NAPASTA CITU – Presedintele PSD Marcel Ciolacu avertizeaza asupra pericolului reprezentat de premierul Florin Citu “2 Dosare”: “Nu era indeajuns ca a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Citu a tepuit si o banca americana!... Asa cum a tepuit o banca americana si a disparut, Florin Citu tepuieste astazi toti romanii prin datorii record facute in numele lor (50% din PIB), inainte sa dispara din nou”

Scris de: L.J.

16.08.2021 14:12
Vizualizari: 2487

Premierul Florin Citu reprezinta pericol pentru romani. Avertismentul este lansat de presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto), acesta precizand ca asa cum a tepuit o banca americana, la fel face Florin Citu si cu cetatenii romani.


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni, 16 august 2021, Ciolacu il acuza pe Florin Citu (pe care il denumeste Citu "2 Dosare") ca tepuieste astazi toti romanii prin datorii record facute in numele lor, datorii care depasesc 50% din PIB, dupa care o sa dispara, asa cum a disparut si dupa ce nu si-a platit creditul la banca din SUA. “Ma intreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri si ce napasta mai poate aduce asupra romanilor, dupa ce deja a amanetat generatii intregi, prin imprumuturi de zeci de miliarde de euro”, scrie liderul PSD pe pagina sa de Facebook.


Iata postarea presedintelui PSD Marcel Ciolacu:


“Informatiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Citu sunt de o gravitate fara precedent!

Nu era indeajuns ca a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Citu a tepuit si o banca americana!

Ma intreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri si ce napasta mai poate aduce asupra romanilor, dupa ce deja a amanetat generatii intregi, prin imprumuturi de zeci de miliarde de euro!?

Ma intreb cum mai poate fi de incredere un astfel de om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii?

Ma intreb cum vor sta astazi, la aceeasi masa, '2 Dosare' Citu si 'Fara Penali in Functie' Barna?!

Asa cum a tepuit o banca americana si a disparut, Florin Citu tepuieste astazi toti romanii prin datorii record facute in numele lor (50% din PIB), inainte sa dispara…din nou”.

 


Comentarii

# Misto posterul, sa-l utilizeze PSD in alegeri ! date 16 August 2021 18:05 +33

Da sa strecurati si mecla lu` WUHANnis acolo , sa se stie !

# Lita date 16 August 2021 19:40 +13

Decat mesajul anemic al unui lider PSD care mimeaza opozitia, mai bine mesajul puternic al unei doamne senator. Voce din popor catre doamna senator Diana Sosoaca la Manastirea Plaviceni, judetul Teleorman, unde se afla trupul lui Mihai Viteazu: "Dati in ei , dati in ei ..., ma racoriti!" ...

# Rotschild date 16 August 2021 21:55 +15

Ti-a dat voie "din padure" sa vorbesti? Sa faci figuratie?

# Sosoaca presedinte ! Am zis ! date 17 August 2021 00:01 +28

Nu va vaccinati copii , orice ar fi ! Cea mai buna protectie e distantarea , apoi masca si apoi spalatul. Daca vi se pare ca aveti simptome , cumparati-va teste rapide sii va verificati; daca e cazull faceti 2 sapatamni carantina. Nu vedeti ca astia nu mai au tinta sanatatea (facnd testari ) se vrea doar vaccinarea cu orice pret ?! https://beautifulpeoplemagazine.com/2020/05/10/goal-500-million-world-population-2030/

# Doru date 17 August 2021 05:49 +2

Evident toate aceste evenimente sunt din culisele celor care dețin puterea ,nu înțeleg ce înseamnă aceste mizerii mediatice numite știri când un om absolut INCAPABILI din toate punctele de vedere ...INAPT pentru orice fel de funcție publică ,un mincinos evident ... prefăcut incapabil să țină un discurs logic argumentat ... să ne cramponăm intr-o datoriei si că a mers beat cu mașina ..... Băsescu a mers beat când era în funcție de președinte (se vede pe el că si pe vas când era comandat trăgea la măsea) .... dacă Câtzu era un om popular coerent glumeț ...toate calitățile bune unui premier ...nu știu cât conta ca a avut un credit neachitat si ca a mers beat in SUA .. părerea mea ca il facea Cool ...dar in cazul lui sunt lucruri mult mai grave decât cele cu care vuiește presa astăzi .... niște imbecilități orchestrare evident

# Român date 17 August 2021 08:05 +8

ȚEPUIEȘTE CĂ TU STAI ÎNTINS .ORDINARILE.SENATOAREA ȘOȘOACĂ E SINGURĂ,PREA PUȚIN PENTRU OPOZIȚIE.DORMI CIULEACULE.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii