OPRITI TEROAREA – Zeci de medici someaza regimul Iohannis: “Incetati cu obligativitatea purtarii mastilor… Incetati cu monitorizarea temperaturii... Incetati cu interdictiile de circulatie!... Incetati cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Serurile utilizate sunt terapii genice experimentale, in faza de testare pana in 2023, iar administrarea lor in conditiile in care populatia nu este informata corect si complet, reprezinta un malpraxis grosolan, o crima cu premeditare la adresa romanilor”

Scris de: G.T.

04.04.2021 11:14
Vizualizari: 6605

Revolta fara precedent din partea a zeci de medici impotriva regimului Iohannis. Acestia desfiinteaza masurile luate pentru combaterea asa-zisei pandemii de Covid si ii someaza pe presedintele Klaus Iohannis, Guvernul Romaniei si Parlamentul Romaniei sa inceteze perpetuarea starii de teroare, astfel incat sa se revina la starea de normalitate.


 

Intr-un comunicat de presa, dat publicitatii cu doua zile in urma si semnat de 30 de medici, sunt enumerate o serie de masuri la care Guvernul actual trebuie sa renunte intrucat ele nu au niciun efect in combaterea asa-zisei pandemii. Prima solicitare se refera la renuntarea obligativitatii purtarii mastilor de protectie, in special in aer liber, medicii aratand ca dupa o perioada scurta de purtare intr-un spatiu nesteril, acestea devin focare de infectie. De asemenea, medicii cer renuntarea la luarea temperaturii la intrarea in magazine si institutii, abrogarea interzicerii circulatiei si stoparea promovarii vaccinurilor anti-Covid. Despre acestea din urma medicii atrag atentia ca ele sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate in faza de testare pana in 2023, iar administrarea lor in conditiile in care populatia nu este informata corect si complet, reprezinta un malpraxis grosolan, o crima cu premeditare la adresa romanilor.

 

Iata comunicatul de presa al medicilor care cer incetarea starii de teroare:

 

Medicii romani nu mai tolereaza aberatiile Guvernului!

Incetati starea de teroare!

Noi, semnatarii acestui document, solicitam Presedintelui Iohannis, parlamentarilor si guvernantilor incetarea politicii de perpetuare a starii in care se afla Romania de un an incoace si revenirea la starea de normalitate.

In ultimele 12 luni, din postura de giranti politici, ati initiat, tolerat si incurajat o strategie gresita, care este impotriva romanilor. Ati incalcat Constitutia Romaniei, legile si conventiile internationale privind drepturile pacientilor (Conventia de la Oviedo) pentru o viroza care are morbiditate si mortalitate asemanatoare cu ale unei gripe sezoniere.

Noi, medicii cu stiinta de carte si constiinta, uniti in convingeri si adevar, va atragem atentia ca masurile pe care le-ati luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fara logica din punct de vedere stiintific. In acest sens, va solicitam ca, de indata, sa:

1. ​Incetati cu obligativitatea purtarii mastilor, mai cu seama in aer liber.

​Mastile sunt dispozitive medicale si, daca nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, dupa o perioada scurta de purtare intr-un spatiu nesteril, acestea devin focare de infectie, intrucat se umezesc, iar germenii gasesc in ele un mediu de cultura perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim.

​Incetati sa ne obligati copiii sa poarte masti la scoala! Este nociv, este inuman, este degradant, este fara rost!

2.​Incetati cu monitorizarea temperaturii la intrarea in magazine sau in alte institutii!

​Determinarea temperaturii si triajul epidemiologic pe care il fac “medicii-agenti de paza” este un act medical care ar trebui sa fie efectuat (conform legislatiei romanesti, dar si mondiale, in materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegala, efectuata in conditii improprii si cu instrumente neadecvate, ci si total ineficienta, intrucat febra nu este un simptom specific numai infectiei cu SARS-Cov2.

3. ​Incetati cu interdictiile de circulatie! Interzicerea circulatiei cetatenilor in anumite intervale de timp nu are nicio logica din punct de vedere epidemiologic.

Prin masurile restrictive, ati decredibilizat Politia si Jandarmeria. I-ati transformat pe politisti si jandarmi in infractori, impunandu-le sa aplice niste acte administrative care incalca flagrant Constitutia si legile tarii!

4.​Incetati cu promovarea vaccinurilor anti-Covid!

​Legislatiile romaneasca, dar si cea europeana, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi facut sub constrangere sau presiune! Serurile utilizate in acest moment in Romania sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate in faza de testare pana in 2023, iar administrarea lor in conditiile in care populatia nu este informata corect si complet, reprezinta un malpraxis grosolan, o crima cu premeditare la adresa romanilor.

5.​ Nu mai obstructionati medicii sa-si trateze pacientii cu scheme de tratament pe care le considera ei ca fiind cele mai potrivite pentru acestia!

​Medicina este o profesiune liberala, iar medicii au intreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviinta pentru a-si vindeca pacientii. Nu mai impuneti protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, in care troneaza medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformand astfel populatia Romaniei intr-o colonie de cobai.

6.​ Incetati cu discreditarea si compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor.

Orice voce din lumea medicala care indrazneste sa rosteasca public o alta opinie decat cea oficiala este discreditata in cel mai grosolan mod posibil. Reglementarile Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstitutionale.

​7.​ Incetati cu manipularea statisticilor medicale si cu obligarea medicilor sa falsifice certificatele de deces!

​Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarati morti de Covid. Mai mult decat atat, ati inchis spitalele, interzicand accesul romanilor la servicile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru ca nu a mai avut cine sa ii trateze sau opereze, in timp ce sectii intregi, spitale intregi chiar, stateau goale, sub pretextul ca se vor aglomera, din cauza unei false pandemii.

8.​ Opriti strategia gresita de comunicare (posibil programatica), prin anunturi zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave in populatia si asa ingrozita de problemele financiare rezultate din naruirea activitatii economice in toate domeniile!

De peste un an, se anunta zilnic doar numarul (neverificabil) de nou-infectati, numarul de cazuri grave din ATI (neverificabile) si numarul de decese (care includ decesele la pacienti fara simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecati. Din acest motiv, starea de spirit a romanilor se agraveaza constant. Niciun cuvant de incurajare, de incredere intr-un viitor bun, dimpotriva. Iar un lucru binecunoscut in medicina este acela ca scaderea moralului si stresul induc deprecierea importanta a imunitatii organismului.

9.​ Stopati campania de denigrare a medicilor (in special a celor din ATI) si a activitatii spitalicesti, deoarece aceasta conduce la scaderea increderii populatiei in sistemul de sanatate si la neprezentarea sau la prezentarea tardiva a pacientilor la medic, avand drept consecinta inmultirea numarului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar si la inmultirea numarului de decese!

10.​ Stopati distrugerea economiei Romaniei! V-ati exercitat discretionar puterea asupra cetatenilor si a firmelor romanesti impingandu-le catre faliment. ​Dumneavoastra nu intelegeti medicina, aveti sfatuitori necalificati sau rau intentionati. Va rugam, lasati medicii sa faca medicina, ca asta e profesia lor, si sprijiniti-i!

11.​ Nu mai terorizati populatia, nu mai induceti psihoze, nu mai manipulati datele statistice! Incetati cu starile de urgenta/alerta motivate prin asa-zisa „pandemie”! Ea nu exista, mai cu seama atat timp cat nu a fost declarata printr-un act oficial!

Semnatarii acestui document sunt doar cateva cadre medicale dintre zecile de mii care activeaza in Romania. Orice medic sau farmacist roman care doreste sa fie cosemnatar al acestui comunicat, dupa publicare, este binevenit sa ni se alature.

 

Damian Baciu, medic primar pediatru, specialist in vaccinologie

Ioan Cordos, medic primar de chirurgie toracica

Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastica

Razvan Constantinescu, medic primar interne si gastroenterologie

Camelia Smicala, medic specialist medicina de urgenta

Aurel Bacean, medic primar neurochirurg

Monica Pop, medic primar oftalmolog

Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculara

Iulian Serban, medic primar chirurg

Mihaela Baciu, medic primar pediatru

Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicina de familie

Lavinia Ispas, farmacist

Iulia Florica, farmacist

Dragos Dinulescu, medic dentist

Mircea Puscasu, medic dentist

Stefan Vasile Stefanescu, medic dentist

Cristina Metea, medic dentist

Iulia Popescu, medic dentist

Viorel Negulescu, medic dentist

Daniela Dumitrescu, medic dentist

Laurentiu Gheorghe, medic dentist

Galina David, medic dentist

Alina Gabriela Iordache, medic dentist

Mihaela Domuta, medic dentist

Constanta Hudema, medic dentist

Brandusa Campean, medic dentist

Madalina Ruxanda, medic dentist

Diana Lazea, medic dentist

Suciu Tanasie, medic dentist”

Comentarii

# Lita date 4 April 2021 11:45 +11

Mesaj plin de adevar la fiecare cuvant. Poate deveni un act de acuzare atunci cand va veni momentul judecatii.

# nae din dealul feleacului date 4 April 2021 13:25 +24

Stimatii mei concetateni,raul cel mare nu este la guvern ci este in Dealul Cotroceniului ,pe naveta Vaii Oltului si la Sibiu.Aici ,in aceste locuri trebuie oprit kaizerul/furherul Iohannis si intrebat ce are el cu poporul roman.Guvernul e vinovat prin existenta sa ,dar raul vine de la Ioha;el trebuie indepartat,raul astfel fiind taiat din radacini!Nici macar Arafat nu e de vina.Asadar manifestatiile sa-si concentreze energia pe raul cel mare,manifestarile la Victoria-Izvor-Parlament sint frectie la picior de lemn.

# Dorinte date 4 April 2021 14:21 +24

Românilor li s-au îndeplinit toate dorinţele. Au dorit preşedinte "neamţ", îl au. Au dorit o ţară ca afară, au o ţară "ca afară", construită "pas cu pas" de presedintele "neamţ". Au dorit un guvern PNL-USR-UDMR, au acel guvern condus de un economist eminent, cu studii "în afară", aşa cum şi-au dorit. Au mai dorit ca tineretul să ocupe funcţii de conducere şi iată că tineretul USR-ist conduce ministere. Ce motive mai au românii să fie nemulţumiţi? Un popor nerecenoscător conducătorului iubit.

# maxtor date 4 April 2021 16:08 -1

opriti testarea!(conform premiului nobel ulcerul gastric e cauzat de helicobacter pylori,de o bacterie-DE CE SA TE TESTEZI DE BACTERIE DACA NU TE ARDE PE MATZE?!)

# maxtor date 4 April 2021 16:09 +4

pentru maxtor e clar:testul "covid" e de fapt traijul stanga-dreapta de la auschwitz.

# Maxtor Augustus Caesar Imperator date 4 April 2021 16:12 +2

Opriți plăcile tectonice! :o

# Țara LOR sau Colonia noastră? date 4 April 2021 16:14 0

https://www.petitieonline.com/eliminarea_din_cuprinsul_art_55_alin_1_din_constituia_romaniei_a_cuvantului_obligaie

# maxtor date 4 April 2021 16:17 -2

de exemplu,in stomatologie la o "lucrare pe canal" O SINGURA BACTERIE,O SINGURA LEVURA,un singur microb poate cauza un granulom radicular si pierderea dintelui. poti da vina pe stomatolog pentru 1 singur micro-organism?!("infectarea" trebuie tratata juridic ca "impushcarea"?!raman urmele balistice unde?,micro-organismul poate fi INDIVIDUALIZAT?,actul transmiterii poate fi precizat in timp si spatiu?!reamintim:in california de curand a fost DEZINCRIMINATA "transmiterea CU INTENTIE" a hiv/sida!).

# maxtor date 4 April 2021 16:20 -2

implicatiile juridice ale unei testari facute aiurea sunt grave-sa incepem cu acuza de "lipsire de libertate"!,continuam cu "rele tratamente",cu "viol",da,cea mai slaba acuza poate fi cea de "inselaciune"!

# Teodor date 4 April 2021 16:48 0

Nu pot sa nu remarc ca din cei 30 de semnatari 18 sunt stomatologi. Adică o categorie grav afectata de situația actuala.

# maxtor date 4 April 2021 21:28 -1

@Teodor-https://www.luju.ro/static/smiles/lol.gif

# santinela date 5 April 2021 07:51 -74

Se observa din avion ca toti astia care au semnat au legatura cu carcalacul ca nuca cu peretele. 18 dentisti( pe astia i-a lovit financiar) si restul alte specialitati.Adica frate, dai si lupta fara nici o restrictie,fara vaccin ,scapa cine poate ? Halal sfat doctoricesc !

# VIKY date 5 April 2021 08:49 +34

Pana cand nu se deschid toate spitalele pentru bonavii cronici netratati timp de un an, nu se va opri genocidul. TOTI bolnavii cronici sunt bagati la covid si scosi in saci din spital. Cu bolnavii cronici va tin in şah. Totul este manipulare, minciuna si genocid. Raportarile se fac la gramada, nu se detaileaza nimic, doar ca au murit 175. Cand ei vor raporta decesele dupa: localitatea, varsta, bolile de care suferea, si daca a fost vaccinat, atunci se va vedea realitatea. De ce se da publicitatii doar decesele celebritatilor, cu nume si prenume, si in rest doar un numar la gramada?. Un medic "specialist", renumit pentru propaganda "pandemiei", numit Marinescu, afirma ca "in toamna vor fi relaxari,vom scapa de masca si de restrictii". Mai pe scurt, adica toata vara virusul va circula, pe plaje(adora ultravioletele),restaurante, prin magazine zi si noapte, iar spre iarna va trece in hibernare. Intrebare pentru "medic": a consultat un specialist?. Se pare ca are grave probleme...

# lege-faradele date 5 April 2021 20:09 +30

Vorbim de masti, de propaganda desantata pentru vaccinare,impusa de W si C, obligand pana si pe preotii sa promoveze vacinarea. Dar W si C nu ne amintesc de ORDINUL570/06.04.2020, prin care crestinii decedati nu sunt lasati sa fie inmormantati cu respectul si cuvinta crestineasca. Trupurile celor mai dragi fiinte care ne parasesc sunt aruncate in saci, fara a fi imbracati, aceste norme staliniste nu mai trebuie tolerate. Cei care au dispus aceste masuri in frunte cu ministrul sanatatatii cu TATARU si ai lui, ar trebui condamnati, intrucat aceste masuri impuse de regimul totalitar W&C aduc atingere celor mai mari valori, demnitatea umana,care trebuie pastrata si daca trecem intr-o alta lume. DESTAPTA-TE ROMANE.

# xyz date 5 April 2021 22:33 0

https://inpolitics.ro/atac-mortal-la-sarea-si-grafitul-romaniei_18448357.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii