MANELISTUL DNA, CUPRINS DE FRICA – Procurorul DNA Ciprian Man a iesit fara catuse de la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. “Manelistul DNA” a recunoscut inregistrarea in care uneltea impotriva judecatorilor incomozi si cu vocea tremuranda si-a cerut scuze: ”Nu am amenintat, nu am santajat”. Ranjind cu gura pana la urechi, procurorul Cristian Ardelean sfideaza romanii: “Mi-a fost afectata viata privata“ (Video)

Scris de: George TARATA

10.01.2019 13:35
Vizualizari: 8005

Procurorul Ciprian Man (foto 1), zis “manelistul DNA”, a iesit liber de la audierile la care a fost chemat la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie in cazul inregistrarii in care se planuia cumintirea judecatorilor incomozi cu dosare penale. Pana in prezent, Man continua sa aiba doar calitatea de martor, iar sectia speciala nu a cerut aviz pentru retinerea si arestarea sa.

Ciprian Man a fost audiat la PICCJ miercuri, 9 ianuarie 2019, pana aproape in miez de noapte, in cadrul dosarului in care s-a declansat urmarirea penala in rem pentru fapte de grup infractional organizat, santaj, abuz in serviciu, cercetare abuziva si inducerea in eroare a organelor judiciare. La iesire, Man a oferit o scurta declaratie de presa jurnalistilor care il asteptau. Asa s-a putut vedea cum procurorul care ani de zile a executat fara mila oameni nevinovati brusc a devenit mielusel, fiind cuprins chiar de frica pe care planuia sa o induca in randul judecatorilor.


Cu vocea tremuranda, “manelistul DNA” nu a negat autenticitatea inregistrarii, si nici ca a participat la acea discutie. De asemenea, Man si-a cerut scuze judecatorilor onesti, fara sa isi ceara insa scuze si victimelor sale, oamenilor pe care i-a retinut, aruncat in arest si care in final au fost achitati. In schimb, ca si cum cineva l-ar crede, Ciprian Man a tinut sa precizeze ca el niciodata nu a amenintat, nu a santajat si nici nu a cerut vreunui judecator sa pronunte o solutie.

Iata declaratiile lui Ciprian Man:


Este o procedura judiciara in curs, nu doresc sa fac alte comentarii, pot sa precizez ca niciodata nu am amenintat, nu am santajat si nu am cerut unui judecator sa pronunte o hotarare favorabila, iar in masura in care exista judecatori care spun ca au fost amenintati sau santajati de catre mine ii rog sa faca public acest lucru in perioada imediat urmatoare. Discutiile care au aparut in mediul public au fost discutii intr-un cerc inchis, nedestinate publicitatii, inregistrare ilegal. A fost o discutie colegiala, nu am dorit sa ajunga si nu s-a pus problema sa ajunga vreodata in spatiul public sau la cunostinta judecatorilor. In numele colectivului de la DNA Oradea imi cer scuze in numele judecatorilor onesti, de buna credinta din Romania, care s-au simtit jigniti de limbajul care a fost folosit in cadrul dialogului”.

Ranjetul lui Ardelean

Declaratii a oferit si un alt procuror de la DNA Oradea care apare pe inregistrare si care a fost audiat de Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Ne referim la procurorul Cristian Ardelean (foto 2).

La randul sau cuprins de emotie si probabil cu gandul ca oricand poate ajunge din martor suspect, inculpat si chiar arestat, Ardelean a incercat sa pozeze intr-un personaj sigur pe el. Nu i-a iesit insa. Bataindu-se de pe un picior pe altul si ranjind cu gura pana la urechi, Ardelean a pretins, sfidand practic o intreaga tara, ca niciodata nu a auzit ca vreun procuror sa fabrice dosare. In plus, cu un tupeu incredibil, Ardelean s-a plans ca prin difuzarea inregistrarii i-ar fi fost afectata viata privata.

Iata declaratia lui Cristian Ardelean:

Discutii private la adresa persoanelor la care am facut unele referiri mai plastice, sub imperiul emotii de moment, sigur ca poate conduce la deteriorarea relatiilor profesionale dintre judecatori si procurori. Lucru pe care evident ca nu l-am dorit pentru ca nu stiam ca suntem inregistrati. Nu pot sa dezvalui ce am declarat, e ca si cum as aduce cunostintei opiniei publice ce am declarat. Atat va pot spune ca au fost de buna credinta, am fost audiat ca martor si vedem ce se va intampla in continuare. Eu niciodata nu am auzit ca un procuror sau politist sa fabrice dosare. Eu stiu de o singura fabricare de dosar care s-a lasat si cu condamnare. Cine fabrica dosare si cine nu-si respecta atributiile de serviciu nu se poate numi procuror sau magistrat. Nu exista complete favorabile parchetului sau nefavorabile parchetului. N-am purtat niciodata discutii cu vreun judecator inainte ca acesta sa pronunte o solutie, intr-un fel sau altul. Sunt discutii personale despre anumite teme profesionale, da se mai poarta discutii in care sunt anumiti colegi poate laudati, poate altii criticati, poate vorbim de jucatori de fotbal pe care ii laudam sau criticam. Nu a fost o barfa, a fost o discutie libera, colegiala purtata pe un ton foarte lax, nu au fost folosite cuvinte oficiale”.

Comentarii

# ^^ date 10 January 2019 13:52 +11

Ba da' pe astia de ce nu-i salta nimeni? Adica ei intimideaza judecatori si sunt liberi sa se duca inapoi la Oradea?

# DODI date 10 January 2019 14:35 -1

După principiul bețivului hăhăilă ”nu am dat cu pumnul” și manelistul man folosește aceeași scuză de BULĂ. Dacă stai bine să te gândești, cel puțin după semnalele din presă și sentințele din ultimii doi ani, DNA este o adunătură de bule. Asta însemnând o sumă de ZERO BARAT. Cireașa de pe tort a cosntituit-o ieri Slujirea care a mai dat pe gaura gurii niște perle juridico-hilare pe care doar marele specialist CCR numitul ceapist zegrean le mai putea emite. Și la a căror umbră se pun toate gazetele de perete ale SRI.

# DODII date 10 January 2019 16:10 +3

VEZI CA IEI ROSU !CHIAR DACA TE BAGI CA PADUCHELE IN FRUNTE

# unul din lumea cea mare date 10 January 2019 14:14 +13

pacat mare pacat ca gunoaiele astea de mermelitori ies fara catuse.si acusilea sa fac o remarca pentru coana laptareasa ,,popescu alias coana victorita ,,din cesemea si laptareasa ailalta de la unejerea,amindoulea sustineau cu mare sirg,constinciozitate si limbutie sau limbisme precum procurorii este manjitii statului sau magistrati(dupa cum vreti sa o luati),daca nu ma credeti ,luati reluarile de la sinteza zilei unde laptaresili erau numai cu procurorii este magistrati si merita salarii mai mari.na coana victorito ce facusi bre dadusi cu mucii in fasolica.ba judecatorilor prosti,va fura ,,vulpile,, cascavalul din ciocmai ales avind laptarese dalde dastea de va reprezinta si le alegeti peste tot in toate comitiile.ba judecatorilor mermeliti aruncati/va dracului gunoaiele cit mai urgent din casa ca sa va recistigati prestigiul daca/l avutarati frodata(astept comentarii de minjitii statului daca trece de cenzura)

# faracatuse date 10 January 2019 14:37 +8

A trecut de cenzura, bine zis... LIKE :)

# unul din lumea cea mare date 10 January 2019 15:00 +8

RUGAMINTE,MARE RUGAMINTE PENTRU NEA CIUVICA.bre nea ciuvica te rog eu frumos ,(ca stiu ca esti pretin cu nea gidea) roaga/l pe nea gidea sau pe mirciulica sa dea in reluare,la cererea telespectatorilor fideli ,emisiunile in care pieleaneamului ,,sociologul national,, ne arata ,,sondajili,, in care increderea populatiei in mermeleala era de cca 70%?????!!!!!.hai bre nea ciuvica roaga/l ca sa ne ridem si sa ne simtem bine,sa faca nea gidea un ,,platouas,, ca sa creasca ratingul

# unul din lumea cea mare date 10 January 2019 14:24 +10

ba judecatorilor(minjitii statului)mermeliti,ce ma rid!!!!!!!!!!!! putinul asta la minte va facu de datarati in bilbiiala,numai si din vorbele lui se vede cit este de PUTIN LA MINTE ,panarama asta de se numi procurator.baaaaa!!!!!!!astia din mermeleala ASTA/I RODUL CIND LA INEMEA SE INTRA PE SPAGA ,MAI SI RIDE CA MUTA LA PENDULA,CU CIT ASTA O SA VORBEASCA MAI MULT CU ATIT O SA SE INGROAPE MAI MULT.LASATI/L SA PARLEASCA CA SA AFLAM ADEVARATUL ADEVAR DIN MERMELEALA.ba sociologul neamului,ba pielene,cu piele de sereist de citi ani zic eu pacilisa ca tu esti unul dintre mermelitorii acoperiti care produci sondaje in functie de cine cere si ce spaga iei.hai pielea neamului ce sustin eu de atitia ani si ce spui tu cu sondajele lu matale de sociologul neamului(prost, poate)hai pielene eu ziceam ca increderea noastra in mermeleala nu atinge 20% si tu dadeai incredere in justitie la cer,unde era pielene asta ,lucra la tata(dzeu sa/l ierte )cind tu ii dadeai astuia incredere de peste 70% si lim

# Neanae date 10 January 2019 14:36 +1

La nobila munca agricolă cu nemernicii astia. Legati la picioare cu lanțuri jigodiile de procurori canalii. Voi cei ce sunteți mai curăței împreuna cu judecătorii curajoși, faceți putina curățenie prin conștiințe? Haideti ca vine primăvara, e nevoie de aruncat gunoaiele adunate. Mulțumim

# Neavenitii date 10 January 2019 15:42 +1

LA DIICOT si DNA sunt oameni care nu au luat niciodata un examen. La DIICOT NEAMT este sef GAMAN LAURA FRANCISCA, nu a luat niciun examen, a picat cele 2 examene de capacitate in 2002 si 2003. A fost primita in 2004 la Camera de conturi Neamt ca PROCUROR FINANCIAR fara examen, apoi preluata in 2005 Direct la Tribunalul NEAMT si din 2010 la DIICOT. CSM, IJ și LUJU , vedeti DOSARUL PROFESIONAL cu traseul sau si va veti convinge. Faceti o verificare si veti vedea ca la DIICOTsi la DNA, toti procurorii au cel mult grad de TRIBUNAL, pe salarile cele mai mari din sistem! si ies cu pensie mare si repede. E NORMAL ASA?!

# Razvy date 10 January 2019 17:17 +1

Acum va fi ceva nou: vor răspunde atât civil cât și penal!? CSM, ce faci? Ne grăbim, da?!

# Pavel G. date 10 January 2019 17:32 0

Chircu, cat ai primit de la avocat pentru înregistrare?

# Ghro date 10 January 2019 19:16 +1

Cand rasuflau prin presa de casa inregistrari din dosare, oare respectivilor le era afectata viata privata? probabil ca nu, ca martorii, urmaritii si inculpatii nu au dreptul la o viata privata... nu-i asa?

# Adiiiiiiii date 12 January 2019 19:16 0

Ce freză de lăutar are, zici că-i Guță în tinerețe :lol: ..acu`să mă scuze Guță.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii