NEROZIA CITULUI – Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ciuruieste pe premierul Florin Citu: „Ziua si nerozia la Citu! Sa desfiintezi toate proiectele adoptate in guvernarea PSD pentru sustinerea agriculturii romanesti pe motiv ca 'sunt aprobate de Dragnea' denota o minte total tulburata, foarte mult tupeu. Guvernul vostru de incompetenti a esuat catastrofal... N-ati dat subventii, despagubiri pentru calamitati! Vreti sa schimbati legea PSD prin care interziceam vanzarea terenurilor catre straini”

Scris de: V.B.

30.07.2021 12:49
Vizualizari: 4235

Nu trece zi fara ca prim-ministrul Florin Citu (foto dreapta) sa scoata pe gura o nerozie. De data aceasta, Citu s-a facut de bafta cand a reclamat greaua mostenire de la guvernarile PSD in materie de agricultura.Cel care l-a pus la punct pe premier joi, 29 iulie 2021, a fost presedintele PSD, Marcel Ciolacu (foto stanga), care a inventariat dezastrele guvernarii PNL in materie de agricultura: lipsa subventiilor si a despagubirilor pentru fermierii afectati de calamitati, intentia de a schimba legea PSD privind interzicerea vanzarii terenurilor catre straini, iar mai nou si distrugerea programelor agricole nationale.

Si ca si cum nu ar fi de ajuns, nu doar Florin Citu este un premier catastrofal, ci aceeasi eticheta i se poate lipi si ministrului Agriculturii, Adrian Oros, adauga Ciolacu.


Redam postarea de pe Facebook a lui Marcel Ciolacu:


Ziua si nerozia la Citu! Sa desfiintezi toate proiectele adoptate in guvernarea PSD pentru sustinerea #agriculturii romanesti pe motiv ca ”sunt aprobate de Dragnea” denota o minte total tulburata, dar si foarte mult tupeu.

Voi si guvernul vostru de incompetenti in frunte cu ministrul Oros ati esuat catastrofal! NU ati luat nici macar 1 EURO pentru irigatii prin PNRR!

Voi n-ati dat subventiile, integral si la timp, si nu ati acordat nicio despagubire fermierilor afectati anul trecut de calamitati!

Voi vreti sa schimbati si legea #PSD prin care interziceam vanzarea terenurilor catre straini!

Acum va napustiti sa distrugeti pana si programele nationale introduse de PSD, care au fost de un real ajutor pentru fermierii romani: Tomata, Usturoi, Lana, fermele de porci etc. Dar va mirati apoi ca ati dus deficitul pana la cer si ca romanii mananca 80% din import?!

Un premier total decuplat de realitate, dar bantuit de tot felul de fantasme, si un ministru al Agriculturii care nu intelege pe ce lume traieste nu pot intelege nevoile agriculturii si societatii romanesti.

PSD va continua sa fie alaturi de fermierii romani pentru a gasi cele mai bune solutii pentru protejarea agriculturii romanesti, a produselor autohtone si a locurilor de munca din acest domeniu!

#RomaniiTrebuieSaStie”


sursa foto: playtech.ro

Comentarii

# nae din dealul feleacului date 30 July 2021 14:29 +6

Nici in ruptul capului acest inchipuit politruc,Ciolacu,nu intelege ca a torai din gura are efect contrariu.Pai daca esti responsabil precum spui,organizeaza un protest/mai multe proteste in strada,la guvern,la prietenul tau Iohanis,la SRI(aici ii aici!)asa cum responsabili politici din tari cu coloana si cap procedeaza.Las-o drakului de pandemie/pandalie si fiti hotariti ca daia ati fost votati!Dar,de,scriem pe feisbuc si zici ca faci politica de opozitie;ce vorbesti straine,politica-i departe de tine!

# Aurel date 30 July 2021 15:56 +30

Prevad macelul pentru 2024 ! Nu vor fi alegeri va fi macel ! Nu se mai poate trai ,pute tara de tradatori scarbosi catre "agenturili" straine. De asemenjea tara e saracita de catre cei care sult platiti gras s-o apere , serviciile , mai ales cele interne care lasa influenta straina prea adanc sa intre in RO. :-*

# Iulia date 30 July 2021 17:16 +8

Stimate Domn Ciolacu & Co: nu sunteti platiti cu o caruta de bani, lunar, ca sa va pierdeti vremea aiurea pe Facebook cu lamentari de doi bani! Asta o puteti face in timpul Dvs liber, de preferat de pe o pagina de FB, pe persoana fizica! Cei care va platesc din sudoare fruntii lor ar ramane fara servici daca ar proceda ca Dvs. Daca chiar va pasa de popor si vreti sa va sustineti argumentele, va rugam respectuos sa o faceti direct din sala Parlamentului, pe proiecte legislative, interpelari, etc, asa cum scrie in Fisa postului! Poate nu ati aflat ca pamantul nu se poate sapa de la distanta. Va multumesc! Cu stima, un contribuabil satul de "teatru".

# X date 31 July 2021 04:00 +38

Îmi place! Acum este Ciolacu vinovat, dar când i_ati votat pe nemernicii ăștia nu v_ati gândit? PSD ul era ciuma roșie, acum aveți adevărată ciuma, numai ca este galbena asa cum ați dorit. Ieșiți voi în strada dacă nu va mai place, mergeți la ala din deal și strigati_va nemulțumirea ca oricum nu va aude. Nu va mai plângeți, aveți ce ați dorit. Va meritați soarta.

# Definiție date 1 August 2021 00:53 +3

Cele interne ce lasă influența străină adânc să penetreze, se numesc Externe.

# Alunelul date 3 August 2021 20:46 +1

Debilul asta a ajuns PM ? Asta zice multe si despre noi !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii