LIBER LA ABUZURI – Legile privind asa-zisa combatere a pandemiei de coronavirus pot fi folosite de “Guvernul meu” pentru executii politice impotriva adversarilor. Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu avertizeaza: “Acesta este unul dintre motivele pentru care nu le-am votat legile! Pentru ca le-au facut atat de vagi si permisive incat abuzurile sunt usor de facut”

Scris de: George TARATA

22.07.2020 14:14
Vizualizari: 2764

Legile privind asa-zisa combatere a pandemiei de coronavirus, ultima dintre ele fiind legea carantinei, dau liber la comiterea de abuzuri. Si pot fi folosite de “Guvernul meu” si regimul Iohannis pentru executii politice impotriva adversarilor. Avertismentul este lansat de presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu (foto).


 

Acesta atrage atentia asupra unei unei declaratii facute de premierul Ludovic Orban, care a anuntat ca exista posibilitatea ca in anumite zone sa fie impusa carantina. In acest sens, Tariceanu observa, intr-o postare facuta miercuri, 22 iulie 2020, pe pagina sa de Facebook, faptul ca Orban s-a referit la o eventuala carantinare a unor localitati, fara a spune insa care sunt ele. Pe langa faptul ca lipsa mentionarii localitatilor are ca efect mentinerea unor probleme si blocarea practic a autoritatilor locale in luarea de masuri concrete astfel incat sa nu se ajunga la o stare de izolare, secretomania lui Orban mai poate ascunde ceva. Si anume faptul ca impunerea carantinei in anumite zone s-ar putea decide strict pe considerente politice, iar in izolare sa ajunga localitatile cu administratii care nu convin PNL.


Iata comentariul presedintelui ALDE Calin Popescu Tariceanu:


“Ludovic Orban a anuntat ca are in atentie 3 sau 4 zone care sunt evaluate pentru a vedea daca se impune instituirea carantinei. Nimic deosebit pana acum. De acord ca in loc sa paralizeze toata tara este de preferat sa se actioneze cu o precizie chirurgicala doar in zonele care sunt sau pot deveni focare de infectie. Ciudatenia vine in momentul in care Orban refuza sa faca public aceste localitati lasand la latitudinea presei sa speculeze in fel si chip.

Ma intreb care poate fi motivatia de a refuza sa spui ca esti ingrijorat de localitatea X sau Y si ca daca lucrurile merg in directia in care sunt acum o sa fii nevoit sa impui carantina?! Nespunand nimic nu faci decat sa-i lasi pe acei oameni sa persiste in eventualele greseli, nu faci decat sa lipsesti autoritatile locale de timpul in care ar mai putea inca lua masuri si a nu ajunge intr-o stare de izolare.

Deci, care e ideea sa nu spui care sunt localitatile cu probleme? De fapt ce urmaresti, sa previi raspandirea virusului sau sa pedepsesti fulgerator niste romani pe care nu i-ai prevenit in prealabil? Sa ne gandim oare ca si aceste decizii de a impune carantina vor fi luate tot pe criterii politice si primele localitati care vor fi bagate in carantina, peste noapte, vor fi cele cu administratie care nu convine PNL-ului?

Vedeti, acesta este unul dintre motivele pentru care nu le-am votat legile! Pentru ca le-au facut atat de vagi si permisive incat abuzurile sunt usor de facut”.

Comentarii

# VIKY date 22 July 2020 18:15 0

https://www.youtube.com/watch?v=Vp5xXl7BX0I. Planul diabolic din anii 80, aplicat azi la voi cu succes. Dormiti linistiti, poate reportajul va va trezi.

# VIKY date 22 July 2020 22:08 +5

Va meritati soarta. In loc sa ajutati poporul, vati ajutat intre voi. Sa nu credeti ca VOI, care ajutati hitleristul sa duca la indeplinire AGENDA, pentru cedarea Romaniei strainilor, si a ingenunchea poporul, veti fi scutiti de abuzuri. Daca veti fi voi scutiti si protejati, sigur copiii si nepotii vostri nu vor fi scutiti de sclavie in propria tara.

# REMEMBER date 26 July 2020 23:04 +1

VIKY date 24 iulie 2020 21:09 22 Orban:" Solicit URGENT, Ministerului Sanatati, toata baza de date a pacientilor sa fie transmisa catre MAI". Am crezut ca nu aud bine. Nu cred ca exista nici in China ca politia sa detina toata baza de date a unui pacient. Nu este destul ca se interneaza asimptomatici, iar bolnavi cronici nu au nici un drept la tratament?. Dupa parerea mea, au mers prea departe (dar voi dormiti linistiti), iar tranferul de date este unul singur: RECRUTAREA persoanelor bolnave, testarea lor in masa (orice om bolnav va fi pozitiv, boala genereaza virusi), si va incepe "selectia". Cu DSP nu se putea pune in aplicare, doar cu politia. Nu fara un scop, si un plan bine pus la punct, au dotat politia cu pistoale si masini noi, au marit nr politistilor, au marit salariile, au marit bugetul. Ei vor fi "vanatori" de covid. Aveti grija de bunicii si parintii vostri. Apropo de pensii, care nu vor fi marite, ei stiu ce stiu, depinde cati mai apuca anul.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii