Justitia romana intre santaj si viol

Scris de: Contele de Saint Germain

14.10.2020 10:59
Vizualizari: 2584

Vorbim despre o sintagma aproape obscena: “justitia romana libera”. Libera? Te-apuca rasu-plansu. O si vezi pe Kovesi, descheiata la cazaca ei cominternista, admirandu-l pe Coldea cum ii transmite gales bezele cu picioarele rascracarate pe biroul ei. Stiu, aceasta scena iconica, descrisa de mai multi martori oculari din interiorul DNA, cu Florian Coldea etalandu-si talpile de preaputernic in fata si pe altarul zeitei anticoruptie, s-a incercat a fi camuflata in fel si chip. De aceea multi au uitat-o. Eu nu.


 

Coldea era un soi de totem al unei dreptati militarizate, o dreptate bazata nu pe judecare dreapta ci pe ordin care nu se discuta. Iar fratia lui cu Kovesi era o conjuratie deghizata in cusera colaborare institutionala.

Atunci s-au copt germenii statului paralel, dospiti bine, inainte, de camarila Monicai Macovei si a locotenentului ei de incredere Dan Tapalaga. Arhiva SIPA a fost arma lor secreta.

Dupa rocada de la Cotroceni intre Traian Basescu si Klaus Iohannis, noul locatar, cu un simt al proprietatii de sase stele (ca sa nu zic “de sase case”), a pohtit ca pe langa “guvernul meu” sa-si treaca in posesie si “justitia mea”. Manevrele cu Livia Stanciu si Augustin Lazar ilustreaza sugestiv acest plan. S-a descotorosit intre timp de Coldea si Kovesi si s-a declarat mostenitorul lor pe linie de “stat de drept”.

Doar ca vechii proprietari, ca si in cazul caselor de la Sibiu, nu s-au lasat deposedati fara rezistenta. In felul acesta a aparut o bicefalitate la nivelul bietei noastre justitii, care s-a vazut, brusc, biciuita de doi birjari. Fiecare cu alt tip de pleasna la bici, ca sa nu existe confuzii.

Pleasna lui Coldea foloseste ca explozibil santajul. Bazat pe secretele din arhiva SIPA.

Pleasna lui Iohannis foloseste ca explozibil institutiile. Bazate pe forta promovarilor / destituirilor si pe bani.

Si acum, la zi.

Maine (n.r. - miercuri, 14 octombrie 2020) o doamna judecator va decide daca alegerile de la Sectorul 1 vor fi validate sau se va constata frauda si, in consecinta, se vor relua respectivele alegeri.

Daca as judeca liniar, in logica justitiei iohaniste, as spune fara ezitare ca maine va fi pronuntata o validare a doamnei Clotilde Armand. Nu am nicio incredere ca, in sistemul mafiot tutelat de Klaus Iohannis, ar ajunge sa judece un astfel de caz un judecator independent, obiectiv si curajos. Care sa valideze o evidenta (sustinuta de filmari, inregistrari audio, declaratii) cum ca alegerile de la Sectorul 1 au fost furate ca in codru de o banda de extremisti impertinenti care nu au niciun fel de scrupule si valori morale.

Daca in joc ar fi fost un liberal cu carnet, gen Rares Bogdan, si s-ar fi petrecut cele petrecute, aveam curajul sa mizez totul pe validarea sa, maine, de catre justitia noastra “independenta”. in ciuda tuturor probelor zdrobitoare de la dosar.

Asa insa, cu userista habarnista Clotilde Armand si cu tupeul infiorator al gangsterilor care o sustin, cu marea rivalitate dintre PNL si USR, acord o sansa si posibilitatii ca doamna judecator, prinsa intre Scila santajului gruparii Coldea si Carbida presiunii institutionale a gruparii Iohannis, sa observe si sa consemneze evidenta. Adica faptul ca la BES1 a actionat un grup infractional organizat care a fraudat in modul cel mai grosolan alegerile.

Insist insa asupra unui aspect: in orice varianta se va transa maine cazul, sa nu ne iluzionam ca am asistat la un act de justitie. Va fi, doar, un act de forta asupra justitiei, de ingenunchere a ei. Santaj, daca va castiga gruparea USR (Coldea), viol daca va castiga gruparea PNL (Iohannis).

Pentru ca, in momentul de fata, in perspectiva parlamentarelor, marele adversar al PNL-ului nu mai este PSD ci USR!

Iar daca va fi validata Clotilde, inseamna ca, da, SRI-ul de azi nu mai e securitatea de ieri.

Caci securitatea de ieri, cu toate pacatele ei pe plan intern, apara integritatea Romaniei cu patriotism.


Preluare de pe conteledesaintgermain.ro

Comentarii

# imun/teanu date 14 October 2020 11:46 +5

Intre timp a avut loc un rastimp. Rastimpul este atunci cand lucrurile "se aranjeaza". Adica se "pipaie" filierele. Cum paianjenii adulmeca pe panzele lor unde se prinde victima vulnerabil. Iar adica, daca-n "dosare" nu se gasesc slabiciuni consistente din acestea precis sunt la un nivel afectiv. Nu va (-ndrazni) marturisi (denuta) nimeni si santajul suprem, la copii (copiii, copii, mai pot si gresi, din vini minore (rahat) facandu-se BICI. S-a mai scapat cate ceva despre el. Dand rezultate. Nici un om nu-si lasa la nevoie copiii, acceptandu-le "schimb" /si chiar, daca mai e, probitatea. Aspect in care dl. Iohanis este, stiut, priceput. A si dat verdict, ca alegerile au fost (pentru el si ai lui etc-ai) BUNE. Va mai contrazice, chiar si-o instanta, pe furer?! In Romania de azi nu mai e sansa de-un Brecht, sa semnalizeze de Arthuro Ui /stim, si atunci, ce s-a-ntamplat. * Ce "pret"/miza!, sa fie o ClocotiNda?

# Vasile date 14 October 2020 13:36 +1

Aoleo Conte,carevasazica,lipsa de libertate a determinat-o pe juda din Cslarasi sa elibereze 1 pedofil și să îi des cu suspendare,pe Horinca să îl facă nevinovat,pe violatorii in haita din Vs,să fie liberi,... Căci justiția este și altceva decât banu'public,mai conte

# DODI date 14 October 2020 16:17 +17

Contele de Saint Germain demonstrează în scrierile sale că este mai român decât Salamul de Sibiu care își smulge de necaz de fiecare dată când aude ”nesimțitul” de imn al României în timp ce în gând îi sunt etalate pagini întregi din Mein Kampf.

# Gilu date 15 October 2020 16:27 0

Pe vremea mea ( n.in 1946,19.11,zi de alegeri la fel de democratice precum cele ce fura la Sectorul I) justiția era o instituție " de clasa ", adicătelea tot un fel de putana ,dar mai sincera ...Astăzi,aceasta " dameza" ,a decăzut rău de tot: are condicutza si a devenit o justiție " de gașcă " ...Sunt curios ce i- a spus Neamțul Suprem ,Mucusorului,când l- a chemat la Trei- Coceni ,înainte de locale : " Fine,mergi la sigur ,ca totul e arenjat; ai prins o " peroada" buna...Toti sunt de partea noastră,până și ciuma rosie...

# drm date 22 October 2020 11:10 0

Baietii de la Luju, daca tot preluati articole de la altii uitati-va si la comentariile de pe pagina respectiva, pt ca aveti multe de invatat! Si daca o s-o faceti mai spuneti si altora, ca la noi prostia curge in valuri, iar ca dovada, printre multe altele, este ineptia cu nemtii cinstiti!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii