MARTA NU E MORT, MARTA SE TRANSFORMA – Exclusiv: verdict paralizant pentru parchet. Invers decat la politistul Cristian Cioaca, Judecatoria Sectorului 2 a refuzat pe buna dreptate sa declare decesul administrativ al lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, in lipsa dovezilor existentei unui cadavru. Procurorii sunt obligati sa continue cercetarile (Minuta)

Scris de: George TARATA

16.10.2020 21:46
Vizualizari: 5022

Bomba: Judecatoria Sectorului 2 a respins cererea de declarare a mortii lui Codrut Marta (foto), fostul sef de cabinet al ex-presedintelui ANAF Sorin Blejnar. Decizia a fost luata vineri seara, 16 octombrie 2020, de judecatoarea Alexandra Voinea de la Judecatoria Sectorului 2, care a respins solicitarea de declarare a mortii lui Codrut Marta pe cale judecatoreasca, solicitare formulata de fratele acestuia Adrian Marta.


 

Iata minuta Judecatoriei Sectorului 2 (vezi facsimil):


“Respinge cererea, ca neintemeiata. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata astazi, 16.10.2020, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”.

 


Vizat de mai multe anchete penale si dat in urmarire internationala, Codrut Marta a fost dat disparut inca din 2012. Refuzul de declarare a decesului administrativ al lui Codrut Marta este insa unul cat se poate de corect in opinia noastra. Asta intrucat nu exista niciun indiciu ca Marta ar fi incetat din viata. Fapt pentru care procurorii trebuie sa continue cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat cu acesta.

 

Invers decat la Cioaca


Pe de alta parte, decizia din cazul Marta este diametral opusa cu o alta hotarare luata intr-un alt caz celebru. Ne referim la cazul Cioaca, in care avocata Elodia Ghinescu, de uciderea careia politsitul Cristian Cioaca este acuzat, a fost declarata moarta dupa patru ani de la disparitie, fara a exista cadavrul acesteia. Mai mult, Cristian Cioaca a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, desi cadavrul acesteia nu a fost niciodata gasit. Iar ca aberatia sa fie totala, Cioaca a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte fara a exista cadavrul.

Comentarii

# M date 16 October 2020 22:01 +1

Poate nu spune Raduleasca sau Blejnar, săracii nici usturoi nu a mancat și nici gura nu le miroase

# Voinea scrie lucruri traznite ! date 17 October 2020 17:30 0

Poate citeste Cioaca si se inspira ..

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii