N-AI COVID, TE DUCI LA GROAPA – Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu dezvaluie cutremuratorul caz al unui tanar plimbat intre spitale pana la moarte: “Horia a fost plimbat 7 ore intre spitale pentru a i se face interventia pe accident vascular, de teama triajului pentru Covid-19! Pentru el, acele ore au fost fatale! Horia a murit! Oare nici acel caz nu era o urgenta?... Cancer, hepatita, diabet, boli cardiovasculare, toate au fost in totalitate lasate deoparte, ca si cum nu ar conta”

Scris de: B.G.

19.05.2020 17:32
Vizualizari: 4994

Isteria coronavirus: multe spitale dedicate celor infectati cu COVID, 17.191 de cazuri confirmate pana in prezent si aproape cinci milioane de romani cu boli grave, “uitati” de autoritati. 


 

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu acuza ca in ultimele doua luni, aproape cinci milioane de romani care sufera de boli grave si sunt noncovid au fost lasati de autoritati in plata Domnului, existand chiar si decese din aceasta cauza.
 
Banicioiu ii transmite
ministrul Sanatatii Nelu Tataru (foto dreapta, alaturi de Ludovic Orban) ca acesti bolnavi au drepturi egale cu cei infectati cu Covid-19, chiar daca sufera de alte boli, extrem de grave insa.

Nicolae Banicioiu acuza intr-o postare pe Facebook ca se ascunde la greu adevarul despre mortii si dramele pacientilor noncovid, si da exemplul unui tanar de 29 de ani din Brasov care a fost plimbat sapte ore intre spitale pentru a i se face interventia pentru accident vascular, de teama triajului pentru Covid-19. Si care a murit.

Fostul ministrul al Sanatatii arata ca de la instituirea starii de urgenta, toti pacientii existenti sunt Covid-19, iar restul nu exista. De asemenea, Banicioiu subliniaza ca boli grave precum cancerul, hepatita, boli cardiovasculare au fost in totalitate lasate deoparte: "De teama ca nu veti fi in stare sa gestionati un numar mare de cazuri Covid, ati inchis spitalele. Nu pedepsiti pacientii pentru incompetenta autoritatilor”.

Iata postarea facuta de Nicolae Banicioiu pe Facebook:


“Despre aceasta statistica nu se vorbeste in Romania!

Se ascunde la greu adevarul despre mortii si dramele pacientilor noncovid!

Nu exista anchete de presa, politicienii nu vorbesc despre asta, ong urile tac! Oare de ce?? Poate vom afla pina la urma ... dar e foarte interesanta abordarea.

In Romania ultimelor doua luni, toti pacientii existenti sunt Covid-19. Nu exista niciun alt diagnostic, nici pacienti care sa intre sub tratament sau sa continue monitorizarea medicala a afectiunii cronice. Cancer, hepatita, diabet, boli cardiovasculare, toate aceste afectiuni au fost in totalitate lasate deoparte, ca si cum nu ar conta sau nu ar mai fi avea gradul anterior de periculozitate!

Atentie, ele sunt extrem de periculoase si chiar letale!

Andrei din Pitesti, desi s-a prezentat la urgenta cu dureri groaznice, spune ca a primit reteta fara sa fie consultat la UPU asa cum a cerut. 'M-am simtit ca un gunoi, nu m-au tratat ca le era frica de Covid'.

Manager: 'Nu era o urgenta".


Horia de 29 de ani din Brasov a fost plimbat 7 ore intre spitale pentru a i se face interventia pe accident vascular, de teama triajului pentru Covid-19!

Pentru el, ACELE ORE AU FOST FATALE! Horia a murit!!!!!!!!

Oare nici acel caz nu era o urgenta?


Domnule ministru, cu totii intelegem siguranta echipei medicale si a spitalului, insa, numai luand in calcul cazurile de boli cronice raportate ajungem la un numar de 5 milioane de pacienti, fara sa adaugam urgentele care apar la tot pasul.

Oamenii acestia au drepturi egale cu ale bolnavilor de Covid-19.

In timp ce unii pacienti veniti cu boala din import, contractata la sparanghel sau alte leguminoase (unde au fost trimisi de guvernul dvs sa se imbolnaveasca), ocupa paturile spitalelor, pacientii Romaniei nu au loc sa fie tratati acolo unde si-au platit luna de luna contributia Cas si Cass deoarece nu au Covid-19, ci altceva...

Nu va lasati pacaliti de faptul ca sunt doar niste nume scrise, niste cazuri aleatorii prezentate de mine aici.
Oamenii acestia lasati fara tratament sunt tatii, fratii, copiii, nepotii, sotii cuiva!

In orice clipa, oricare dintre noi sau cei dragi noua pot fi in aceasta situatie ingrata care nu mai poate continua! De teama ca nu veti fi in stare sa gestionati un numar mare de cazuri Covid, ati inchis spitalele. Nu pedepsiti pacientii pentru incompetenta autoritatilor!”.


foto: digi 24

Comentarii

# goia date 25 May 2020 15:27 0

Sika si a pus maimuta pe umar si s a gandit sa mai faca o baie de multime la piata printre oamenii simpli La un moment dat o batrana intreaba aratand spre maimuta:Vorbeste?!? ...la care maimuta aratand cu degetul spre Sika ...nu e beat

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii