Partizanii secreti ai lui Liviu Dragnea

Scris de: Sorin ROSCA-STANESCU

19.07.2021 11:12
Vizualizari: 3158

Pe pagina sa de Facebook, Codrin Stefanescu, unul dintre corifeii de data recenta ai PSD din timpurile de glorie ale lui Victor Ponta si apoi ale lui Liviu Dragnea, semnaleaza cu tristete o noua forma de non-combat. Frica de statul subteran este paralizanta pentru multi dintre activistii acestui partid. Iar Codrin Stefanescu ii invita sa scoata capul din nisip.


 

Politica strutului, asa cum o semnaleaza si o descrie in putine, dar elocvente cuvinte Codrin Stefanescu, se manifesta intr-un mod destul de pervers. Bucurosi ca Dragnea a fost pus in libertate, unii dintre numerosii fosti sustinatori ai ex-liderului PSD isi manifesta sentimentele, cei mai multi din pacate doar prin simple convorbiri telefonice. Ei sunt constienti de faptul ca Dragnea a suferit o condamnare politica, ca statul subteran, cu care si el a cochetat o vreme, i-a facut o nedreptate, dar se tem sa-si manifeste in mod public si deschis sentimentele. De fapt, ezita din frica sa atace cu acest prilej Justitia nedreapta, modul in care a interferat statul subteran in anchetele procurorilor si in deciziile judecatoresti, incalcarile drepturilor si libertatile fundamentale ale omului.

Scoateti capul din nisip, fratilor!”, pare sa-i apostrofeze Codrin Stefanescu pe colegii sai de partid, care au adoptat politica strutului. Aparandu-l pe Dragnea, aparand drepturile cetatenesti de noua ofensiva a Securitatii, in sensul ei generic, combinata in mod toxic cu elemente DNA, Codrin Stefanescu le sugereaza colegilor lui mai sovaielnici din PSD ca, in felul acesta, se pot apara pe ei insisi si pot salva adevaratele valori ale democratiei si statului de drept.

In caz contrar, continuand acest joc non-combat instaurat de Marcel Ciolacu, cel mai puternic partid din Romania nu face decat sa capituleze, riscand ca, intr-o buna zi, sa se transforme in cel mai slab partid politic. Desi prudenta este uneori buna, politica strutului e nefasta. Si nu despre Dragnea este vorba aici. Ci despre lasitate versus curaj. Pentru ca si Dragnea este in acest moment istorie. In definitiv, daca sustinatori lui Dragnea aveau ceva de spus, trebuiau sa o faca in mod energic atunci cand Dragnea a fost anchetat si condamnat pe nedrept. Iar daca nu au facut-o atunci, niciodata nu este prea tarziu sa-si manifeste spiritul de libertate. Daca inca il mai au.


Preluare de Corectnews.com

Comentarii

# Gilu date 20 July 2021 08:09 +11

Aiurea ! Strigăte in pustiu...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii