NEBUNIA SASULUI – Avocatul Mihai Dragan nu are mila de presedintele Klaus Iohannis: “Dementa lui Iohannis si a grupului sau (unii ar spune infractional organizat) are consecinte devastatoare pentru Romania... Ne confruntam cu o consecinta naturala a raportarilor false comunicate de Iohannis, Orban & co... Iohannis a depasit cu mult gradul de ticalosie la care ma asteptam... Orban este exact cum m-am asteptat: o catastrofa”

Scris de: B.G.

09.07.2020 12:54
Vizualizari: 6092

Acuzatii grave facute de avocatul Mihai Dragan (foto) la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban in ceea ce priveste raportarile privind infectarile cu coronavirus.Dragan reclama raportarile false comunicate de seful statului si de premier, urmarea fiind ca Romania devine usor, usor, o tara izolata, avand in vedere restrictiile impuse cetatenilor romani de alte state in urma numarului mare de bolnavi, asa cum reiese din informarile oficiale.

Avocatul Mihai Dragan precizeaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de joi, 9 iulie 2020, ca nu neaga existenta coronavirusului, dar arata ca guvernul speculeaza contextul de panica internationala pentru a mentine puterea. Dragan avertizeaza, de asemenea, ca “dementa lui Iohannis si a grupului sau” are consecinte devastatoare pentru Romania: economia este la pamant, panica generalizata si nesiguranta zilei de maine.

 

Iata postarea facuta pe Facebook de avocatul Mihai Dragan:


“Sa nu se inteleaga ca sunt negationist! Nu neg existenta covid, INSA cred ca: (i) este un virus cel mult la fel de periculos ca alti virusi si (ii) guvernul speculeaza contextul de panica internationala pentru a mentine puterea. SImplist vorbind...

Dementa lui Iohannis si a grupului sau (unii ar spune infractional organizat) are consecinte devastatoare pentru Romania!

In afara de faptul ca economia este la pamant, ca prapastia sociala, panica generalizata si nesiguranta zilei de maine au ajuns la un nivel inimaginabil, ne confruntam cu o consecinta naturala a
RAPORTARILOR FALSE comunicate de Iohannis, Orban & co: Romania devine usor, dar sigur, un Stat IZOLAT. MALTA INTERZICE accesul cetatenior romani si alte 7 state impun restrictii fata de persoanele care vin din Romania!

Inconstienta? Rea vointa? Foame de bani? Foame de putere? Cred ca toate la un loc! Am doua concluzii:

(1) Iohannis a depasit cu mult gradul de ticalosie la care ma asteptam cand am decis sa fac campanie impotriva realegerii sale ca Presedinte al Romaniei.

(2) Orban este exact cum m-am asteptat: o catastrofa!
”.

Comentarii

# Neanae date 9 July 2020 13:29 +19

Sustin avocatul Mihai Dragan, SUSTIN DECIZIA CCR CU NECONSTITUALITATEA MĂSURILOR DE INTERNARE. Citii amu ca francezii critica Curtea Noastră Constituțională. Cretini plătiți ca sa nu gândească ... Știu, acest Argument nu face parte din informația de mai sus, dar tare e uimirea de câta prostie și superficialitate este dotat cetățeanul roman, de la ineptul de Iohanus, guvernul lui, adepții muți și surzi, acum și “jurnalismul străin”. CRETINILOOOOR! CCR nu a decis ca este neconstituțională internarea și tratamentul infectatilor CI HG-UL CARE A STABILIT ASTA FIINDCĂ TREBUIA LEGE! Băăăi, FACEȚI LEGEEEE ȘI SUPUNEȚI-VA regulilor fundamentale ale CONSTITUȚIEI! Nu lansati ca dementii HG fără noima și fără susținere a LEGILOR FUNDAMENTALE. CCR V-A CERUT SA FACEȚI LEGE, HG-UL vostru e fix ca nuca in perete, pe HG se ăcak lumea, pe mizera voastră prezență de balamuc. Nu pe legi ca lumea care sa indice clar ce e de urmărit. Nu se poate, ultimul neuron al poporului ăstuia a plecat cu sorcova!

# DODI date 9 July 2020 14:43 +14

În fine un român care spune lucrurilor pe nume și ne arată adevărata față a otrepei de la Cotroceni care, obișnuindu-se cu masca luată odată cu funcția, ține să ne dea nouă lecții de moralitate, de patriotrism și de bun simț. Dacă s-ar uita mai des în oglindă ar vedea că tocmai lui îi lipsesc pe lângă cei 7 ani de-a casă, bunul simț, respectul față de țară și de funcția pe care cu nesimțire o ocupă și pe care o coboară la cote josnice neîntâlnite nici al bețivul de Petrov.

# VIKY date 9 July 2020 15:53 +9

Aseara, la o emisiune, un medic explica rolul testului PSR, care iese pozitiv la toate persoanele care au avut gripa. Tind sa cred ca este adevarat, dupa experienta unei prietene care a facut testul la spital. Este o persoana care tresare si la umbra ei, foarte fricoasa. In perioada isteriei din China, si-a facut aprovizionarea cred ca pentru un an (a exagerat, dar nu conteaza), cand a fost declarata pandemia, s-a baricadat in casa fara contact cu exteriorul, pana saptamana trecuta cand a cazut, si si-a fracturat umarul. A ajuns la spital, unde i-au facut testul covid, si surpriza, POZITIV. Ea nu a inteles, stiind ca nu a avut contact cu nimeni luni de zile, insa medicii au incercat sa o lamureasca ca este infectata cu covid. Nu este conspiratie, este caz real. Problema sunt testele, iar medici sunt captivi protocoalelor semnate la inceputul „pandemiei”. Nimeni nu neaga virusul, dar isteria si frica bagata in populatiile globului, au consecinte mult mai grave, decat aceasta viroza.

# VIKY date 9 July 2020 16:28 +14

Azi a iesit sobolanul din barlogul sau de confort de la Cotroceni, cu un tupeu care produce doar greata (noroc ca eram inainte de masa de pranz), rugand opozitia sa fie responsabila, sa colaboreze cu guWernul meu...Discursul asta il are de cate ori opozitia trebuie sa-i execute intocmai si la timp (urgent), legile pentru ingroparea Romaniei ca tara, si declararea de Colonie cu sclavi. Nu intamplator au trecut in aceasta lege nazista confiscarea bunurilor. Voi va dati seama ce abuzuri pot face acesti nazisti?. Nici nu pot sa ma gandesc. Ei vor sa confiste tot ce este proprietate personala, si nimeni nu va mai putea sa ii opreasca. Sclavii nu trebuie sa detina proprietati sau bunuri. Pacat ca opozitia este la acelas nivel ca nazistii pnl. Daca populatia nu se trezeste, vor ajunge sa isi blesteme ziua in care s-au nascut.

# VIKY date 9 July 2020 18:46 +5

Cand s-au inchis spitalele pentru bolnavi cronici, la inceputul pandemiei, am comentat ca acesti sobolani pnl-isti, va vor tine in stare de urgenta si alerta pana la sfarsitul anului. Cand s-a pus problema deschiderii spitalului Colentina, si a celorlalte spitale, a doua zi au crescut nr de infectati, nu intamplator. Ei se folosesc acum de bolnavii cronici care nu au fost tratati luni de zile. Multi dintre ei ajung in stare grava la spitale, unde sunt testati pozitiv. Orice pacient cu afectiuni grave la testul PSR, iese pozitiv. Cu acesti bolnavi cronici va vor tine in sah, pana isi vor rezolva agenda, sau directivele UE. Ati fost deja avertizati ca vor fi si 2000 de infectati pe zi, si 10000 de morti pana in toamna. Au dreptate, asa va fi, tinand cont ca ei au statistica bolnavilor cronici, in ce stadiu sunt, si au facut estimarile cati nu mai au sanse sa traiasca fara tratamentul de care au fost vitregiti. Inclusiv testele din ultimele zile sunt facute doar persoanelor cu afectiuni.

# intrebare date 10 July 2020 14:28 +1

@Viky, poate testul doamnei era fals pozitiv? De ce incercau medicii sa o convinga ca este "infectata" cu covid? Este un simplu test. Daca nu avea nimic, nu era bolnava. Nu se poate sa credem totusi in continuare aceasta teorie cu "asimptomaticii infectati", mi se pare total nestiintifica, bazata pe manipulari.

# VIKY date 10 July 2020 22:21 +4

@ intrebare... Si la noi se manipuleaza exact ca la voi. Nici aici populatia nu mai crede in autoritati. In orasul in care locuiesc, directoarea, cum este la voi DSP, si-a dat demisia, spunand pe un post TV ca ea nu mai poate sa manipuleze. Nu a dat detalii, dar nici nu am mai auzit de ea. Dar totusi nu este ca la voi. Aici nu te interneaza cu forta, daca este pozitiv esti inregistrat (ca sa iasa nr de imbolnaviri pentru pandemie) si trebuie sa stai in casa 14 zile, altfel primesti amenda in jur de 100 euro. La voi sub umbrela covid se instaleaza dictatura. Pacat ca nu va treziti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii