NU VA MAI SUPUNETI CA TAMPITII – Mesaj de forta din partea lui SOV: “Inceteaza sa te mai comporti ca o turma de oi toanta… Incetati sa va mai supuneti ca tampitii, contestati imbecilitatile acestor indivizi care vor sa va mentina teama... Se va da ordonanta prin care este obligatorie purtarea mastii... In loc sa o porti drept botnita o poti folosi ca obiect vestimentar, ca sa-ti acoperi gusa. Daca ai o frunte ingusta, ti-o poti pune pe frunte sa para mai lata” (Video)

Scris de: George TARATA

11.05.2020 14:51
Vizualizari: 6432

Din ce in ce mai multe persoane, chiar si cele cu inteligenta medie, incep sa realizeze ca pandemia de coronavirus este in realitate o manipulare la nivel mondial. Constatarea ii apartine omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu (foto), care are si un mesaj catre romani.


 

Inceteaza sa te mai comporti ca o turma de oi toanta, ascultand toate ineptiile acesteii oclocratii care te conduce. Incetati sa va mai supuneti ca tampitii, contestati prin scris, faceti petitii, contestati imbecilitatile acestor indivizi care vor sa va mentina starea de tensiune si de teama”, le transmite Vintu romanilor prin intermediul unei inregistrari video postata luni, 11 mai 2020, pe pagina sa de Facebook.

Pe de alta parte, omul de afaceri trage un semnal serios de alarma, avertizand asupra dezastrului care va lovi Romania. “La iarna veti muri de foame”, este previziunea lui Sorin Ovidiu Vintu:


Iata mesajul lui Sorin Ovidiu Vintu:

 “O sa incep iar cu povestea cu coronavirusul. Cred ca cei care au inteligenta de acum medie si-au dat seama ca ceea ce v-am spus acum cateva saptamani, si anume faptul ca este o manipulare la nivel mondial incepe sa se confirme, incetul cu incetul. Nu ma refer la cei mai destepti dintre voi, aia deja stiu, stiau dinainte, la cei medii.

Dupa 15 mai inteleg ca se va da o ordonanta prin care este obligatorie purtarea mastii. In acea ordonanta nu se va specifica in ce zona a trupului poti folosi respectiva masca, astfel incat in loc sa o porti drept botnita o poti folosi ca obiect vestimentar. O poti purta la gat ca sa-ti acoperi gusa. Daca ai o frunte ingusta, ti-o poti pune pe frunte sa para mai lata. Sau o poti purta in buzunar. Si porti masca, nimeni n-are ce sa-ti faca.

Inceteaza sa te mai comporti ca o turma de oi toanta, ascultand toate ineptiile acestei oclocratii care te conduce. (…) Incetati sa va mai supuneti ca tampitii, contestati prin scris, faceti petitii, contestati imbecilitatile acestor indivizi care vor sa va mentina starea de tensiune si de teama.

Problema acestor indivizi, a celor care va conduc, este sa va asigure siguranta zilei de maine materiala, fizica. In acest sens, Guvernul Romaniei ar trebui sa ia urgent urmatoarele masuri: sa bata moneda, sa tipareasca lei in plus, pentru a se stavili inflatia sa emita o criptomoneda avand un program economic national in spate. Criptomoneda ii va ajuta pe acesti domni sa tina si inflatia sub control si sa se si dezvolte. Acestea sunt masurile economice reale care trebuie luate de urgenta. S-a downgradat ratingul de tara, imprumuturile vor fi din ce in ce mai greu de obtinut, si la costuri din ce in ce mai mari.

Veti muri de foame la propriu. Daca in primele postari va ironizam doar, acum situatia este de-a dreptul critica. La iarna veti muri de foame. Obligati-i pe...am vrut sa spun prostii astia, dar nu mai spun ca mi-a furat cuvantul domnul Marga (click aici pentru a citi), obligati-i pe acesti domni sa ceara expertiza internationala pentru a putea tine lucrurile sub control in Romania”.

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Shepherd date 11 May 2020 15:22 +13

Problema esențială care se pune în acest moment este dată de necesitatea „tăierii microfonului” oilor. Turmele de oi poltrone și compulsive TREBUIE REDUSE LA TĂCERE ȘI MÂNATE ÎN ȚARCURILE LOR, unde să nu li se mai audă zbieretele panicarde. Căci, aceste evenimente excepționale, această uriașă campanie de manipulare mondială, fundamentată pe punctele 1, 2 și 6 din decalogul manipulării, au demantelat pentru totdeauna principiul elementar al democrației: vocea majorității NU MAI ESTE cea mai bună opțiune pentru Cetate atâta timp cât majoritatea este alcătuită din turme de oi de teracotă și maimuțe cu cârpa la bot, care cred tot ce li se arată la televizor sau li se ******rează pe Feisbuc.

# Edelweiss - Ivory Tower Shepherd date 11 May 2020 15:23 +11

În momentul în care „majoritatea” se încolonează ca oile tălâmbe în coloanele Isteriei Sculate care duc către prăbușirea în râpă, ei bine, atunci este momentul ca cei lucizi, cei cutezători, cei cu capul pe umeri și picioarele bine înfipte în glia Patriei să înceapă să-i mâne înapoi în staule pe ipohondri majoritari, care devin o masă de manevră a unor jmecheri plutocrați, a unor demenți cu porniri autocratice. Această majoritate a oilor de teracotă, care inevitabil se îndreaptă către râpă în coruri acapella de behăituri apocaliptice TREBUIE SĂ FIE COMBĂTUTĂ FERM. Întrucât la mintea oii gripate de propaganda establishmentului ocult este totalmente inutilă argumentația, oile trebuie ironizate, trebuie înjurate, trebuie satirizate. Afacerile oilor trebuie boicotate și să falimenteze, astfel încât oile să ajungă acolo unde le este dezideratul: autosurghiuniți în arest la domiciliu, în lagăr de concentrare, în peșteri, în catacombe, în adăposturi antiatomice.

# Edelweiss - Ivory Tower Shepherd date 11 May 2020 15:24 +8

Majoritatea panicard-behăitoare deja începe să producă grave deservicii la adresa întregii comunități sociale, umane. Pe cale de consecință, ca reacție inevitabilă față de mersul invariabil către râpă, oile trebuie mânate înapoi în adăposturi și reduse la tăcere. Căci, dintotdeauna, stâna nu a fost condusă de oi și de măgari, ci a fost condusă de Baci și de Câinii lor neînfricați.

# Baran Gheorghe date 11 May 2020 17:24 +12

Sunt enspe situații în care nu am fost de acord cu Vantu(Nu cuvantu), dar acum are dreptate . Păi, ne au ținut 1 luna jumătate cu declarații "la pirtator" dar masca nu a fost obligatorie decât dacă si cu parca, iar acum ne scot declarația la purtător si ne înfig masca. Sa va ia diavolul de coarne sa va dea aripi ! Păi ce să zic.

# Florins date 12 May 2020 04:55 +5

@ Baran Gheorghe ...'acum ne scot declarația la purtător si ne înfig masca...' Abia acum au facut rost de masti; cui sa le mai vanda daca nu devin obligatorii? Alogenul, limbricul Sica & Co aduna bani pentru zile negre!

# NM date 14 May 2020 09:11 0

pe Vantu nu il putem suspecta ca este prost! pentru mine Vantu in domeniul financiar este un mare profesionist stie cand si ce face, daca ar jura ca se face si baiat cinstit si corect ar merita o incercare pe o functie la finante sau in comert. dar dracu stie, sa nu ne lase cu ochi in soare cu juramant cu tot.totusi este bun de consilier asta cu siguranta ai ce invata de la el ca omu stie ce vorbeste

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii