MARTURIE DIN LAGARELE REGIMULUI IOHANNIS – Relatare despre batjocorirea unei batrane in spital, din cauza paranoiei COVID: „I s-a cerut sa intre la triaj, pentru test. Le-a explicat ca merge la neurologie! Degeaba... Face testul, i se va face infiltratia pentru care a venit, apoi merge acasa? Nuuuu! Ramane internata minim 3 zile! Si daca vine rezultatul dupa 6 zile sau se incurca testele? Repetam testul! Ramai la noi 5 zile!... Testarea are marja de eroare 30%”

Scris de: V.B.

01.07.2020 12:28
Vizualizari: 3420

Regimul presedintelui Klaus Iohannis (foto 1 dreapta) si al premierului Ludovic Orban (foto 1 stanga) a transformat spitalele in adevarate lagare, unde pacientii sunt tinuti internati cu forta, din cauza paranoiei pe care autoritatile au insuflat-o in societate sub pretextul pandemiei de coronavirus.Un bucurestean a simtit pe propria piele efectul acestei dictaturi politico-medicale cand a vazut cum propria mama a fost pe punctul de a fi, practic, privata nelegal de libertate cand a mers la spital pentru o procedura simpla, care nu necesita internare. S-a intamplat la Spitalul „Dimitrie Gerota” al Ministerului Afacerilor Interne, unde mama barbatului (pe numele sau Alexandru Ionita – foto 2) mersese pentru o problema de sanatate fara nicio legatura cu COVID-19. Acolo, reprezentantii spitalului i-au spus foarte clar lui Ionita ca nu avea sa-si vada mama acasa in aceeasi zi, pentru simplul motiv ca femeia trebuia mai intai testata de coronavirus, iar apoi tinuta inchisa in unitatea sanitara cel putin trei zile, pana venea rezultatul testului. Perioada care ar fi putut fi fara probleme prelungita in cazul in care rezultatul testului ar fi intarziat sau cadrele medicale ar fi incurcat testele.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, in toata perioada de asteptare a rezultatelor (care s-ar fi putut prelungi pana la aproape doua saptamani), batrana urma sa stea fara medicamentele de care avea nevoie in mod uzual, fiind cardiaca, adauga fiul ei.

Inainte sa va prezentam postarea de pe Facebook a lui Alexandru Ionita, amintim ca puscaria medicala practicata in numele COVID a fost deja declarata neconstitutionala de catre Curtea Constitutionala a Romaniei (click aici pentru a citi). Asteptam cu maxim interes publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial, pentru a vedea daca romanii vor incepe sa depuna plangeri penale impotriva celor care ii tin inchisi aiurea in spitale si in lagare de carton.


Redam mesajul lui Alexandru Ionita:


LA PUSCARIE, IOHANNIS SI TOT PNL! Mama mea a fost programata, azi, la Spitalul MAI, pentru o infilratie in coloana, la Sectia Neurochirurgie. Ajunsa la spital, i s-a cerut sa intre la "triaj", pentru testul Covid 19! Mama, langa mine, le-a expicat ca merge la neurologie! Degeaba, nimeni nu are acces in spital fara test. La intrebarea, logica, daca face testul, i se va face infiltratia pentru care a venit, dupa care merge acasa? Nuuuu! Face testul, face infiltratia si ramane, internata in spital minim 3 zile, pana vine rezultatul testului! Si, daca vine rezultatul dupa 4, 5, 6 zile sau, daca, Doamne fereste, se incurca testele (se intampla frecvent)? Repetam testul! Mai ramai la noi 3,4,5 zile! Si, cine are incredere in exactitatea testarii, mai ales ca are marja de eroare de 30%?

Sigur, pe mama mea o scoteau pozitiva! Pozitiva la ce? Mai mult, le-a spus ca e cardiaca si nu si-a luat medicamente decat pentru o zi! I s-a raspuns ca nu va primi nicio medicamentatie pana la sosirea rezultatului la testul covid! Atunci, am auzit-o pe mama: " Mai, mama, sa se aleaga praful de toti, eu am 80 de ani. Daca intru, mor fara medicamente, dar mor de covid! Daca intru aici, eu nu mai ies vie! Hai, baiatul meu, du-ma acasa! Mai traiesc eu ceva!" Mama e acasa, nu are covid! Acum am inteles, mai clar ca niciodata, cum avem noi pandemie! Pandemie, de care?”


sursa foto Iohannis si Orban: Q Magazine

Comentarii

# NM date 1 July 2020 13:14 +5

Noi cei care am rămas în tara, sa muncim sau avem câte o afacere zic ca avem cu ce trai. Numai ca cei care muncesc sau au muncit pe afara cred ca nu au un bănuț, numai ca tot ei ce care nu vor avea nici de mama lor sunt jmecheri care au votat în diaspora pe nazistul Iohanis, acum le ******rez sa mănânce ce au votat

# Ionel date 1 July 2020 13:18 +5

Domnule Al.Ionita, va felicit pentru pozitia dv transanta! Sper ca de mama sa aiba grija Dumnezeu.Paranoia mondiala este "legala" !!! Sau legalizata! Unde esti tu Doamne...ca punand mana pe ei...sa i imparti....

# imun/teanu date 1 July 2020 13:57 +2

Savedeti la alegeri ce epidemie de internari va fi.

# Edelweiss - Ivory Tower Strategist date 1 July 2020 14:54 +6

@Alexandru Ioniță: de la vecinii muscali cerut un AKM-47 și 4 încărcătoare sector cu 120 de GMO (glonț miez oțel). Lăsată dracului deoparte rușinea sau frica de represalii legale și mers cu curaj și doborât TOȚI NEONAZIȘTII CE ȘI-AU BĂTUT JOC DE MAMA DUMITALE. Nu-ți fie frică de represalii penale. După câteva luni, când o să se ducă de râpă Reich-ul Gauleiterului Plăvannis și al neo-naziștilor liberali, venim NOI - OAMENII DE BINE - TĂCUȚI ȘI NEAUZIȚI - și te eliberăm din Temniță. /// Omule, ai O SINGURĂ MAMĂ și un purcoi de loaze neonaziste. Alegerea e simplă!

# Ioana M. date 1 July 2020 19:19 -1

Pentru ca o multime de neasigurati nu au acces la o " inflitratie" gratuita in clinici si policlinici, nu platesc asigurarea dar se trateaza pe banii nostri, incarcand spitalele. Altii nu servesc policlinici pt ca vor musai in spitale. Aceasta procedura NU necesita internare TOCMAI pt ca e procedura pt ambulatoriu. Daca femeia era infectata? Cine raspunde ? D aia se duc banii nostri de la CASS...

# Gery date 2 July 2020 01:27 +1

Inca nu-mi este limpede care a fost scopul real al intregii ,mascarade' care culmea,a luat amploare mondiala.Exista cateva semne de intrebare grave:sa luam a buna virulenta unei forme noi(mutante?)de viroza.Inca nu exista un vaccin eficient.Pana aici pare totul rational.Saptamanal,in diferite tari apar ,variante' de tratament,sau macar terapii de usurare a suferintelor bolnavilor.Au aceste tratamente rezultate notabile? Daca da,de ce nu se aplica pe scara larga?Daca nu,de ce nu este populatia informata ,in detaliu' privind rezultatele cercetarilor de pana acum? Inducerea starii de panica,oare cui foloseste? Nu vreau sa fac pe desteptul,dar Gustav LeBon in "Psihologia maselor" a amintit de posibilitate inversarii reactiilor in anumite conditii,deja cu aproape 200 de ani in urma.Plus scaderea simtului analitic daca grupurile supuse presiunilor ating o masa critical.Trebuie filtrat totul individual,"detasandu-ne de psihoza colectiva".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii