MANIFESTARI DEDICATE ZILEI AVOCATULUI SI ZILEI JUSTITIEI – UNBR SI INPPA organizeaza o masa rotunda avand ca tema centrala Proiectul noului Cod de conduita profesionala al avocatilor. Gheorghe Florea: "Dezbaterile vor viza aspecte de etica si deontologie privind confidentialitatea in profesiile de avocat, ziarist si preot si se vor desfasura cu participarea unor invitati din randul fiecareia dintre aceste profesii"

Scris de: E.D.

17.06.2016 12:38
Vizualizari: 5967

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR), al carei presedinte este avocatul Gheorghe Florea (foto), in parteneriat cu Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA), condus de avocatul Traian Briciu, organizeaza, in data de 28 iunie 2016, o masa rotunda cu tema „Proiectul noului Cod de conduita profesionala al avocatilor, de etica si deontologie. Confidentialitatea raporturilor dintre avocati si clienti. Aspecte deontologice.


Dezbaterile organizate de UNBR si INPPA vor avea loc si in contextul in care la acea data se preconizeaza ca noua Lege a avocaturii va fi votata de Plenul Camerei Deputatilor si va fi promulgata de Presedintele Klaus Werner Iohannis.

Evenimentul va avea loc la sediul UNBR din Palatul de Justitie cu prilejul manifestarilor dedicate Zilei Avocatului si Zilei Justitiei.

Presedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea, a precizat intr-un anunt publicat vineri, 17 iunie 2016, pe site-ul institutiei ca se fac demersuri pentru ca dezbaterile sa fie transmise si online:

"In cadrul manifestarilor dedicate Zilei Avocatului si Zilei Justitiei, astfel cum acestea au fost stabilite in sedinta Consiliului Uniunii din 04 iunie 2016, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Institutul National pentru Pregatirea şi Perfectionarea Avocatilor organizeaza la 28 iunie 2016, la sediul U.N.B.R. din Palatul de Justitie masa rotunda cu tema: „Proiectul noului Cod de conduita profesionala al avocatilor, de etica si deontologie. Confidentialitatea raporturilor dintre avocati si clienti. Aspecte deontologice.”

Dezbaterile vor viza aspecte de etica si deontologie privind confidentialitatea in profesiile de avocat, ziarist si preot si se vor desfasura cu participarea unor invitati din randul fiecareia dintre aceste profesii.

Se fac demersuri ca dezbaterile sa fie transmise online.

Programul manifestarii (locul desfasurarii, ora, teme si invitati) va fi anuntat ulterior".

Sursa foto: legalmarketing.ro

Comentarii

# codita date 18 June 2016 06:54 +1

Ptiu..... drace!!! Nu -ti baga coada la preoti! si ziaristi! Iti ajunge ce ai facut cu avocatura traditionala!

# DODI date 18 June 2016 14:44 +4

Ce lipsă de orientare politiciă: au făcut trei omisiuni capitale: au uitat să le invite pe cele mai în vogă juriste din România: pruna uscată, luluța=mama cătușelor și stoica=procurorul comunist alifie (bun la toate, dar mai ales la șantaj).

# avocat traditional date 18 June 2016 20:56 +1

vin si eu daca este de baut si gagicarit!

# ADEVARUL date 21 June 2016 13:38 +2

CINE TE-A PUS STAPAN PE AVEREA FOSTILOR AVOCATI COMUNISTI SA TE INVETE SI CE-I MUNCA,AR TREBUI...ASTA NOUA...CU SI DESPRE AVOCATI.PENTRU CA CE FACI TU ESTE UN FEL DE TRAFIC DE INFLUENTA...COT LA COT CU CELELALTE SECATURI CARE AU LOT IN JUSTITIE.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii