POSTA SUB ASEDIU – Se pregatesc concedieri masive in compania nationala Posta Romana. Cel putin 20% dintre angajati vor ramane fara locuri de munca: “In vederea optimizarii organizatorice si redresarii/eficientizarii aspectelor economice, numarul de posturi ocupate pe care le veti propune spre desfiintare va reprezenta un minim de 21% din numarul total de posturi ocupate de catre personalul functional-administrativ si cel de conducere”. Coldea apare in peisaj (Document)

Scris de: L.J.

19.02.2021 14:05
Vizualizari: 3483

Zilele trecute Lumea Justitiei a dezvaluit batalia care se duce in interiorul coalitiei de guvernare pentru preluarea controlului asupra Companiei Nationale Posta Romana. O batalie intre PNL si USR. Condusa in prezent de directorul general Horia Grigorescu, numit in functie pe filiera liberala, Posta Romana ar fi vizata de USR (click aici pentru a citi). Pana la transarea disputei, iata insa ca vin vesti proaste pentru angajatii companiei.


 

Mai exact, se pregatesc concedieri masive in Posta Romana. Dovada este adresa pe care directorul general Horia Grigorescu a trimis-o joi, 18 februarie 2021, directiilor din cadrul companiei, in care anunta ca cel putin 21% din posturi vor fi desfiintate. Sunt enumerate si o serie de motive pentru care trebuie luata aceasta masura, precum:

-tendinta de scadere a volumului manifestata in ultimii ani la majoritatea prestatiilor;

-influenta pandemiei de Covid si efectele acesteia asupra modificarii comportamentului de cumparare;

-estimarea Directiei Economice cu privire la cheltuielile de natura salariala, aferente anului 2021;

-procesele investitionale in curs/demarate care vizeaza digitalizarea si informatizarea fluxurilor administrative;

-necesitatea eficientizarii activitatii administrative in cadrul CN Posta Romana SA;

-implementarea in curs sau realizata a fluxurilor IT pe anumite segmente ale activitatii administrative.


Astfel, directorul general al Postei Romane Horia Grigorescu si-a anuntat subordonatii ca: “In vederea optimizarii organizatorice si redresarii/eficientizarii aspectelor economice precizate mai sus, numarul de posturi ocupate, din cele doua categorii indicate, pe care le veti propune spre desfiintare va reprezenta un minim de 21% din numarul total de posturi ocupate de catre personalul functional-administrativ si cel de conducere, aferent structurii pe care o conduceti”.


Pe de alta parte, trebuie spus ca in contextul bataliei care se da pentru Posta Romana a fost vehiculat inclusiv numele generalului Florian Coldea, fost sef operativ al SRI. Concret, acesta este acuzat ca s-ar afla in spatele planului USR de preluare a controlului asupra Postei Romane (click aici pentru a citi).


Iata adresa directorului general al Postei Romane Horia Grigorescu:

 


Comentarii

# sic semper tyrannis date 20 February 2021 11:32 +3

ce minciuni ordinare! lucrez cu Posta Romana din 2014 ! este cel mai eficient TRANSPORTATOR ROMAN SI CEL MAI IEFTIN. DE ASTA VOR NEMERNICII SA PUNA LABELE PE EA. Operatiunile sunt extrem de variate, operatoarele de la ghiseu SUNT ADEVARATE PROFESIONISTE! FELICITARI POSTEI ROMANE CA A REZISTAT ATATIA ANI ! TREZITI-VA SI NU VA LASATI CALCATI IN PICIOARE DE AVESTI BIVOLI CARE TERFELESC ROMANIA!

# VIKY date 21 February 2021 08:24 +4

TREZITI-VA romani, opriti genocidul tarii!!!. Ganditi-va la copiii si nepotii vostrii, daca nu ati fost in stare sa ganditi 30 de ani, timp in care ati fost manipulati, mintiti si vanduti. D-zeu cu voi, ca atata va mai ramas daca nu va treziti. Macar aparati ce a mai ramas din tara. O tara fara suveranitate, fara companii nationale, nu mai este tara, ci Colonie cu sclavi. Tacerea voastra, este succesul lor, al nazistilor. Comunismul a fost floare la ureche, pe langa ce va asteapta. Ei nu se vor opri de buna voie, VOI, milioanele aveti datoria fata de generatiile viitoare sa ii opriti. Bunicii si parintii vostrii v-au lasat o tara, lasati si VOI o tara copiilor vostrii, nu ii lasati sa hotarasca ei viitorul lor. Hotarati voi pentru copiii vostrii!!!.

# VIKY date 23 February 2021 10:45 +2

Toata lumea iese in strada pentru marirea salariilor, dar nimeni nu iese in strada pentru a opri vanzarea ultimelor companii romanesti, si inchiderea minelor. Cand va veti trezi nu veti mai avea locuri de munca doar la ...sparanghel, sau in tara, dar la companii straine, cu salarii dictate de ei, nu de voi. veti fi sclavi la cheremul lor, fara drepturi si libertati. Pana se va finaliza vanzarea tarii si a voastra, va vor pregati pentru valul 3 de pandemie, valul 4, 5, 6...stari de urgenta, de alerta, tulpini noi, virusi noi, catastrofe noi, boli noi, bacterii noi...Toti virusii vechi de mii de ani care au trait cu noi au disparut, de acum vom avea doar loturi noi de virusi(dupa preferinte), exclus gripa sezoniera, care a disparut de pe planeta. Daca stranutati, s-ar putea sa aveti o tulpina noua, necunoscuta pana acum si care necesita un alt vaccin made Bill Gates.

# VIKY date 23 February 2021 11:36 +2

Proteste în Valea Jiului! Mesajul unui miner pentru Cîţu: ''Noi dacă ne-am uni toţi, nu aţi avea nicio putere înaintea noastră, doar numai dacă ne-aţi împuşca!''...Nu cedati in fata nazistilor. Scopul lor este de a vinde si inchide tot ce apartine Romaniei. Minerii sa iasa in strada si populatia va fi alaturi de ei. Daca cedati, va cedati suveranitatea tarii si implicit liberatea voastra. Zvanturati acesti nazisti de la guvernare, si oferitile locuri de munca in subteran sa vada si ei criminalii cum se munceste pentru bani. Faceti-le plangeri penale pentru tradare de tara si subminarea economiei nationale. TREZITI-VA, UNITI-VA, si recuperati-va tara.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii