MAGISTRATI ROMANI IN SLUJBA ALTOR STATE – Judecatoarea Mariana Varga spala pe jos cu seful CSM Bogdan Mateescu si cere excluderea din magistratura a celor care atenteaza la suveranitatea nationala: “Asistam in prezent la o tentativa de lovitura de stat, concertata de o putere externa, ce se incearca a se realiza prin unii magistrati care raspund la comanda acesteia... Presedintele CSM, 'cainele de paza al justitiei', joaca dupa cum i se dicteaza”

Scris de: Elena DUMITRACHE

06.07.2021 15:32
Vizualizari: 11511

Fabuloasa luarea de atitudine a judecatoarei Mariana Varga (foto), fosta presedinta a Tribunalului Arges, care nu se dezice din a apara Justitia nici dupa ce a parasit sistemul, iesind in urma cu cateva luni la pensie. Intr-un mesaj transmis Lumea Justitiei, judecatoarea Mariana Varga pune la zid magistratii romani care au ales sa raspunda ordinelor date de puterile straine, condamnand faptul ca prin actiunile lor atenteaza la suveranitatea nationala. Vorbim despre magistratii care "prin interpretari tendentioase, pronunta hotarari judecatoresti prin care urmaresc de fapt schimbarea indirecta a Constitutiei", judecatoarea Varga referindu-se la cazul judecatorului Costin Andrei Stancu de la Curtea de Apel Pitesti, care printr-o solutie pronuntata a decis de la sine putere desfiintarea SIIJ, si sfidarea deciziilor Curtii Constitutionale si a prevederilor din Constitutia Romaniei.


 

Mesajul judecatoarei Mariana Varga vine in contextul Zilei Justitiei, celebrate la duminica 4 iulie 2021. Mesaj in care fosta sefa a Tribunalului Arges a facut referire si faptul ca in Romania exista magistrati care raspund la comenzi externe si care iau decizii contrare insasi Legii fundamentale a Statului roman.


In acest context, judecatoarea Mariana Varga il aminteste inclusiv pe presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Bogdan Mateescu, pe care il numeste “cainele de paza al justitiei” care "joaca dupa cum i se dicteaza si este preocupat mai mult de eliminarea magistratilor onesti, care isi respecta juramantul de credinta fata de tara si fata de Constitutia Romaniei, in loc sa apere independenta sistemului judiciar la care este chemat si sa vegheze la respectarea ordinii constitutionale!".


Fata de situatia retinuta in luarea sa de pozitie, judecatoarea Varga cere in incheiere excluderea din magistratura a tuturor magistratilor care atenteaza la suveranitatea nationala!


Redam in continuare mesajul judecatoarei Mariana Varga:


"Ziua justitiei 2021-Ziua in care magistratii isi pot exprima inca odata fidelitatea fata de tara!


Cinste si onoare magistratilor care isi respecta juramantul de credinta fata de tara, reglementat de art. 34 din Legea nr. 303/2004R : “Jur sa respect Constitutia si legile tarii…”, in consonanta cu art. 54 din Constitutia Romaniei: …”Fidelitatea fata de tara este sacra.”

Asistam in prezent la o tentativa de lovitura de stat, concertata de o putere externa, ce se incearca a se realiza prin unii magistrati care raspund la comanda acesteia.

Acesti asa zisi “magistrati”, in mod indirect, prin interpretari tendentioase, pronunta hotarari judecatoresti prin care urmaresc de fapt schimbarea indirecta a Constitutiei, ceea ce nu se poate realiza decat in conditiile art. 150 din Constitutia Romaniei, care reglementeaza procedura revizuirii Constitutiei.

Exemplu concret:

Judecatorul de la Curtea de Apel Pitesti care sfideaza deciziile Curtii Constitutionale si implicit Constitutia Romaniei, pronuntand hotarari judecatoresti prin care legifereaza, desi Statutul magistratului interzice expres imixtiunea in sfera altor puteri constitutionale!

In conditiile in care Curtea de Justitie a Uniunii Europene s-a pronuntat in sensul respectarii suveranitatii nationale a Romaniei, indemnand la respectarea si aplicarea deciziilor CCR si implicit a Constitutiei Romaniei, un alt asa zis “magistrat” de la Curtea de Apel Craiova, instiga la nerespectarea juramantului de credinta fata de Constitutia Romaniei!

Toate aceste actiuni subversive, denota o actiune constanta si concertata de subminare a Autoritatii de Stat, dupa cum s-a putut observa si in procedura de revocare a Avocatului Poporului, o alta institutie constitutionala pusa sub asediu!

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Bogdan Mateescu, “cainele de paza al justitiei”, intr-o alta exprimare, garantul independentei justitiei, joaca dupa cum i se dicteaza si este preocupat mai mult de eliminarea magistratilor onesti, care isi respecta juramantul de credinta fata de tara si fata de Constitutia Romaniei, in loc sa apere independenta sistemului judiciar la care este chemat si sa vegheze la respectarea ordinii constitutionale!

Solicitam public excluderea din magistratura a tuturor magistratilor care atenteaza la suveranitatea nationala, prin nerespectarea juramantului de credinta, incercand practic prin diferite manopere dolosive gen “Erata Basescu-Zegrean”, sa imprime indirect o noua ordine constitutionala, care echivaleaza cu o lovitura de stat…".

Comentarii

# Siminica date 6 July 2021 15:52 +169

Felicitari doamnei Mariana Varga ! :-) Daca noi nu ne batem , daca nu luam masuri , atunci copii si nepotii nostri vor fi sclavetii strainezilor (fie ei si strategici)si corciti cu alte rase aduse cu forta aici . Nu vedeti ce se intampla de la "primavara araba" incoace, de la Obaba ? Toate Europa a fost imbacsita cu adunaturi ce vin doar pentru ajutor social si pt. entertainment mai detoneaza cate ceva , cum ar fi un metro , o biserica ... Luati exemplu pe Orban Victor , de la Hun-garia.

# MN date 6 July 2021 16:05 +150

jos palaria pentru aceasta doamna fost magistrat. dupa cat imi amintesc eu doamna Garbovan a propus ca aceste practici cat si colaborarea cu serviciile secrete sa fie absolut in afara legii iar cei vinovati de colaborare sa fie condamnati la ani grei de puscarie, sincer nu mai cunosc nimic de aceasta propunere a doamnei Garbovan. cate facilitati au acesti magistrati, cate favoruri banesti, concedii platite....si nu se mai linistesc nu se satura . prin colaborarea cu persoane importante de afara si chiar si serviciile noastre ei urmaresc tot felul de favoruri gen. vize america, avansare sau au scheleti prin dulapuri. daca doamna inca mai ierea in sistem poate avea soarta doamnei Lupea. oricum felicitari doamna

# FOST JUDECĂTOR date 6 July 2021 16:50 +57

ADEVĂRUL NE VA FACE LIBERI ! DOAMNA VARGA MARIANA, EX - JUDECĂTOR, DE CE NU A FĂCUT OPINIE CÂND ERA JUDECĂTOR, DAR E BINE ȘI AȘA ! ESTE UN MARE ADEVĂR CE SPUNE, DAR SĂ-L SPUNĂ PÂNĂ LA CAPĂT, UNII JUDECĂTORI, PRIN UNII DIN SERVICIILE SECRETE, TRIBUTARI UNOR PUTERI STRĂINE, AU ÎNCEPUT LOVITURA DE STAT ÎN SLUJBA UNOR PUTERI STRĂINE! DAR NEAMUL ROMÂNESC NU PIERE, VOR FI OAMENI DE STAT, CARE VOR LUPTA PENTRU UNITATEA, INDEPENDENȚA ȘI SUVERANITATEA ROMÂNIEI! TRĂIASCĂ ROMÂNIA LIBERĂ, FĂRĂ BAZE MILITARE ȘI PARTENERIATE ECONOMICE PĂGUBOASE CU PUTERI STRĂINE! AFARĂ CU MAGISTRAȚII VÂNDUȚI STRĂINILOR, EXEMPLU, DĂNILEȚ !

# Lorenzo de Medici date 6 July 2021 17:35 +159

Nu doar excluderea din magistratură. Ci trimiterea de urgență acolo unde le șade bine unor trădători de patrie, la PUȘCĂRIE. Pentru ce fac aici caricaturile astea de așa-ziși ”magistrați”, în SUA, Franța sau Germania, țări ale căror interese le slujesc cu abnegație, în detrimentul României și poporului ei, se intră, fără prea multe discuții, direct la închisoare. Și nu, așa, pe termen scurt, ci pe vreo 20-30 de ani de pușcărie. Sper să mă țină Dumnezeu în viață și sănătos, ca să apuc vremea de a-i vedea pedepsiți pe toți acei care-și permit să-și bată joc de țara în care s-au născut și care i-a făcut ce sunt azi, pe nemerit, pe fiecare.

# Ioana M. date 6 July 2021 19:04 +70

Falsa problema recomandarea Comisiei de la Venetia. Comisia este un organ consultativ ! pe langa....Consiliul Europei ! Nu este opinia UE. Iar recomandarea unui organ consultativ pe langa un organism non UE....n are treaba cu legislatia noastra interna.

# Cervantes date 6 July 2021 19:31 +35

Și pe trădătorii criminali,care stau la rând să fie judecați,ce facem

# Narcis date 6 July 2021 21:29 +23

Când ministrul justitiei este aservit, cum altfel sa fie unii dintre magistrati? Uite un exemplu de ministru al justitiei dintr-o tara vecina si cam in-amica, ce spune despre impunerea prostiilor de catre UE:”A venit timpul când putem din nou să ne luăm soarta și să spunem NU hegemoniei ideologice! A venit momentul în care, în sfârșit, ne putem ridica singuri și nu trebuie să mai băgăm capul în nisip”, transmite Varga Judit, adăugând ”Să privim spre viitor, dar să ne păstrăm cultura și istoria adevărate”. Noi spre ce-om privi? Spre stapani?

# Neanae date 6 July 2021 21:29 +75

Este clar de ce Comisia de la Veneția zâsă ca e bine ca sa fie scoasă pe tușă SIIJ? Nu putem sa-i încurcăm pe cotropitori. Degeaba CCR cică e constituțională secția. Vine unul neidentificat și cică nu e bine … Ce ne doare? Înghiorlaiala contează … Ce o mai fi și chestia aia numita INDEPENDENȚA! Dar DEMOCRAȚIA? Parca auzirăm …

# Emil Pavel date 6 July 2021 22:03 +29

Mai sunt si alte categorii de judecatori, respectiv care apara fara vreun temei abuzurile institutiilor statului, respectiv pe ale ANNAF, care invoca executari silite nefondate impotriva contribuabililor si atunci cand sunt contestate, instantele sistemului le resping nefondat, astfel ingropand contribuabilul.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii