MITUL ARAFAT SE FACE TANDARI – Replica pentru Raed Arafat dupa vanturarea amenintarii cu serviciile secrete: “Trolii tipa ca se incalca demnitatea, libertatea, intimitatea... Serviciile secrete straine (cel mai probabil rusesti, chinezesti sau maghiare) lanseaza teoria ca masura este nestiintifica... Organizatiile oculte supraliciteaza... Extraterestii nu au spus nimic (inca)... Daca intalnim o persoana, care critica masurile luate de conducatorii nostri de osti, sa o denuntam de indata la 112”

Scris de: G.T.

21.05.2020 13:06
Vizualizari: 10562

Mitul doctorului Raed Arafat, pentru care mii de romani au iesit in strada in 2012 (foto), se face tandari. Cu o prezenta din ce in ce mai sufocanta pe mai toate canalele media, Arafat incepe sa produca iritare in randul multor romani prin modul in care sustine masurile aberante si abuzive luate, vezi Doamne, in numele luptei pentru combaterea pandemiei de coronavirus, dar si prin atacurile lansate la adresa celor care indraznesc sa il critice pe el sau sa dezvaluie afacerile derulate in aceasta perioada. Dovada sunt comentariile la adresa sa de pe retelele de socializare. De curand, mai exact cu doar cateva zile in urma, Raed Arafat a reusit sa socheze prin amenintarea voalata cu serviciile secrete.


 

Concret, este vorba despre avertismentul lui Arafat ca ar exista grupuri organizate si troli care fac “bascalie” si lanseaza dezinformari cu scopul de a slabi increderea in autoritati. De parca cine nu recita partitura regimului Iohannis si a factorilor decidenti in combaterea Covid-19 este automat un dezinformator, un trol sau o unealta a unor grupuri organizate.


Iata declaratia lui Raed Arafat privind implicarea serviciilor pentru apararea autoritatilor de troli si grupuri organizate:


Acum uitam de unde am pornit si incepem sa aratam cu degetul, sa facem bascalie. In spate sunt grupuri organizate care fac asta. Serviciile depisteaza, vad. Acolo unde este posibil sa limiteze daca sunt troli, daca sunt atacuri de undeva. Asta e o parte din activitatea lor, sa ne protejeze de aceste atacuri. Sa gaseasca solutii de a proteja populatia de atacuri a caror menire este sa dezinformeze si sa reduca increderea populatiei in autoritati. Nu intotdeauna se va reusi. Nu suntem intr-o epoca in care sa inchizi site-uri. (…) Sunt site-uri care sunt create pentru asa ceva, pentru a dezinforma”.

 

Astarastoae cere "clementa"

 

Deci o intreaga conspiratie impotriva autoritatilor. Declaratia i-a stupefiat pe multi dintre romani, care observa transformarea lui Raed Arafat din ultima perioada. Asa cum spuneam, dovada sunt reactiile de pe Facebook. Tot pe Facebook, profesorul Vasile Astrastoare, fost presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, a comentat afirmatiile lui Raed Arafat, intr-un text intitulat “Rauvoitorii in perioada de alerta (maxima?!)”, care observa situatia absurda in care ca opiniile care contrazic pozitia oficiala a autoritatilor au ajuns sa fie considerate drept actiuni prin care se incearca impiedicarea punerii in aplicare a masurilor pentru combaterea pandemiei si protejarea populatiei. Iar cei care indraznesc sa critice deciziile autoritatilor sunt fie troli, fie agenti ai serviciilor secrete rusesti, chineze sau maghiare, ori membri ai unor organizatii oculte. “Extraterestii nu au spus nimic (inca)”, observa profesorul Vasile Astarastoae.

 

Prezentam mai jos comentariul profesorului Vasile Astarastoare facut pe pagina sa de Facebook, miercuri 20 mai 2020, in legatura cu afirmatiile lui Raed Arafat.


Secretarul de stat Raed Arafat, intr-o interventie publica, ne spune ca exista 'aginturi' (troli, servicii secrete straine, organizatii oculte, nu stiu daca nu a pomenit si de extraterestri), care, prin stiri false si comentarii, iau in deradere eforturile conducatorilor iubiti, interpreteaza in mod intentionat negativ masurile luate, lanseaza zvonuri, care creeaza o stare de neincredere in populatie, solicita controale privind achizitiile publice facute fara licitatie etc. Sintetizat spus: care saboteaza. De aceea au fost sesizate serviciile secrete pentru a-i identifica. Urmeaza, cred eu, si sa-i elimine /neutralizeze. Raed Arafat are dreptate. Iata un exemplu de interpretare rauvoitoare.

Termometrizarea populatiei la locul de munca si in alte spatii publice.

Domnul Ministru Nelu Tataru ne explica cu subiect si predicat ca aceasta masura este absolut necesara pentru triajul epidemiologic si ca persoanele cu febra nu vor avea acces in acele locuri si vor fi identificate si testate. In acest mod simplu sunt protejate atat persoanele bolnave, cat si cele sanatoase. Secretarul de stat Raed Arafat ne spune ca este un lucru normal si ca limita de admisibilitate s-a stabilit la 37,3 grade Celsius. Imediat apar rauvoitorii cu stiri false.

Trolii tipa ca se incalca demnitatea, libertatea si intimitatea persoanei, ca nu se respecta autonomia persoanei, ca se incalca legea drepturilor pacientilor si legea privind protectia datelor personale, ca in nicio tara europeana nu exista asemenea reglementari. Nu conteaza daca aceste afirmatii sunt adevarate sau nu. Ele contrazic pozitia oficiala, obiectivul real este sa impiedice implementarea masurii si, in consecinta, sunt false de drept.

Serviciile secrete straine (cel mai probabil rusesti, chinezesti sau maghiare) lanseaza teoria ca masura este nestiintifica si ineficenta. Daca peste 90% dintre infectati sunt asimptomatici, ei nu vor fi depistati si vor transmite (clandestin, prin contrabanda) virusul in comunitate. Nu conteaza daca aceste afirmatii sunt adevarate sau nu. Ele contrazic pozitia oficiala, obiectivul real este sa impiedice implementarea masurii si, in consecinta, sunt false de drept.

Organizatiile oculte supraliciteaza: personalul care efectueaza manopera nu e calificat pentru o asmenea manevra, termoscanarea nu are nicio relevanta medicala, acuratetea aparatelor lasa mult de dorit (existand erori de 3 grade Celsius), sunt numeroase situatiile in care o persoana perfect sanatoasa poate prezenta o temperatura mai mare de 37,3 deoarece temperatura tegumentara este influentata de mai multi factori: varsta, particularitati individuale, stari fiziologice, activitati fizice intense, momentul zilei, anotimpul, temperatura mediului ambiant etc. Nu conteaza daca aceste afirmatii sunt adevarate sau nu. Ele contrazic pozitia oficiala, obiectivul real este sa impiedice implementarea masurii si, in consecinta, sunt false de drept.

Extraterestii nu au spus nimic (inca).

In concluzie, sa fim vigilenti. Daca intalnim o persoana, care critica masurile luate de conducatorii nostri de osti, sa nu ezitam si sa o denuntam de indata la 112.

P.S. Recunosc ca si eu, in nemernicia mea, am lansat stiri false. Am scris ca masca pe care o purtam (acum obligatoriu) trebuie sa fie omologata, adecvata unei infectii virale si fiecare lot controlat in ceea ce priveste calitatea. Am scris ca dimensiunea virusului e de ordinul nanometrilor in timp ce dimensiunea porilor unei masti chirurgicale e de ordinul micrometrilor (micronilor). Ele sunt o bariera pentru microbi, pentru picaturile de saliva, dar nu si pentru virusi. Am scris ca un sal, batic, fular, nu poate inlocui o masca cu filtru. Am scris ca mastile neadecvate si improvizatiile pot face mai mult rau decat bine, inclusiv prin sentimentul de siguranta pe care il induc. Nu conteaza daca aceste afirmatii sunt adevarate sau nu. Ele contrazic pozitia oficiala, obiectivul real este sa impiedice implementarea masurii si, in consecinta, sunt false de drept. Apelez la clementa conducatorilor”.

Comentarii

# Corneliu Codreanu date 21 May 2020 13:24 +13

Trimiteti-l în Palestina pe acest arab cu apucături de dictator. Se crede Nostradamus, zeul adevărului, când este în realitate un obscur medic care a fost ridicat în slăvi pentru NIMIC de o nație de analfabeți functionali. A conceput el smurdul, un rahat de structura de care consumă bani cu nemiluita pentru NIMIC. Chiar ieri am văzut un accident ușor pe DN 6 după Sadova Veche din Caraș, fără victime, iar la 7 km am intalnit 3 mașini de hoitari Smurd cu girofaruri si sirene mergând spre accident, deși nu era necesară prezența lor, oamenii din masini, coborând ei din ele, fără a fi afectați corporal! Locul lui Arafat și celor care azi conduc România este la pușcărie!

# Malagamba date 21 May 2020 13:42 +17

mai avem Parchet?Pina acum pentru orice tusit sau stranut Parchetul se sesiza din oficiu . sint zeci de morti daca nu sute care au trecut in nefiinta si care nu au fost tratati in spitale din cauza ordinelor criminale ale Martorilor lui Covid : Mutu,Lucovid,Rachila,Tartaru,Valea si daaaa, marele Al arahat.ROMANI DACA NU IESIM IN STRADA MASIV sa dam de pamint cu clica asta criminala,vom urma noi pe nasalie .ASTA VRETI ??

# Alex date 21 May 2020 14:36 +10

Increderea oarba a populatiei in autoritati este o BOALA PSIHICA si reprezinta fundamentul celor mai mari catastrofe din istoria umanitatii.

# Vio date 21 May 2020 14:53 +6

Imi e cumplit de greu sa inteleg cum acest individ, repetent in facultate, iar arabii erau picati in perioada respectiva doar daca erau extrem de prosti, a ajuns sa nea dea lectii, sa conduca practic intrega politica de lupta impotriva acestei pandemii. A repetat deoarece a gasit la anatomie patologica un profesor care nu lua bani si ca Sa treaca anul a schimbat centrul universitar si noi am ajuns sa-l ridicam pe un piedestal pe care nu merita sa ajunga, iar media care nu este altceva decat un tonomat il cultiva exact ca in vremurile apuse. Intr-o tara normala probabil acest individ nu reusea sa isi gaseasca loc nici macar sa profeseze!

# Pintea date 21 May 2020 14:57 -13

Lui Arafat i se datoreaza crearea sistemului medical de urgenta care a salvat mii de vieti. Ar merita o statuie. Sa vii acum si sa tipi isteric ca nu iti place Arafat pt ca te pune sa pui masca pe figura, ca sa nu arunci vreun carcalete catre altii, mi se pare meschin si de o micime proprie noua. Arafat conduce un departament pentru situatii de urgenta si trebuia sa ia niste masuri epidemiologice pentru intreaga populatie, nu separat pentru nervosi. Masurile sant pentru protectie, nu pentru constrangere, dar pentru unii e greu de suportat. Ne aflam intr-o pandemie, nu in crize de isterie. Nu ti se incalca nici un drept, adevaratele abuzuri au trecut pe sub nasul nostru si nu au avut legatura nici cu Arafat, nici cu pandemia.

# Darie date 21 May 2020 16:04 +2

Si-a construit omul o statuie apoi, de pe soclu, face praf poporul care ,,l-a adoptat''. N-are nici un pic de empatie ,,imbratisand'' umil cauze mai presus de intelegerea muritorului de rand, cand, medic fiind, sigur ca stie toate dezavantajele si pericolele la care se expun persoanele obligate sa poarte masti cat si faptul ca nu sunt eficiente. Realizeaza ca nu-i relevant sa masori temperatura cu aparate neomologate si totusi tipa pe toate canalele ca sunt ,,benefice''. Un om care ,,inca'' mai judeca sigur ca-si da seama ca nu-i o ,,teorie a conspiratiei'' ci tocmai ni se intampla ,,educarea fortata'' pentru a deveni ,,distantatii sociali'' de care este nevoie pentru planurile viitoare. Dupa '90, meleagurile astea au fost camp de manevra pentru tot felul de experimente. Acum e faza cu testarea rezistentei la injosire de care si medicul neaos isi da seama dar recita zilnic partitura pe care a primit-o. In timp ce firmele autohtone sunt virusate cu ,,maladia'' economica.

# un mizantrop date 21 May 2020 16:11 +5

Eu zic sa pastram masura...de ce nu acceptam, niciodata, ca un om performant si competent intr-un domeniu, e total neavenit in altul?! Asta e schizofrenie sociala, sa-l iubesti pana la adoratie pe unul, despre valoarea caruia ai aflat din presa, dar si din efectele masurilor luate, concret, de el, apoi, in urma unor actiuni si luari de pozitie controversate, sa-i desfiintezi toata activitatea, sa-i ceri capul in piata...Arafat e bagat in fata de niste nemernici impotenti si lacomi...e scuza lor de a actiona impotriva poporului si intru potolirea lacomiei lor patologice...el n-are legatura cu democratia, nici nu-l intereseaza asta, mai ales de cand a "militarizat" (eficient) serviciile de urgenta...e depasit, e inadecvat in piesa asta si pare ca-si dorea o expunere publica de amploarea asta...atat

# Tipa date 21 May 2020 16:13 +5

Seful Politiei Gura-Humorului Pitel Sebastian proaspat uns disperat sa execute ordinele lui Flutur m-a bruscat si disperat cu echipajul de politie tipa alarmist sa ma urc in masina , m-a obligat sa ma duca la politie unde flutur gheorghe presedintele consiliului judetean Suceava vroia sa stie de ce nu prestez pt ei si de ce zic ca i-am facut sesizari penale.Flutur a depus in fals reclamatie la politie ca sa aiba acoperire ca ma duc fortat ca sa ma ameninte si sa ma intimideze reclamatie in care reclama ca i-am adresat cuvinte jignitoare. Adica cum sa indrazneasca cineva sa nu i se supuna lui . Pitel disperat sa dea bine in fata lui Flutur s-a deplasat personal sa ma intimideze sa ma bruscheze sa ma duca cu forta la politie sa tipe la mine in lipsa unei minime investigatii care sa justifice demersul. Astea sunt atributiile sefului de Politie? In perioada starii de urgenta va imaginati cam ce abuzuri s-au savarsit dragi romani ? El venit sef la tanc tocmai sa prinda perioada covid.

# Vremuri grele date 21 May 2020 16:18 +7

Ne trateaza ca pe niste daunatori folosindu-l pe ,,d-ul'' Raed pe post de solutie pulverizatoare. Acum cativa ani o Europa intreaga lupta pentru ca femeile sa nu mai poarte vălul islamic (Burka, Niqab, Hijab) in spatiile publice pentru ca in zilele noastre sa se impuna purtarea mastii. Obligativitatea purtarii vălului a fost condamnata pentru ca s-a considerat ca incalca demnitatea femeii in timp ce purtarea mastii se doreste a se impune nemaiaducandu-se in discutie demnitatea purtatorului care nu mai intereseaza pe nimeni. Nemaivorbind ca orice medic parlit stie ca efectele negative sunt mult mai multe decat eventualele ,,beneficii'' aduse purtarii. Educarea fortata este impusa in numele ,,distantarii sociale'' mult dorite a se implementa.

# tipa date 21 May 2020 16:24 +1

Pitel disperat sa dea bine in fata lui Flutur,sa se afirme, s-a deplasat personal sa ma intimideze sa ma bruscheze sa ma duca cu forta la politie sa tipe la mine in lipsa unei minime investigatii care sa justifice demersul. Astea sunt atributiile sefului de Politie? In perioada starii de urgenta va imaginati cam ce abuzuri s-au savarsit dragi romani ? El venit sef la tanc tocmai sa prinda perioada covid. Imi explica Pitel, seful Politiei ce usor imi poate incropi un dosar penal si sa ma retina fara sa stie ca nu sunt deloc impresionabila la amenintari.Dimpotriva.... Pt o reclamatie incropita in fals de natura contraventionala eu ca si cetatean am dreptul sa ma prezint sa ma apar sau sa refuz exercitarea dreptului la aparare prin prezentarea la Politie si darea unei reclamatii.e UN EFORT CA SEFUL POLITIE SA VINA DISPERAT SA URCE CU FORTA O PERSOANA IN MASINA SA O DUCA LA POLITIE PT A PRESTA INTOCMAI SI LA TIMP PT FLUTUR. De cate ori romani ati facut o reclamatie sau chiar o plangere

# tipa date 21 May 2020 16:26 +1

penala ce zac intr-un sertar uitat de lume neinstrumentate? Ati vrea zic niste sefi de politie asa de implicati ca Pitel nu? Concluzia : ati ratat baieti si acest demers...nu m-ati impresionat...

# tipa date 21 May 2020 16:30 +2

Concluzia : ati ratat baieti si acest demers…nu m-ati impresionat…nu voi inceta sa scriu….

# Faracatuse date 21 May 2020 20:53 -1

Se rahateste pe toată munca lui. Fundul lui pe drepturile noastre constituționale. Mare greșeală, mare...

# VOX date 21 May 2020 20:59 -2

Mitul doctorului RAED ARAFAT au incercat si "hoarda" lui basescu si # rezist sa-l DARAME , acum vor si "virginii" cu doi neuroni in "bibilica" !!.

# Carnatari date 21 May 2020 22:01 -2

BRAVO domnul PINTEA !! magarii si oile sau adunat impotriva lui Raed Arafat !!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii