MARSUL NORMALITATII – Sute de persoane au protestat in Capitala impotriva ofensivei LGBT fara precedent: “Mama, tata, frate, sora, nu Sodoma si Gomora… Nu casatoriilor si adoptiilor homosexuale… Nu indoctrinarii sexuale in scoli… Nu promovarii ideologiei de gen” (Galerie Foto)

Scris de: L.J.

15.08.2021 17:27
Vizualizari: 3393

Sute de persoane au protestat impotriva ofensivei LGBT. S-a intamplat sambata, 14 august 2021, la “Marsul normalitatii” organizat in Capitala.


 

Evident, participantii si-au exprimat dezacordul fata de modul in care drepturile homosexualilor si lesbienelor au ajuns sa fie promovate intr-un mod extrem de agresiv, fara precedent. Manifestatia s-a desfasurat fara incidente, dar observam felul in care s-a incercat ignorarea “Marsului normalitatii” sau denigrarea celor care au luat parte la aceasta actiune (principala acuzatie fiind prezenta membrilor Partidului Noua Dreapta), in timp ce parada comunitatii LGBT, desfasurata in aceeasi zi, dar cateva ore mai tarziu, a avut parte de o mediatizare mult mai puternica si desigur favorabila.

Inainte de a prezenta imagini de la “Marsul normalitatii”, precizam ca drepturile minoritatilor, inclusiv cele sexuale, trebuie respectate, dar fara a fi puse in pericol valorile crestine si nationale, precum si viitorul copiilor nostri a caror indoctrinare se incearca inca de pe bancile scolii, spre exemplu, in sensul ca este in regula sa nu mai  existe mama si tata, ci “parinte 1” si “parinte 2” sau ca este normal ca un barbat sa poata sa nasca.

 

Iata imagini de la “Marsul normalitatii”:

 


Comentarii

# Lita date 15 August 2021 17:45 +281

“Mama, tata, frate, sora, nu Sodoma si Gomora" ... Excelent mesaj, universal valabil pentru lumea crestina!

# Mihaela date 15 August 2021 17:52 +115

Tot banii fac diferența ! Bani mulți ( și interese, desigur ) pentru organizarea mitingului minorităților sexuale, unde au participat mii de ciudați. Pentru majoritari, nu se zbate nimeni și rezultatul s-a văzut : câteva sute de oameni inimoși au ieșit în stradă. Dacă nu ne implicăm, viitorul se arată a fi sumbru. DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE, ACUM, ORI NICIODATĂ !

# santinela date 16 August 2021 07:34 +85

Oricum sintem papagali.Pai daca "ciudatii" aia sint minoritari cum dracu de nu erau citeva mii de la noi si ei citeva sute pe strada ??

# Hop si Eu date 16 August 2021 10:28 0

Suntem cu adevarat papagali. BOR ce a facut ???. Nimic. Cum sa iasa iei in strada cand insusi inaltii lor prelati sunt Gay si Pedofili ?!. Asata pe de o parte . Pe de alta parte, bani varsa cu duiumul in dezaxatii LGBT cu scopul vadit sa distruga BOR si crestinismul. Si vor reusi. Pentru ca si in Parlament sunt o multime de neomarxisti si poate, nedeclarati, LGBT. Cum sa iasa popii in strada sau sa mobilizeze pe crestini sa iasa in starda. Ei stiu doar sa le ceara sa vina la biserica pentru a le putea incasa acatistele, pomelnicele, banii in plus de chitanta pentru nunti si inmormantari, s.a.m.d. Rusine BOR si tuturor neomarxistilor din cloaca numita Barlament !!!

# becali genial date 16 August 2021 11:04 +117

becali a fost genial. finutz si adecvat. sa spele mizeria lasata e cea mai eleganta palma care poate fi administrata acestor putori!

# Dezaxatii la spital, daca si-au platit asigurarile... date 16 August 2021 16:34 +65

Nu au ce cauta liberi pe aratura LGBTQ! Problema lor e in cap , caci arata la fel ca ceilalti dar se comporta ca descreieratii. Nimeni nu avea o treaba cu ei daca stateau dracu` in banca lor ! Noi facem mars ostentativ pentru a mandri ?! Ce tampenie !

# NU indoctrinarii copiilor cu #kkt ! date 16 August 2021 16:36 +85

Jos Muiannis ! El e capul rautatilor !

# Afara din tara cu "partenerul strategic" ! date 16 August 2021 16:38 +68

Ei ne-au adus rahaturile astea ! ROEXIT !

# Votati Noua Dreapta ! date 16 August 2021 16:40 +71

NU , pentru prostitutie in scoli (sanki, educatie zexuala) !

# Balanel date 16 August 2021 16:45 +55

Nu lasati dezaxatii sa distruga tara ! !

# Sosoaca presedinte ! date 16 August 2021 16:47 +78

Jos guvernul ! Palton-Voda : demisia!

# Nu vom permite niciodata asa ceva ! date 16 August 2021 17:56 +68

Va iesi macel , dar ati atins limita cu aceste scabrosenii ... Indiferent cati bani v-au dat ONG-urile nu merita sa va riscati ...

# Votam NOUA DREAPTA clar ! date 16 August 2021 17:57 +50

Chiar daca ar fi si numai pentru pastrarea familiei traditionale , din biblie.

# Nu esti normal? Relax nu-ti crapam capul, date 16 August 2021 23:46 +46

doar vei urma un tratament intr-un spital. Cum puteti spune ca exista mai multe sexe , genuri , etc ? Numai bazaconii ! Insasi faptul ca demonstreaza ostentativ e deja cu probleme la mansarda ... E clar problema e la cap 100% !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii