesc ordine! De la NIMENI!

Pentru ca eu gust LIBERTATEA zi de zi, de zi! si nu trebuie sa fac niciun compromis pentru aceasta!

Misiunea mea, ca judecator, este sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor si sa judec cauzele potrivit Legii, fara directive, plicuri galbene sau alte asemenea aberatii!

Adica, desi nu-mi place sa ma repet, sa nu primesc ordine de la NIMENI!

Misiunea mea, ca judecator, este sa iau atitudine ori de cate ori niste politicieni incearca, prin toate metodele si mijloacele, sa intre in viata cetatenilor, sa intre in profesia mea cu bocancii in numele unei situatii extreme...prezentata ca fiind sfarsitul lumii ..

Faptul ca noroiul este mediul lor natural, nu inseamna ca toti trebuie sa fim complicii mizeriei acestora!

Misiunea mea, ca judecator, este si sa atrag atentia asupra faptului ca dictatura s-a instaurat pas cu pas, in ropote de aplauze! si ca tacerea noastra naste 'monstrii'! Care, din pacate, ajung sa ne stabileasca viitorul...

Lasati-ma sa-mi duc Misiunea pana la capat!

Nu mai batjocoriti justitiabilii, nu mai batjocoriti actul de justitie si nu va mai spalati pe maini ca Pilat din Pont!

Nu de alta, dar groapa de gunoi a istoriei inca este adanca! Si acolo veti sfarsi! Ca multi alti dictatori, ca multi alti oameni marunti...

Multumesc pentru nimic!”

Comentarii

# VIKY date 8 December 2021 12:59 +1041

Păcat că aceste voci se aud foarte rar. Păcat că lumea nu înțelege adevăratul scop ascuns cu privire la "bunele" intenții propagate de minți diabolice pentru sănătatea noastră. Nu mergeți mult în urmă, doar câțiva ani când s-au închis spitalele rând pe rând.Atunci nu trebuia să îi preocupe atât de vehement sănătatea populației?. Acum preocuparea lor disperată de a avea grijă de sănătatea fiecărui cetățean a iscat foarte multe bănuieli și semne de întrebare . Cei care au căutat răspunsuri le-au găsit, și de aici a pornit reticenta multor oameni normali împotriva acestui experiment planetar. Iar acum reticența lor este și mai înverșunată din moment ce doar ăia sănătoși sunt scoși din "circulație". Somn ușor, turmă planetară, nazismul este in floare.

# marius date 8 December 2021 13:03 +284

Toată stima, doamna judecător.

# yany date 8 December 2021 13:49 +158

Ați confundat lucrurile stimată doamnă. Președintele României,nu este om. OM este numai Dumnezeu,Isus fiul lui Dumnezeueste OM și pe deasupra,în cazuri excepționale putem numii anumiți indivizi ca fiin oameni. A fi OM este un lucru înălțător,magnific,aproape de creatorul uiversului,ceva dumnezeiesc! Iohannis,este un mic praf în imensitatea universului,vremelnic în fruntea persoanelor care se numesc romîni și în curînd v-a da socoteală. Mesajul din CSM este un îndemn l-a nerespectarea constituției și a legilor în Rămânia pentru procurori și judecători. Acest praf,este cea mai mare rușine națională și europeană împotriva poporului român. Sunteți un OM adevărat doamnă, în contradicție cu alți colegi la nivel național. Felicitări

# M date 8 December 2021 14:08 +235

Pentru acest magistrat, om care face parte din lumea buna a justitiei romane. Meritati doamna de mult postul de ministru al justitiei intr-o tara normala , dar cum in aceasta tara doar jigodiile ca Predoiu fara nici un fel de merit ocupa acest post de ministru regulat asta inseamna sa fii mafiot nu magistrat

# Ernest Iosip date 8 December 2021 14:42 +182

O lumina in aproape un ocean de intuneric. Si totusi, cat timp mai sunt magistrati asemenea dumneavoastra mai exista speranta . Respect doamna judecator .

# Edelweiss - Ivory Tower Visionary Building Engineer date 8 December 2021 15:34 +132

Groapa de gunoi a istoriei este o finalitate elitistă, selectă. Tot Istoria promovează BUIANDRUGUL ca loc exclusivist pentru cei mai infami CĂLĂI, SATRAPI, TORȚIONARI și CRIMINALI. Io*, din înaltul diafan al Turnulețului meu Ivoriu, am o revelație sumbră: buiandrugul de la poarta Palatului Cotroceni, cu domnul și doamna Mussolini de Hermannstadt atârnând cu capul în jos, în poziții dezvăluind impudice detalii anatomice. P.s. știe careva cât de lung este Buiandrugul de la Palatul Victoria? Încap acolo TOȚI ceilalți? E bine construit Buiandrugul? Are armături din fier beton și etriere alcătuite conform standardelor de rezistență? (nu de alta dar toți ceilalți sunt niște grăsuni dintr-ăia de 120 – 150 de kg / suin politic și trebuie oleacă de rezistență structurală). :-)

# Dumitra date 8 December 2021 15:43 +161

Ma incearca un sentiment de mândrie văzând ca tarisoara asta mai are oameni demni si verticali in fata coșmarului care ne acoperă ca o caracatiță mafiota numita dictatura medicala. Ceea ce ma face sa plâng in sufletul meu, este lipsa de reacție a atâtor oameni de valoare nu numai din România, ci din toată lumea. Cum de s-a ajuns in situația ca oamenii de pe intreaga planeta sa accepte ca negrul este alb, când totul este "pe fata". Ei, cei diabolici, nici nu se mai sinchisesc sa îmbrace acel negru intr-un gri, măcar! Iar intelectualitatea, oameni de stiinta, medici, avocați, judecători, economiști etc. sa inghita cu ușurință toate aberațiile in care ne-au aruncat. O voce ici, o voce dincolo, vorbește despre demnitatea persoanei dar, cine apară norodul? Cine are calitatea de lider incontestabil, pe care să-l urmeze mulțimea si să-i linșeze pe acești demenți susținuți cu vehementa de căței lingușitori precum Iohanis, Merkler, Macron si ceilalți? Vom lasa oare genocidul sa continue?

# Edelweiss – Ivory Tower Judicial Chronicler date 8 December 2021 15:59 +120

Moto: „Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; şi ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este.” Versetul meu preferat din Scrijelitură. Funcție de acesta, azi, la omețită vreme de bilanț, ar cam fi timpul de spus, cu voce șoptită, o chestie. Mereu am porcăit și acuzat acest Grup Infracțional Organizat denumit „Mafia Judiciară SNR”. Mereu, cu generalizatoare intenție, am afirmat necesitatea de a fi dați afară toți, de-a valma, fără nici o excepție. Mereu am criticat LUCRUL RĂU din justiție, ajuns la vederea opiniei publice. Însă, dacă stăm oleacă și cugetăm, în ultima vreme se simte adierea firavă a unui vânticel. Probabil o fi o boare a mult mai celebrului „Wind Of Change”. Nimeni n-a remarcat, decât sporadic, câte o decizie îndrăzneață pe la… Oradea, să spunem. Foarte puțini au fost cei care au apreciat o hotărâre „revoluționară” pe la Cluj, Alba, Timiș sau București sau oriunde într-altă parte.

# Edelweiss – Ivory Tower Judicial Chronicler date 8 December 2021 16:00 +119

Chiar și la Suceava – arealul nativ al Nelegiuirii Judiciare întronizate la rang de lege, am avut parte de asemenea „minuni”. Ce înseamnă asta? Înseamnă că prin tocmai natura firii umane, suntem supuși păcatului de a remarca RĂUL și de a trece cu vederea BINELE. Ș-atunci, e timpul să subliniem conturarea din ce în ce mai viguroasă, a unui curent în sistemul judiciar: opțiunea ferm asumată de către unii judecători (nelăudați și nepromovați) de a se dedica menirii lor deuteronomice: „Caută Dreptate și iar Dreptate”. Așadar, renunțând la generalizarea propagandistică, trebuie de admis existența unei pleiade de magistrați care și-au asumat responsabil menirea conferită. Și și-au asumat-o în ciuda tuturor pericolelor latente: făcături judiciare, dosare penale la DNA, interceptări ce aduc atingere dreptului la intimitate, represalii la dresa familiei, intimidarea și bullyingul copiilor, teroare la adresa cunoscuților.

# Edelweiss – Ivory Tower Judicial Chronicler date 8 December 2021 16:01 +120

Acest comentariu, venit din partea unuia care, fără nici un fel de ezitare, ar da afară întreg personalul MJ și MP (!!), este destinat tuturor acelor frumoși anonimi ale căror Hotărâri înțelepte nu au prins valul mediatic rezervat blestemățiilor, ticăloșiilor și turpitudinilor comise de Câinii satanici, camuflați în robe și purtători vicleni ai măștii de om. Celor Drepți și Nelăudați, li se cuvine un citat din Eliade: „Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi "opinia publică", numai pentru că le-a popularizat numele politica şi literatura.”

# MAN EUGEN date 8 December 2021 16:37 -5

NU MAI E NIMIC DE SPUS IN PLUS ! ESTE IMAGINEA SI EXPRESIA DEPLINA A OPINIEI TALE, DOAMNA MAGISTRAT ! CE RAMINE DE ACUM INCOLO ESTE DE FACUT....ESTE DE A FACE !! SPER SA RAMIN INCA IN POZITIA DE A VEDEA BILANTUL CA REALIZARE !....SIMT SI STIU CA NU VA FI UN PLAY BACK ANEMIC !

# irina date 8 December 2021 18:11 +43

felicitari, doamna judecator! Asa ar trebui sa fie toti judecatorii ,verticali!

# Iulian Sutu date 8 December 2021 20:03 +121

RESPECT STIMATĂ DOAMNĂ !

# emil date 8 December 2021 23:03 -8

uuu. selecționata direct in echipa naționala de curățenie a mizeriei in politica și in viața cotidiană a noastră. ascultați o și repectati o și urmați o gunoaielor

# eddie date 9 December 2021 00:22 +19

Fuherul nazist hot de case depapeaza iarasi, o ia peste bot de la o judecatoare curajoasa, a fost in CSM sa ameninte judecatorii care apara cetatenii impotriva mascaradei, mai e separare a puterilor in stat sau sa stim si noi ca e dictatura pe fata!!! Judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci, reacție la discursul lui Iohannis din CSM: Cei aproape 32 de ani de la Revoluție au trecut degeaba iar dumneavoastră nu ati înțeles NIMIC din ceea ce înseamnă separația puterilor în stat! DE VLAD PÂRĂU / ȘTIRI / Publicat: Miercuri, 08 decembrie 2021, 15:00 / 1 comentarii

# Manda Traian date 9 December 2021 09:17 +129

Felicitari pentru judecitorii care nu acceptă dictatura! O doamnă demnă!

# escu date 9 December 2021 09:35 +15

Stimată doamnă aveți perfectă dreptate, dar, pentru că există un dar, credeți că Johannis a scos pe gaura gurii cuvintele ticluite de el? Niet! El a găvărit prin gura consilierului său pe probleme juridice, cineva care în loc să-l lămurească cum stă treaba cu justiția îi umple capul de tot felul de inepții. Cum să spui că SIIJ a fost o greșeală? Acest lucru numai cineva căruia îi este frică de tragerea la răspundere pentru fărădelegile pe care le comite. Greșeală a fost dosariada împotriva magistraților purtată de DNA, instituție inutilă creată de Năstase, a cărei atribuții le poate îndeplini cu mai mult succes Parchetul General, ca instituție supremă a procurorilor. Cineva nu a priceput că DNA s-a considerat deasupra tuturor unităților de parchet, făcând dosar penal chiar și unui fost procuror general, demonstrându-se că acuzele au fost simple bule de săpun.

# Mariana date 9 December 2021 09:49 +6

Felicitari ! Politicieni ...luati aminte !!!

# Dan Adrian date 9 December 2021 11:41 +103

Mulțumim, doamnă judecător, pentru această minunată luare de poziție! Alături de alte doamne ale justiției române, ca Dana Gârbovan sau Adriana Stoicescu, ne întăriți credința că țara românească are viitor.

# Tiberiu Grigoriu date 9 December 2021 14:18 +29

Cum să facem s-o multiplicăm pe ACEASTĂ doamnă judecător, că trei sferturi dintre colegii dânsei lasă mult de dorit în activitatea lor...?

# Gheorghe Munteanu date 9 December 2021 16:27 +23

FRUMOS!ATITUDINE DE JUSTITIABIL SI ROMAN ADEVARAT!@!CU RESPECT!

# BODUNESCU DANA date 9 December 2021 16:37 +11

Cu cât mai multe voci din randul colegilor dvs., cu atât mai puțini monstri care sa ne confiște drepturile si libertatile fundamentale! Dupa 32 ani , este regretabil ca ne aflam in punctul acesta de furt pe fața a libertatilor noastre funndametale ! FELICITARI

# Popa Corneliu date 10 December 2021 21:42 +4

Respecte !!!

# Viorel date 11 December 2021 00:09 +8

Un om cu atitudine ! Îngrijorător e faptul că e o voce intre altele două, trei... ! Unde este solidaritatea de breaslă, unde e atitudinea , în general , a magistratilor , garanții democrației ?

# Alex One date 12 December 2021 10:06 0

Din pacate judecatori precum Baltag, Ciuca, Stoicescu,Afrasinei nu sunt numiti ,evident nealineati politic, in functie de ministru sau macar secretar de stat ? Din pacate glasul lor se pierde in van si nu se concretizeaza in fapte si masuri concrete.

# victor date 12 December 2021 14:15 0

felicitari! Cred ca primul pas pentru independenta justitiei este sa luati din mana "politrucului" numirea procurorilor si sa-l obligati sa respecte legea cu privire la numirea sefului SIIJ

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii