PENTRU PENAL SI CONTENCIOS INCA SE NEGOCIAZA? – Incep in sfarsit interviurile cu judecatorii care vor sa promoveze la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Primii care se prezinta in fata judecatorilor din CSM sunt candidatii pentru sectiile civile ale instantei supreme. Ciudat: nu se stie nimic despre interviurile pentru Sectia penala si Sectia de contencios ale ICCJ, pentru care interesul din exteriorul ICCJ este cel mai ridicat

Scris de: G.T.

19.03.2021 11:18
Vizualizari: 5558

In sfarsit incep interviurile de la concursul pentru promovarea la Inalta Curte de Casatie si Justite. Primii candidati care vor sa ajunga la instanta suprema se vor prezenta saptamana viitoare in fata judecatorilor din CSM.


 

Concret, miercuri, 24 martie 2021, si joi, 25 martie 2021, vor sustine interviurile candidatii pentru Sectia I Civila a ICCJ si Sectia II Civila a ICCJ. Este vorba despre (vei facsimil):

-Denisa Livia Baldean;

-Mariana Hortolomei;

-Ileana Ruxandra Tirica;

-Simona Petrina Gavrila;

-Marilena Veronica Gavris;

-Mariana Nicoleta Nanea Paraschiv;

-Nasz Csaba Bela.


Cei sapte candidati se lupta pentru doua posturi disponibile, cate unul la fiecare sectie civila a ICCJ.


Pe de alta parte, observam ca CSM nu a anuntat inca absolut nimic despre interviurile pentru Sectia penala si Sectia de contencios administrativ si fiscal a ICCJ. Doua sectii fata de care interesul, mai ales din partea unor persoane din afara ICCJ, este extrem de ridicat. Oare sa nu se fi terminat negocierile pentru candidatii care vor fi admisi la cele doua sectii?

 * Cititi aici lista cu toti candidatii inscrisi la concursul de promovare la ICCJ

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii