JUSTITIA E OARBA LA FRAUDA – In pofida nenumaratelor indicii privind neregulile comise la alegeri, semnalate de primarul PSD Dan Tudorache, candidata PNL-USR Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1. Decizia a fost luata de judecatoarea Claudia Stinga de la Judecatoria Sectorului 1, semnatara a memoriului magistratilor activisti impotriva legilor justitiei adoptate de PSD (Minuta)

Scris de: B.G.

15.10.2020 12:39
Vizualizari: 8949

In pofida nenumaratelor indicii privind neregulile comise la alegeri  semnalate de primarul PSD Dan Tudorache (foto stanga), candidata PNL-USR Clotilde Armand (foto dreapta) a fost validata in functia de primar al Sectorului 1.

Judecatoarea Claudia Stinga, semnatara a memoriului magistratilor activisti impotriva legilor justitiei adoptate de PSD, a decis joi, 15 octombrie 2020, sa o inscauneze pe Armand in functia de primar, validand mandatul acesteia.Validarea s-a facut in ciuda nenumaratelor indicii privind neregulile comise la alegeri semnalate de primarul PSD Dan Tudorache. Hotararea este executorie, insa poate  fi atacata cu apel.


Iata minuta Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti in dosarul 31249/299/2020:


Admite sesizarea formulata de Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 1, Sector 1 Bucuresti. Valideaza mandatul pentru functia de Primar al Sectorului 1 Bucuresti, obtinut de doamna CLOTILDE-MARIE-BRIGITTE ARMAND, candidata Aliantei USR-PLUS. Dispune comunicarea prezentei incheieri de indata Prefectului si Secretarului General al Sectorului 1 Bucuresti, cel din urma are obligatia aducerii la cunostinta publica, prin afisarea incheierii, la sediul Primariei Sectorului 1, in termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie. Cu drept de apel in termen de 2 de zile de la aducerea la cunostinta publica, ce se va depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”.

Tudorache a reclamat nereguli la vot


Reamintim ca primarul PSD Dan Tudorache, care a reclamat mai multe nereguli la vot, a formulat o cerere de interventie in nume propriu in dosarul nr. 31249/299/2020. Mai precis, Dan Tudorache – reprezentat de catre avocatul Gheorghe Piperea – mentiona in primul rand diferenta de 205 voturi in favoarea lui, rezultata din numaratoarea paralela facuta de catre Partidul Social Democrat.

In al doilea rand, au fost invocate o serie de nereguli descoperite la sectiile de votare si nu numai:

- modificari in Biroul Electoral de Circumscriptie care nu se regasesc in datele preluate la finalul procedurii;
- alterari ale proceselor-verbale pentru care nimeni nu vrea sa raspunda;
- modificarea datelor inscrise in procesele-verbale fara a exista o hotarare in acest sens;
- diferente intre Procesul-verbal final de consemnare a rezultatului alegerilor si datele inscrise pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente (ROAEP.ro);
- alterari prin modificarea codului QR al proceselor-verbale, care automat duc la inregistrarea altor date in sistem;
- aproximativ 22 de presedinti ai sectiilor de votare au plecat din sectii fara sa incarce procesele verbale in SIMPV (Sistemul informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal);
- incarcarea altor procese-verbale sau inlocuirea paginii 2 a acestora, care mentioneaza numarul voturilor valabil exprimate pe categorii
(click aici pentru a citi).

Comentarii

# Lechi date 15 October 2020 13:00 +24

Salut ! Noaptea mintii ! Furatul votului ,cred ca este mult peste orice furaciune, dar, la justitia din RO, nu se pune ! Cand am vazut filmele ,am crezut ca sunt facite la Tiraspol! Judecatoarea ,cred ca trebuia zburata din justitie for ever atunci cand s-a inhaitat in proteste. Sper sa nu mai aud de ea !

# escu date 15 October 2020 13:01 +17

Iată că justiția lui ciolannis și-a făcut datoria. După ce madam Stângă a mimat respectarea legii a dat o hotărâre pe placul statului de drept promovat de liberali și a României lucrului bine făcut a lui ciolannis. Deci, stimați bucureșteni din sectorul 1, fiți fericiți că voturile voastre au fost luate în calcul la folosirea lor pe post de hârtie igienică. După ce în spațiul public au apărut atâtea probe despre marele furt/jaf, patronat chiar de un procurorul, judecătoarea haștgistă, după câteva zile în care s-a scremut, a dat o decizie contrară legii și faptelor dovedite. După ce toată lumea a văzut cum useriștii sub conducerea procurorului în cauză mânăreau la voturi, o judecătoare de aceeași teapă a dat o hotărâre care demonstrează că în România lucrului bine făcut se poate întâmpla orice, legea fiind orientativă, vorba unui clasic în viață, iar drepturile omului un moft, după alt clasic în viață de sorginte liberală. Dar, ce ghinion, păcat că nu erau de la PSD.

# Liţă date 15 October 2020 13:10 +7

Ticăloşii!!! Apel neapărat! Şi proteste!

# Valter Cojman date 15 October 2020 13:30 +8

E clar...: În România este ZERO justiție și predomină „justițea” de căcat(KKT) băsisto-iohaniSStă de tip mafiot... De acum încolo, în România, NU VOR MAI EXISTA ALEGERI CORECTE SI DEMOCRATICE PENTRU, CEL PUȚIN, 10 ANI... Testul a fost făcut la locale: SE POATE FRAUDA LA MAXIM PENTRU CA, IohaniSS, SĂ AIBĂ PUTERE ABSOLUTĂ.

# Alecsandrs date 15 October 2020 13:50 +1

De ce johancovidcitrares și agitatorii de profesie tac malc ? Asta e justiția adevarata????

# Alecsandra date 15 October 2020 13:52 +1

De ce johancovidcitrares și agitatorii de profesie tac malc ? Asta e justiția adevarata????

# imun/teanu date 15 October 2020 14:10 +2

Nu este adevarat ce vezi cu ochii tai personali. Adevarat este ce dispune "sa se vada" Iohanis si-ai sai, nazisti si mirenii lui Soros. Judecatoarea in caz parca este "rezista" /daca nu cu ce a fost santajata! (nu va spune, normal). * Dl. Iohanis sa spuna ce procente dispune partidelor la parlamentare. Ii da PSD 5% sau zero? Poate dispune, dincolo de cum dispune orice, si OUG, ca in Codul Penal infractiune, penala!, sa fi PSD membru (ce eu nu sunt). * Doar eu pot, cu votul meu, face orice, nu SS-i, Gestapo-i, soros-isti. Asa ca la parlamentare imi voi rupe buletinele in fata comisiei /cu si un filmator martor (vreo presa va prelua?!). Ce or sa faca! Arestat?, poate /pe ce insa "criteriu", legal!, cand pe votul meu doar eu suveran! * Daca si o ClocotiNda, o biata in fond, a ajuns sa "opareasca" instante din Romania sa si vedem unde suntem. Dincolo experimentului de 30 de ani, mai experimentat /"cate-un pic, pic, pic, pana n-o mai fi nimic"?(!). Pai!, "fir-ar foarfeca si fieru'!".

# Cetateanul date 15 October 2020 14:22 +5

Foarte bine. Asa vede si pesede ce inseamna sa faci reforma justitiei cu jumatati de masura si jumatati de oameni. Vad si ei ce inseamna sa lasi impartirea dreptatii unor pustani de 25 26 ani care se scapa instant pe ei cand face unul mai tare bau la ei.

# VIKY date 15 October 2020 14:22 +5

Daca va spun ca va meritati soarta, va suparati. Nu imi pot imagina, ce se mai poate intampla ca sa va treziti?. Poate va veti trezi cand va vor inchide in casa, va vor lua copiii, va vor "aranja" bunicii si parintii, va vor lua proprietatile, si va vor baga in grajduri ca pe animale. Nu mai aveti mult pana atunci.

# Nelu date 15 October 2020 14:25 +2

Sa apreciem totusi consecventa si previzibilitatea justitiei. Ceea ce, sa recunoastem, nu-i putin lucru. De acum in colo stim clar ca daca n-au probe iei condamnare - vezi Dragnia si ca Daca exista probe nu iei condamnare (si te-alegi cu validare) - vezi Clotilde. In concluzie Justitia din Romania este exact pi dos. Un pic pidosnica asadar.

# Luana date 15 October 2020 14:30 -6

Cam mult a tinut circul asta cu un final extrem de previzibil. Naivi cei care au crezut ca se mai poate schimba ceva. Dreptatea v-a invinge mereu, acum sa vedem de ce e in stare.

# Varza a la Bucuresti date 15 October 2020 15:14 +2

Cred ca si daca se autodenuntau procurorul de la BES1 si useristii "verificatori" de voturi, tot s-ar fi validat alegerile.

# Liţă date 15 October 2020 15:32 +1

Luana * ”acum sa vedem de ce e in stare”... De nimic, ca toţi usr-iştii agresivi şi aiuriţi. Mai există şi calea de atac în apel, dar usr-iştii cred că ştiu dinainte rezultatul, că aşa e în dictatură.

# Elena date 15 October 2020 16:32 +7

Sa nu uitam ca Liviu Dragnea a primit condamnare 3 ani cu suspendare pentru ca acum 4 ani a chemat lumea la vot in ziua exprimarii votului. Acum cand toata lumea a vazut furtul la drumul mare si neregulile de la alegirile locale Sector 1, si nu se intampla nimic, tara asta nu mai are nicio sansa.

# Doina Băluşescu date 15 October 2020 17:30 +8

Nu exista dreptate pentru români, dar hoții, străini sau români, ajung la putere chiar dacă comit crime. Furtul de voturi este sfârșitul democrației , este o crimă și 'justitia' noastră îngroapă orice ce șansă pentru noi la viață normală şi la dreptate! Străini ne-au cucerit fără război, ne-au furat pământul, resursele, inteligența, viitorul. Rămânem o populație, deși părinții și bunicii nostri ne-au lăsat o națiune.

# atac in apel date 15 October 2020 19:11 +1

Clocotilda mandra posesoare a falcilor imense de buldog a castigat primaria sectorului 1 prin frauda,punct.

# ## la zi date 15 October 2020 19:56 +4

Cu atatea dovezi de frauda, cu un procuror care modifica numarul de alegatori permanenti judecatoarea # Stinga a hotarat ca hotii de la USR au castigat primaria sector 1. JUDECATORIA S 1 A VALIDAT HOTIA CELOR DE DREAPTA NU CONTEAZA CE VOR ROMANII. CONTEAZA CE VOR PAPUSARII Oare cat mai suporta romanii atata tradare de tara si de neam?

# Petrichei Ana date 16 October 2020 12:33 +1

De la un simpl cetatean mintit; DE CAND EXISTA ROMANIA , DREPTATEA E PRECUM FUNIA IN SAC. De la bunicii auzita.

# Liţă date 16 October 2020 13:30 +1

Petrichei Ana * Cu unele excepţii: ocaua lui Cuza si ţeapa lui Vlad Țepeș. “Cum nu vii tu, Ţepeş doamne” ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii