NICUSOR ISI BATE JOC DE BOLNAVII CRONICI – Fostul primar general al Capitalei Gabriela Fira il demasca pe Nicusor Dan: „Inima de piatra... Doarme linistit stiind cata suferinta provoaca? Peste 60.000 de bolnavi cronici au fost parasiti. Din februarie nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 lei lunar... In campanie au promis ca nu scumpesc transportul, ca vor livra apa calda, ca nu vor taia sprijinul pentru persoane cu dizabilitati”

Scris de: V.B.

11.08.2021 11:59
Vizualizari: 2738

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan (foto) dovedeste ca are inima de piatra, in conditiile in care de luni intregi nu a mai platit sprijinul financiar de 500 de lei pentru bolnavii cronici si persoanele cu dizabilitati – sprijin votat de catre consilierii generali PSD in mandatul precedentului edil Gabriela Firea.Firea insasi este cea care a lansat aceasta acuzatie la adresa lui Dan, intr-un mesaj publicat pe Facebook marti, 10 august 2021. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, pe langa inghetarea facilitatilor pentru bolnavi si oameni cu dizabilitati, Nicusor Dan si-a incalcat promisiunile din campanie: a scumpit transportul in comun si nu a fost in stare sa rezolve problema apei calde, aminteste senatoarea PSD.


Iata postarea Gabrielei Firea:


Ma intreb: oare doarme linistit primarul 'dreptei', stiind cata suferinta provoaca? Peste 60.000 de bolnavi cronici din Bucuresti au fost uitati, parasiti de noul primar cu inima de piatra! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primaria generala la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social-democrati, de peste 3 ani.

6 luni in care acesti oameni, aflati intr-o situatie critica – persoane cu dizabilitati –, au dus-o din ce in ce mai rau, pentru ca si suma primita de la guvern este infima.

Se intreaba, oare, domnul Dan la ce au renuntat acesti oameni napastuiti de soarta?

La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilitatilor?

Are vreo remuscare?

Bani sunt, nu exista scuza lipsei de buget! Nu vrea sa plateasca, pur si simplu!

E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor si a camarilei politice!

Pnl si Usr-Plus, care l-au facut primar pe acest om incapabil, indiferent si insensibil, fac ceva? Se implica pentru oameni?

In campanie au promis marea cu sarea, inclusiv ca nu scumpesc transportul – si l-au scumpit –, ca vor livra apa calda – si nu au livrat –, ca nu vor taia sprijinul pentru persoane cu dizabilitati, si l-au suspendat! O actiune monstruoasa!

Oameni care nu au mila de semenii lor aflati in nevoie!

#JunglaDeDreapta

#NuLePasaDeOameni

#InimiDePiatra”

Comentarii

# Ghro date 11 August 2021 14:44 +45

Asta e ajutorul ala pe care a anuntat acum vreo 9-10 luni, in toamna, ca nu intentioneaza sa-l anuleze, si la momentul respectiv comentam in gluma ca doar o sa-l reduca cu 99.9% Ce n-am inteles eu de la Firea e de unde crede ea ca sunt bani, in conditiile in care bugetul capitalei e 50% fata de ala din 2020, de la hartia trimisa la guvern pe care e posibil sa fie, pana la ce au primit e cale lunga.

# Baran Gheorghe date 11 August 2021 15:18 +44

Serviciile, trezirea! Asistam de ani de zile la un atentat continuu la sanatatea si educatia romanilor! Patria apriori!!

# Neanae date 11 August 2021 15:44 +62

Na. Ăsta nu a fost (încă) prins beat la volan ca Cuțu. Și el cum o dă iese prost. Precum E! Cu substanțe sau ba la bord. Un asemenea neisprăvit dat dracului de nesimțit și incapabil trebuie înlăturat din post cu adunare de semnături. Precum cu Clotilda. AUR se implica in mizeria cu pervertitii care se cred normali, sper sa se implice și PSD, iar împreuna sa adune semnături sa dea in lături lepădăturile de primari si de înfipți la guwernerare. Uniți-va frate când obiectivele sunt comune. Politica câștigătoare este UNIUNEA!

# Ba frate , te-a tampit matematica sau ce? date 11 August 2021 16:53 +65

Mare prost mai esti : ruinezi Bucurestiul si nici nu-ti pasa, de parca tu cu ****** traiesti pe alta planeta ... Du-te dracu de borat ! PS. Mai stiu pe unul care l-a tampit fizica; nu dau nume. ;-)

# X date 11 August 2021 17:36 +33

Cum ați putut să votați un asemenea măscărici ? Ar trebui sa crăpați de rușine ! Luati_va prostul acasă !

# Mehedinti date 11 August 2021 18:26 +21

Nu ca isi bate joc....ca e prea prost incat sa gandeasca asa ceva. POLITICA USR-ului care este o politica de influenta externa, de tip neo-sorosista este de a isi bate joc de tot, de toata Romania, de tot poporul roman nu doar de bolnavii cronici

# Gilu date 11 August 2021 20:28 +23

Oameni buni, poza primarului este extraordinar de sugestivă: unde dracu'n tine asta mâna dreaptă? Și ce face cu ea ?

# PNL veti lua sub 5% daca nu va deziceti de asta! date 11 August 2021 21:13 +33

E grav baiatu` asta , o fi de la vaxin ! Toata ura se va varsa pe #cacat dar si pe PNL , urmasii lui Bratianu :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii