NICUSOR PLICUSOR, UN TRISOR, DENUNTAT PE MAGAZINUL COCOR – Exclusiv: Politia a fost trimisa de Biroul Electoral sa dea jos bannerele nelegale puse de Nicusor Dan pe magazinul Bucuresti: “Nicusor Dan a folosit banner autocolant, care nu este permis a fi folosit in campania electorala”. Umilinta maxima pentru Nicusor: pe magazinul Cocor a aparut mesajul “#Trafic de influenta #Caine”, iar pe panourile publicitare “Je suis panarama” (Document si Galerie Foto)

Scris de: George TARATA

25.09.2020 21:46
Vizualizari: 7211

Extrem de disperat trebuie sa fie candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, zis "Plicusor Ban" sau "Puzisor". Atat de disperat incat acesta a ajuns sa incalce toate regulile si normele electorale. Si sa triseze in competitie. Nu afirmam noi asta, ci chiar Biroul Electoral.


 

Astfel, Biroul Electoral al Sectorului 3 a constatat miercuri, 23 septembrie 2020, incalcarea prevederilor din Hotararea Autoritatii Electorale Permanente nr. 4/2020 privind aprobarea Ghidului finantarii campaniei electorale la alegerile pentru autoritatile administratiei publice din data de 27 septembrie 2020. Concret, Biroul Electoral al Sectorului 3 a admis sesizarea unei femei si a decis ca Nicusor Dan a aplicat la sediul sau de campanie de la Magazinul Bucuresti bannere care nu respecta caracteristicile impuse de lege (foto 2). Drept urmare, Politia Romana a fost sesizata si trimisa la sediul lui Nicusor Dan pentru a dispune inlaturarea bannerelor nelegale si sa aplice sanctiunile prevazute de lege, daca este cazul.


Iata un fragment din Hotararea Biroului Electoral al Sectorului 3 (vezi facsimil):


“Prin adresa inregistrata la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 3 – Sectorul 3 cu nr. 262 din data de 22.09.2020, ora 10.36, doamna (…) ne aduce la cunostinta ca Nicusor Dan aplica bannere care nu respecta caracteristicile impuse de lege la magazinul Bucuresti.

(…)

Avand in vedere ca potrivit pozei atasate de catre doamna (…) candidatul la functia de primar al Primariei Municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a folosit banner autocolant, care nu este permis a fi folosit in campania electorala, se constata o incalcare a art. 25 alin. 4 lit. d din Hotararea nr. 4/2020.

(…)

Admite sesizarea si constata incalcarea disp. art. 25 alin. 4 lit. d din Hotararea Autoritatii Electorale Permanente nr. 4/2020 privind aprobarea Ghidului finantarii campaniei electorale la alegerile pentru autoritatile administratiei publice din data de 27 septembrie 2020.

Sesizarea Politiei Romane pentru a dispune inlaturarea bannerelor autocolante ce fac obiectul prezentei si pentru a verifica daca sunt indeplinite conditiile legale pentru aplicarea unei sanctiuni”.

 


Nicusor, pe magazinul Cocor


Altfel, Nicusor Dan a suferit o umilinta de proportii vineri seara, 25 septembrie 2020. Mai exact, pe magazinul Cocor, vizavi de sediul de campanie a lui Nicusor Dan, a aparut mesajul: "#Trafic de influenta #Caine" (foto 1 si 3). Evident, cu trimitere la interventiile pe care Nicusor Dan le-a facut la Primaria Sectorului 4, pentru a opri demolarea unei constructii ilegale a afaceristului Mihai Mitrache, zis “Caine”. Caz in care DNA deja a inceput urmarirea penala in rem (click aici pentru a citi).

De asemenea, si in alte locuri din Bucuresti, pe panouri publicitare, a aparut acelasi mesaj "#Trafic de influenta #Caine" (foto 4), precum si mesajul "Je suis panarama", dupa ce Nicusor Dan si-a catalogat contestatarele drept "panarame" (foto 5).

 

 

Sursa foto 2: Romania Libera

Comentarii

# M date 25 September 2020 22:02 +27

Sa lăsăm faptul ca este un excroc, un spagar ordinar, totuși eu nu înțeleg cum pot oameni sa dea votul unei asemenea caricaturi de om. Domnilor Bucureșteni, dumneavoastră glumiți?, dvs. Chiar vreti sa va reprezinte caricatura asa? Chiar nu găsiți un om/roman adevărat sa sa fie numit pentru a candida la capitala tari?

# DODI date 26 September 2020 00:48 +16

Conform proverbului ”cine se-aseamănă, se adună” (sau se-afumă?!) alegătorii tembelului, susținut de nulitatea de la Cotroceni, nu pot fi decât ca el. Adică nulități, tupeiști, pupincuriști și... acoperiți SRI (sau în cel mai bun caz... simpatizanți sau nostagici ai securității). Așa că portretul robot al candidatului pușculiță este ”cutia milei” ținută în fața alegătorilor de către înfocați securiști de rit nou!

# banditu coroiu date 26 September 2020 07:58 +12

Mai inainte de traficul de influenta, mucisor badaran a cerut taxa de protectie mascata legal prin ong-urile lui sorosisto-securiste de la oamenii de afaceri pe care a putut sa-i santajeze. Ca el asa functioneaza tot usr-ul, un clan de mafioti scoliti care momentan santajeaza clanul interlopilor pedelisti, cu tot felul de candidaturi pe la primarii, impuse cu japca, in schimbul mentinerii la putere a lucovidului. Au bagat sute de milioane in publicitatea online pe care n-o investigheaza nimeni si de aici si disperarea lor sa castige. O campanie de o asemenea magnitudine nu poate fi finantata decat cu bani negri spalati probabil in cardasie cu pedelistii care sunt experti in campanii de propaganda mincinoasa finantate ilegal. Nu e de mirare ca sunt sustinuti de clanurile interlope pentru ca, ce sa vezi, sunt fix acelasi tip de borfasi si se inteleg perfect unii cu altii.

# Nae date 26 September 2020 09:36 -14

Oare cei de la Primarie ne cred pe noi bucurestenii atat de naivi? De ce sa faca Nicusor Dan o astfel de reclama proasta la adresa lui insusi? Este clar cu il dezavantajeaza. Oricum nici nu este stilul lui sa faca o asemenea manevra, si nici nu vad cum tocmai in centrul bucurestului unde Firea are autoritatea clara si are totul sub control sa afiseze o reclama gigantica pe magazinul Cocor. Stim foarte bine cate probleme a avut cu simple bannere afisate legal, si totusi nu au fost lasate de primarie. Daca Nicusor DAN ar fi vrut sa faca asta, putea sa afiseze caracatita corupta a primariei impreuna cu sute alte ilegalitatii facute de primarie. Dar cred ca nici n-ar fi avut loc acolo pe bloc nici macar semnaturile false adunate de Primarie pt Firea.

# Andrei Muresan date 26 September 2020 21:23 +7

Ce mai vreti? Sunteti o colonie, plina de sclavi si idioti. Mai sunt si oameni printre viermi, dar fara studii, fara educatie, fara caracter, copii lor de viermi, inghit o tara. Presedintele vierme. Prim ministru vierme. Viermi la guvern. Doctori viermi. Romania toata este plina de viermi. Ziaristii sunt viermi de casa. Poporul a ajuns cu ei in pat.

# mitica date 27 September 2020 16:30 +1

Acest infractor trebuie de urgenta anchetat si bagat la puscarie pentru multi ani.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii