PERSECUTAREA JUDECATOAREI AFRASINIE – Iata ce patesc magistratii incomozi. Inspectia Judiciara l-a satisfacut pe presedintele CSM Bogdan Mateescu, incepand cercetarea disciplinara fata de judecatoarea Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti. Afrasinie este acuzata de „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei” doar pentru ca a indraznit sa critice pe un ton moderat tirania si secretomania autoritatilor pandemice (Document)

Scris de: Valentin BUSUIOC

12.07.2021 17:55
Vizualizari: 5724

Continua prigoana impotriva judecatoarei Madalina Afrasinie (foto), de la Tribunalul Bucuresti. Luni, 12 iulie 2021, fosta presedinta a Sectiei a VI-a Civile TMB a postat pe Facebook dispozitivul unei rezolutii prin care Inspectia Judiciara a inceput cercetarea disciplinara fata de ea pentru presupusa abatere disciplinara constand in „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei” (art. 99 lit. a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor).Dupa cum Lumea Justitiei v-a prezentat deja, dosarul s-a format ca urmare a unei sesizari formulate la Inspectia Judiciara de catre presedintele CSM Bogdan Mateescu si are legatura cu un mesaj publicat de Afrasinie pe Facebook la 26 aprilie 2021. Acolo, judecatoarea critica atat tirania, cat si secretomania autoritatilor din Romania in contextul pandemiei (click aici pentru a citi). Iar criticile, dupa cum va veti convinge singuri, au fost formulate pe un ton moderat, fara derapaje de limbaj.

 

Iata mai intai postarea de pe Facebook de luni, 12 iulie 2021, unde Madalina Afrasinie a anuntat inceperea cercetarii disciplinare impotriva ei si a anexat facsimilul cu dispozitivul Inspectiei Judiciare:


Q.e.d.

Enjoy the silence!

PS totul a plecat de la postarile de pe Fb, multe preluate de PRESA, si de la ceea am spus intr-o emisiune TV.

Si nu mai comentez nimic. Deocamdata!”
Reluam acum postarea din aprilie, in care magistrata TMB se revolta contra aberatiilor guvernamentale (gasiti facsimilul in linkul de mai sus):


Despre incredere,

In loc de noapte buna

Va mai aduceti aminte?

'Daca nu stam acasa de Pasti, vom avea multi morti!' (citat aproximativ)

Ce am facut anul trecut?

Am stat in casa si...am continuat sa ne numaram mortii 'de' covid...daca spunem 'cu', suntem catalogati drept 'teroristi'...

'Daca va vaccinati, vom scapa de pandemie'...

Cand am inceput sa punem intrebari, din nou, am fost catalogati ca fiind 'teroristi'...

Atata timp cat nimeni nu-mi va explica de ce unii au 1 anticorp, altii, 80.000, altii, deloc, cat de benefic sau dimpotriva este pentru un organism un numar atat de mare de anticorpi, care este procentul celor care au avut reactii adverse de la vaccinuri similare gripei, de ce oameni sanatosi au reactii mai grave decat in perioada in care au avut covid si pot continua, nu aveti dreptul sa imi cereti sa cred in voi si in 'elixirele' voastre!

Si o spun ca unul care a fost constient ca boala poate sa imi lase copilul orfan...

De ce sunt secretizate contractele privind 'superbul vaccin'?

Ce avem de ascuns?

Cereti bisericii sa faca lobby pentru voi, dupa ce le-ati inchis?

Chiar atat de lipsiti de inteligenta ne credeti?

Aveti atatea 'gauri' in ceea ce faceti si in ceea ce ne cereti, incat nu veti reusi 'sa ne prindeti'.

Este un circ ieftin, iar eu nu accept sa va fiu complice!

Recunoasteti ca ati esuat si asta doar 'datorita' incompetentei voastre!”

Comentarii

# Lita date 12 July 2021 18:35 +51

Q.e.d. Enjoy the coming Nürnberg 2.

# "Uita&iarta" date 12 July 2021 18:47 +43

Mei Bogdane , baga-ti mintile in cap , pana-l mai ai . :-* Stii , se poate intampla , ca mergand pe langa cladirile astea cu bulina , sa cada vreo caramida , sau o bucata de tencuiala , sau pisica impinge un ghiveci ...

# Gilu date 12 July 2021 18:54 +100

Care onoare, bai Savarina? Onoarea unora ca voi, hastagisti/ sorosisti e atât de ciuruita , încât nu se mai poate face deosebire între voi ca magistrați de mucava si politicienii de mucava care se dau drept conducători ai nefericitei Romanii; toate acțiunile lor ca si hotărârile voastre sunt luate de papusarii din exterior la care va uitati extaziati,în timp ce ei va disprețuiesc ca pe niște retardati ce sunteti... Dacă cineva incearca,precum aceasta doamna, sa va atraga atentia ca greșiți, urlati cat va tin bojocii,cum ca v-a fost lezata onoarea... de parca ati mai avea asa ceva ! Luati- va ,bai, carnete de partid, ciolosistilor, haBARNIsti, ce sunteti! Mars la ambasade,sa va mângâie pe tartacutele care va tin loc de cap !

# Ioana M. date 12 July 2021 19:14 +51

Si sa mai credem in "echilibrul" justitiei? Danilet, Chis, Parlog, etc...au facut politica, pe bune, on line , au jignit colegi, politicieni, avocati si vad ca sunt bine merci... Doar megistratii care spun adevarul sunt sanctionati ?

# MN date 12 July 2021 19:20 +51

Cine a stabilit ca doamna a adus atingere onoarei... in nici un caz noi justitiabili? Magistratii au ales acesti ticalosi din CSM , Mihai Ban, si alti din gasca lor fac si desfac toate nenorocirile din magistratura. Doamna Afrasinei a riscat pentru imaginea si binele judecatorilor numai ca acoperitii sunt peste tot...

# nuibai date 12 July 2021 20:50 -22

Devine in titlu de glorie să-i taxezi cum trebuie pe birocrații și îmbîcsiții care conduc justiția și țara.

# FOST JUDECĂTOR date 12 July 2021 21:35 +127

ALO, INSPECTORILOR DE LA INSPECȚIA JUDICIARĂ, V-AȚI FĂCUT INSPECTORI PENTRU CĂ NU VA PLĂCUT SĂ STAȚI LA SALA DE JUDECATĂ ȘI ÎN BIROU CU DOSARELE SĂ MUNCIȚI, V-AȚI FĂCUT INSPECTORI PENTRU CĂ NU VĂ PLACE MUNCA, PENTRU CA INSPECȚIA VOASTRĂ ESTE UN DERAPAJ PERICULOS, CA ÎN ACEST CAZ, ÎN CARE, AVÂND DREPTUL CONSTITUȚIONAL DECENT LA LIBERĂ EXPRIMARE, MAGISTRATUL ESTE DISCRIMINAT DE INSPECȚIA JUDICIARĂ ÎN ACEST CAZ, CE FACEȚI VOI ACUM VĂ DESCALIFICĂ CA SERVICIU PUBLIC ADMINISTRATIV, CUM V-AȚI PERMIS SĂ ÎNCEPEȚI CERCETAREA DISCIPLINARĂ PENTRU LIBERA EXPRIMARE DECENTĂ, DE CARE SE BUCURĂ ORICE CETĂȚEAN, PRIN URMARE DACĂ EȘTI JUDECĂTOR TREBUIE SĂ ȚI SE PUNĂ PUMNUL ÎN GURĂ? JUDECĂTORUL ESTE UN DEMNITAR MAI LIBER DECÂT UN CETĂȚEAN, UN VIZIONAR, CARE, DACA ESTE OBSTRUCȚIONAT, NU MAI POATE GÂNDI ȘI JUDECA LIBER, ACESTEA SUNT VALORILE JUDECĂTORULUI, PE CARE DOAMNA PREȘEDINTĂ LE-A EXERCITAT DIN AUTOMATISM EDUCAȚIONAL ȘI CONDUITĂ PROFESIONALĂ. CE VA SPUNE REPREZENTANTUL SOCIETĂȚII CIVILE ÎN CSM ?

# jurca date 12 July 2021 22:17 +33

Doamna judecător Afrasiei aduce atingere probității profesionale ori prestigiului justitiei in sens pozitiv, mărind prestigiul judecatorilor cinstiți din Romania

# santinela date 13 July 2021 07:00 +25

Zici Slugarete,zici Inspectia Judiciara condusa de un papagal, si poti trage linistit apa !

# vlad date 14 July 2021 07:42 +1

Auzim tot mai des comentarii rautacioase ca un anumit segment din populatie sa se vaccineze obligatoriu. Acum cadrele medicale si mai demult profesorii. Daca vaccinul este voluntar deci nu e obligatoriu, de ce atata batjocura tipic romaneasca! Fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum doreste! Cine poate depista persoanele fals vaccinate de cele real vaccinate--adeverinta e identica! Parintii care cer ca toti profesorii sa fie vaccinati, cat de cinstiti sunt? Cat de corecta e ministra sanatatii daca-si bate joc de doctori; cel dinainte, respective nelu tataru vroia sa omoare pe toti cu comortalitati ! --Este bine ca sa se faca sinuciderea medicala voluntar asa cum e vaccinul covid pentru populatie adica cu buletinul! Suntem o tara ospitaliera, acceptam orice!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii