PRIMUL ATAC AL LUI DRAGNEA – Alianta pentru Patrie acuza regimul Iohannis: “O putere corupta care nu mai are nimic uman sau romanesc in ea! Calca in picioare Constitutia, drepturile si libertatile fundamentale, introduc discriminarea intre vaccinati si nevaccinati, vor sa rupa societatea romaneasca in doua tabere, instiga la ura si dusmanie, mituiesc romanii cu premii si facilitati pentru vaccinare... O putere corupta care nu mai are nimic uman sau romanesc in ea!”

Scris de: G.T.

21.09.2021 15:48
Vizualizari: 4450

Alianta pentru Patrie (APP), partidul nou infiintat de fostul secretar al PSD Codrin Stefanescu (foto dreapta) si sustinut de fostul presedinte PSD Liviu Dragnea (foto stanga), a avut prima iesire publica dupa anuntul aparitiei sale. APP a lansat un atac la adresa regimului Iohannis, in contextul haosului care a cuprins tara.


 

Intr-o declaratie de presa data publicitatii marti, 20 septembrie 2021, Alianta pentru Patrie acuza PNL, USR PLUS si UDMR ca au instaurat dictatura medicala, fortand introducerea unor masuri abuzive, precum vaccinarea fortata sau a copiilor, asta in timp ce arata un dispret total fata de banul public, dovada fiind achizitia nejustificata a celor 120 de milioane de doze de vaccin anti-Covid. De asemenea, APP atrage atentia ca regimul Iohannis calca pur si simplu in picioare drepturile si libertatile fundamentale, dorind impartirea Romaniei in doua tabere si intigarea romanilor sa se urasca unii pe ceilalti.

Nu in ultimul rand, APP catalogheaza regimul Iohannis drept o putere corupta, care nu mai are nimic romanesc in ea.


Iata declaratia de presa a Aliantei pentru Patrie:


“Romanii au demnitate si trebuie sa fie respectati!

O echipa obscura, Johannis, PNL- USR PLUS - UDMR, aflata temporar la carmuirea tarii, a instaurat dictatura medicala.

Neputinciosi si incompetenti in gestionarea crizei medicale, provocata de pandemia de COVID-19, guvernantii de azi ne pun conditii sa iesim din casa, introduc vaccinarea fortata, ne obliga sa ne vaccinam copiii, pentru ca, in dispret total fata de banii publici, au cumparat 120 DE MILIOANE de doze de vaccin.

Lipsiti de orice responsabilitate si de orice cunostinte despre consecintele si efectele pe care le poate avea vaccinul asupra organismului, nu dau explicatii, nu dezvaluie ce se intampla dupa vaccinare sau cine se expune unor riscuri, nu monitorizeaza persoanele vaccinate.

Calca in picioare Constitutia, drepturile si libertatile fundamentale, introduc discriminarea intre vaccinati si nevaccinati, vor sa rupa societatea romaneasca in doua tabere, instiga la ura si dusmanie, mituiesc romanii cu premii si facilitati pentru vaccinare.

Fiecare roman trebuie sa decida pentru el si copiii lui, nu o putere corupta care nu mai are nimic uman sau romanesc in ea!

Comentarii

# VIKY date 21 September 2021 16:23 +184

Ieșiți în stradă toată tara, nu ieșiți pe rând că nu rezolvați nimic. Azi au publicat în MO că doar cu certificatul verde puteți demonstra. Va meritați soarta!!!. De mâine probabil nu veți intra nici în magazine, iar de poimâine probabil nu veți avea dreptul să ieșiți din casa. Cata prostie poate exista în voi să nu vă dați seama că nu aveți nici măcar dreptul să trăiți. La spitale se aplica deja triajul cu cu cei injectați, și cei neinjectati. Eu cred că nici D-zeu nu va mai poate ajuta. Sunteți singura țară din UE(uniunea excrocilor), care doarme liniștită. Voi nu vă dați seama de manipularea grosolană cu care sunteți bombardați zilnic de acești șobolani, fie ei autorități, medici sau televiziuni?.

# Corect ! date 21 September 2021 17:38 +185

Actuala coalitie de paraziti , sprijiniti de necalificatii de la SRI/SPP/STS/etc trebuie dezintegrata ! E toxica pentru tara ca si serviciile astea de******!

# Lita date 21 September 2021 17:46 +324

Stoparea injectarii experimentale fortate, eliminarea certificatului de cobai, iesirea din "pandemie" si revenirea la normalitate nu sunt posibile fara schimbarea guwernului si suspendarea lui KWI.

# VIKY date 21 September 2021 21:01 +192

@Lita...Debarcarea Nazistului si a GuWernerului Meu nu este posibil, doar si doar daca iesiti cu totii in strada in toata tara, dar cred ca acum este prea tarziu pentru voi. Chiar nu imi imaginez ce a-r trebui sa se mai intample ca sa se trezeasca poporul. Daca nici vanzarea tarii nu i-a trezit, nici incalcarea legilor si Constitutiei, nici suprimarea drepturilor si libertatilor, nici segregarea intre cei intepati, si cei neintepati, nici introducerea certificatului de cobai, inseamna ca se vor trezi doar pe... alt taram.

# Ce sa vezi, CDC schimba definitia vaccinarii sa poata aproba date 21 September 2021 21:04 +50

https://www.miamiherald.com/news/coronavirus/article254111268.html

# REMEMBER date 23 September 2021 13:54 0

www.app-romania.ro.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii