JUDECATORUL SPANU INTRA IN POLITICA – Fostul presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Dan Spanu, candideaza pentru Craiova. Lia Olguta Vasilescu a facut anuntul: “Judecatorul Dan Stefan Spinu s-a alaturat echipei Partidului Social Democrat si candideaza pentru functia de consilier local al municipiului Craiova”

Scris de: G.T.

13.08.2020 12:05
Vizualizari: 4889

Achizitie de marca facuta de PSD. Fostul presedinte si vicepresedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Dan Spanu (foto stanga), va candida pentru Primaria Craiovei. Nu la functia de primar al Craiovei, care cel mai probabil va fi castigata de Lia Olguta Vasilescu (foto dreapta), ci pentru functia de consilier local.


 

Anuntul privind intrarea in echipa PSD a judecatorului Dan Spanu (iesit la pensie in 2019) a fost facut joi, 13 august 2020, de catre fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu:

Vicepresedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Dan Stefan Spanu s-a alaturat echipei Partidului Social Democrat si candideaza pentru functia de consilier local al municipiului Craiova.

Fost presedinte al Judecatoriei Craiova, fost magistrat la Tribunalul Dolj si Curtea de Apel Craiova, cadru universitar la Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universitatii din Craiova, Dan Stefan Spanu isi va aduce contributia in administratia publica locala prin vasta experienta profesionala juridica.

Ne bucuram sa primim in echipa noastra un om deosebit si recunoscut la nivel national pentru meritele sale atat din mediul academic, cat si din domeniul Justitiei!

Comentarii

# Cetateanul date 13 August 2020 12:32 +3

Bravos natiune? Ceva procurori nimic? Ori macar ceva de la 3litere! Aaa... sunt luati deja? Ups PS Bai preacuratilor... ce plm cauta nea caisa ala prezidente ancom la a3 in calitate de om politic asumat, ca ii interzice legea? Si mai aveti tupeu sa stati cu respectarea legii in gura!

# Ion date 13 August 2020 12:36 +6

Oamenii inteligenti nu pot fi in alt partid decat în PSD ,ALDE sau PPU -SL! Numai Idioții pot fi in gashca lui Johanis- Orban ,PNL-epre ,ciuma galbenă!

# Liţă date 13 August 2020 12:56 +1

Hai oltenii, fruntea sus!

# PEPSIGLAS date 13 August 2020 14:52 +2

Alo ,cetățeanul? Cred ca esti turmentat!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii