MAFIA DIN PARCHETE – Iata mesajele incredibile prin care o serie de procurori #rezist puneau la cale arestari, perchezitii de noapte si sperau la moartea sefului Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru: “Murim cu ei de gat... Le facem perchezitie. Noaptea... Fiecare sa isi propuna o tinta... Daca e arestat in februarie se supara cineva?... Obezitatea e o cauza de scazut speranta de viata. Dar nu asteptam asta” (Stenograme)

Scris de: L.J.

30.03.2021 11:48
Vizualizari: 8104

Dupa discutiile magistratilor activisti care faceau politica pe fata si jigneau colegii care nu le impartasesc opiniile, la un loc cu jurnalisti si politicieni (discutii publicate de site-ul stiripesurse.ro) romanii pot vedea modul in care se fabrica dosare, cum anchetele sunt declansate in functie de personaj nu de faptele comise, dar si cum se pun la cale arestari si perchezitii de noapte.


 

Mai multe convorbiri purtate de o serie de procurori #rezist au fost publicate luni seara, 29 martie 2021, de site-ul stiripesurse.ro. Respectivii procurori decid ca fiecare sa isi ia cate o tinta, discuta despre momentul la care se vor efectua arestari, vorbesc despre realizarea unor perchezitii de noapte si, nu in ultimul rand, il batjocoresc pe seful Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru, sustinand ca “obezitatea e o cauza de scazut speranta de viata”.

 

Fara alte comentarii, iata discutiile purtate pe whatsapp de procurorii #rezist si publicate de site-ul stiripesurse.ro:

 


Comentarii

# Neamul lui Bicilis date 30 March 2021 12:32 +34

Pe bune, chiar nu stia nimen ca exista asemenea turbati prin procuratura? Ca doar nu a fost masacrat Codul de procedura ca sa vanda patrunjel coana Sica din Focsani!? Pentru ce s-au chinuit satrapii procurori sa-si faca Regulament de functionare paralel cu Legea, ca sa paradeasca paduchii ce colcaie pe ei?! Indiferent de parchet, daca SIIJ functiona, mii de astfel de otrepe sociale erau in drum spre zeghe! Tortionari bolsevici ordinari!

# Alpha și Omega date 30 March 2021 12:57 +31

Scriam nu de mult timp despre URIAȘA PRĂPASTIE ce s-a căscat, ireversibil, între ”societate” ca loc de geneză a ideii de justiție și această sectă de psihopați, rupți de realitate, auto-îndumnezeiți pe persoană fizică și care trăiesc într-un Olimp Judiciar diafan. Iată proba incontestabilă a alienării acestor microHitlerași: „… să adopte poziții în CSM în consonanță cu dorințele poporului care i-au dat votul”. WOW! Deja microHitlerașii încep să amalgameze binișor de tot percepțiile distorsionate: după ce s-au substituit Dumnezeului, crezându-se situat deasupra Lui, acum au ajuns să se creadă a fi însuși… POPORUL. WAILEU! Alpha și Omega! Începutul și Sfârșitul! Zeul și Poporul! Sacrul și Profanul. Cineva să se milostivească de acești sociopați irecuperabili și să-i burdușească, de-a hurta, într-un loc luminos, capitonat cu mult alb pufos, în care nu este nici întristare nici suspin de-atâta benzodiazepine băgate-n curul lor.

# Necesitatea expertizării psihiatrice a magistraților date 30 March 2021 13:09 +17

Oare câte asemenea „leaks” vor fi necesare ministrului justiției pentru a fi convins de necesitatea evaluării psihologice / expertizării psihiatrice a întreg corpului magistraților? Doar sunt semnale încă de acum un deceniu că „numărul minților rătăcite din magistratură” a scăpat de sub control iar astăzi asistăm la transformarea sistemului judiciar într-un URIAȘ OSPICIU de PACIENȚI NEDIAGNOSTICAȚI (ÎNCĂ)?

# Ca tot românul imparțial date 30 March 2021 13:19 +9

Dar ca să fiu cucurul în două luntri, ca tot rumânul imparțial, trebuie să precizez că unul din subiectele de discuție îmi sună veridic și credibil: DA! lucian netejoru- Whirlpool trebuie să fie bulucit într-o cameră de deținere, ușa celulei închisă cu cheia iar cheia aruncată din elicopter, în largul Mării Negre, undeva pe lângă vreo platformă petrolieră. Dar, este un dar! Că netejoru-whirlpool trebuie să fie aruncat și uitat în temniță AM DREPTUL S-O SPUN Io* - zicălaș de măscări și ocări, care NU AM NICI UN FEL DE RESTRICȚIE LEGALĂ ASUPRA GRAIULUI. Duomniile lor - microHitlerașii de magistratură, ar trebui să le cam tacă fleanca, indiferent de cât de aspră sau dulce li se pare lor activitatea IJ. CĂ DOAR PENTRU ASTA SUNT PLĂTIȚI CU CÂTE O BASCULANTĂ DE PARALE / LUNAR! PENTRU A LE COMPENSA RESTRICȚIILE ȘI INTERDICȚIILE LA CARE SUNT SUPUȘI - PRINTRE ELE FIIND ȘI OBLIGAȚIA DE REZERVĂ.

# Catavencu date 30 March 2021 14:30 +8

Draga Nety cum e cu repartizarea aleatorie la cab? Ăia de ziceau mata și "cozile de topor" ca e foarte în regula? Zice niște dumnezei ca nu e buna? Și mai zice ei ca vor sa îți aducă pachet la Rahova? Tare îmi e ca după desființarea specialei o sa li se împlinească repede vrerea.

# Lita date 30 March 2021 16:31 +13

Foarte bine ati facut ca i-ati expus opiniei publice. Ce zic psihologii? Dar psihiatrii?

# Lorenzo de Medici date 30 March 2021 17:10 +20

Ce să zic. Niște cretinei și imberbi, ajunși într-o funcție publică de autoritate prea devreme. N-ai ce să le ceri. Atâta pot, atâta zic și fac. Că e grav, că specimene de astea au umplut procuratura și instanțele, da, e chiar foarte grav. Și ce ? Interesează pe cineva până când are de a face cu ei, într-un fel sau altul ? Nu interesează. Toți cred că ei nu vor ajunge vreodată în fața unuia sau uneia ca aștia/astea. Dar, se înșeală. Multi dintre cei care au aplaudat mizeria #rezist, vor ajunge, mai devreme sau mai târziu, pe mâna astora. Și atunci vor simți pe pielea lor ce înseamnă să înlături din sistem cu ”radiera DNA” magistrați cu experiență, maturitate și bun simț și să pui în loc numai maimuțe cu briciul în mână, gata să taie beregata oricui le este indicat de către dresor. Să-ți fie de bine societate. Asta ai vrut, asta ai și o să ai mult timp de acum încolo.

# Netezeanu date 30 March 2021 22:05 +4

Netty! Netty! Si ti-am scris din 2016, Doamne feri de o plangere penala, ca uite ce groapa cu lei te asteapta. Un nebun sa castige ceva in instanta, si te-ai dus de-a dura(nici nu e prea greu, asa nenetejor cum esti..).Aranjeaza ceva, targe niste sfori ca nici aia de la ICCJ nu sunt usi de biserica ...Doamne! La o pensionare nu te-ai gandit . Un loc prin Dubai, Brasil. Mates, ... s.a. nu sunt procurori ?

# maxtor date 31 March 2021 00:00 +1

perchezitzie noaptea?! (rugam luju,cu tot riscul asupra surselor,sa publice numele-ca sa nu fie acuzat ca prepara un shantaj(actele preparative...da' nu se stie!).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii