Ministrul Catalin Predoiu a plecat cu capul plin de cucuie de la dezbaterile AMR pe tema „micii reforme” din Justitie

Scris de:

31.08.2010 15:25
Vizualizari: 4854

Show de zile mari in aula Institutului National al Magistraturii, unde Asociatia Magistratilor din Romania, condusa de judecatoarea Mona Pivniceru, a organizat marti dezbaterea pe tema proiectului de lege “mica reforma” din Justitie. Tema principala a conferintei a constituit-o critica dura a proiectului de lege initiat de Ministerul Justitiei, despre care numerosi magistrati au afirmat ca va bulversa activitatea instantelor si parchetelor din momentul in care va intra in vigoare, intrucat contine grave erori, cauzate in principal din neconsultarea magistratilor. Au fost prezenti liderii AMR, Mona Pivniceru si Viorica Costiniu, presedinta CSM, Florica Bejinaru, judecatoarea Lidia Barbulescu, membra a CSM, deputatii Bogdan Ciuca, Florina Ruxandra Jipa (PSD), Alina Gorghiu (PNL) din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, numerosi reprezentanti ai asociatiilor profesionale ale magistratilor si a unor ONG-uri. Invitatul special – ministrul Justitei Catalin Predoiu a devenit tinta numeroaselor acuzatii din partea judecatorilor si procurorilor prezenti, care i-au imputat atat lipsa de transparenta in adoptarea proiectului de lege, cat si neapararea intereselor magistratilor in fata politicului.

Comentarii

# pompiliu bota date 31 August 2010 17:18 +8

Catalin Predoiu nu a fost niciodată ministrul justiţiei, ci exponentul mafiei din avocatură! Plătit pentru a administra justiţia el a iniţiat proiecte pentru legea avocaturii!

# eugenia date 1 September 2010 17:19 +8

Domnule Bota, asa ne-a dovedit ca are o judecata infantila, ati observat, cind doamnele judecator care au pus punctul pe "i" au asteptat un raspuns, copilul minune al justitiei a dat vina pe dumneavoastra. Deci, practicati ilegal avocatura neluind bani de la oficii, indrazniti sa ii faceti plingere penala pentru "niste bani luati abuziv" (se stie ca a luat si cu alte ocazii),nu va supuneti mafiei avocaturii, nu luati spagi la intrarea in avocatura, nu luati sume de taxe obligatorii la CASA-CEC a baroului dvs., trimiteti avocatii sa duca bani la bugetul statului din cistigurile realizate, cereti aplicarea legii. Atit de mult ignora domnul Predoiu pe doamnele judecator ca nici nu crede ca dumnealor ar putea gindi ce i-au reprosat!!!- de aceea, s-a si gindit la dvs. ca unic inamic. Sint convinsa ca, niciodata el nu ar fi in stare sa munceasca ore intregi in sala de judecata si sa instrumenteze sute de dosare intr-o zi, insa aceste femei judecator, reusesc.Felicitari doamnelor magistrat care au spus in fata ceea ce au avut de spus, cu fruntea ridicata si consider ca sint pline de satisfactie intrucit acesta nici nu a reusit sa le respunda cu demnitate. A dat vina pe domnul Bota , si-a luat jucariile si a plecat la "mama" UNBR.De aceea se zbate sa ii treaca nerusinata lege ce reglementeaza profesia de avocat , nicidecum cum trebuie sa fii avocat in baza legii Legea nr.3 din 17.01.1948 care a desfiintat institutia avocaturii , autonumita "unbr traditional.Asa, arunca mereu o pata neagra asupra unei profesii ce se cere a fi liberala.
"Orice pasare pe limba ei piere" se spune in popor

# Racaceanu Catalin date 2 September 2010 17:39 +8

Dom ministru nu s-a inrosit de rusine ci probabil avea o necesitate fiziologica si se abtinea. Ca de interesat ce-i reprosa d.na Jipa nu cred ca era cazul.

# Dan date 3 September 2010 06:18 0

Cine este notarita Gabriela Chiran din Pitesti?
Sotia unui sef de la politia Pitesti
DNA-Pitesti ce face/
Au fost peste 20 dosare penale TERMINATE in coada de peste
http://nutzi.canalblog.com/

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii