PROCESE COLECTIVE IMPOTRIVA REGIMULUI IOHANNIS – Avocatul Gheorghe Piperea indeamna romanii sa ceara in instanta marirea pensiilor, alocatiilor si salariilor: „Guvernul e mai procupat sa nu 'discrimineze' pedofilii. Vom obliga statul prin procese colective sa-si onoreze datoria de dublare a alocatiilor, chiar retroactiv, cum reiese din decizia CCR... Bine ca sunt bani pentru majorarea masiva a salariilor lucratorilor din organele represive – DSP, militie pandemica, servicii secrete”

Scris de: V.B.

17.08.2020 16:17
Vizualizari: 5968

Romanii trebuie sa se uneasca si sa dea statul in judecata, in procese colective cerandu-le instantelor sa oblige Guvernul a majora salariile profesorilor, pensiile si alocatiile. Avertismentul a fost lansat de catre avocatul Gheorghe Piperea (foto) vineri, 14 august 2020, in contextul rectificarii bugetare prin care cabinetul Ludovic Orban a refuzat sa mareasca veniturile pentru copii, batrani si profesori, alegand in schimb sa creasca alocarile pentru serviciile secrete (click aici pentru a citi).Romanii sunt cu atat mai indreptatiti sa actioneze statul in instanta, cu cat exista deja jurisprudenta CCR pe tema alocatiilor, subliniaza maestrul Piperea. Este vorba despre Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei nr. 456 din 24 iunie 2020, prin care in esenta Curtea a stabilit ca alocatiile trebuie crescute.

In acelasi context, Gheorghe Piperea le transmite talibanilor austeritatii ca majorarea veniturilor pentru cele trei categorii sociale (elevi, pensionari si profesori) nu reprezinta nicidecum pomeni, ci stimulente indirecte pentru economie, intrucat o parte din bani va merge in consum.


Redam postarea de pe Facebook a avocatului Gheorghe Piperea:


Pensionarii obisnuiti, adica cei cu pensii 'nespeciale', trebuie sa primeasca pensii marite cu 40% incepand cu 1 septembrie. Orban & Citu & Johannis nu vor sa le dea pensionarilor. Guvernul tocmai a procedat la o ilegala rectificare bugetara in acest sens. Vom obliga statul sa isi onoreze aceste datorii, in justitie, prin procese colective.

Alocatiile dublate pentru copii sunt si ele refuzate. Guvernul este mai procupat sa nu 'discrimineze' pedofilii. Vom obliga statul prin procese colective sa isi onoreze si aceasta datorie de dublare a alocatiilor, chiar retroactiv, din 1 ianuarie, asa cum reiese implicit din decizia CCR in domeniu.

Salariile profesorilor nu vor fi marite. Orban spune ca asta ar echivala cu a arunca banii pe bautura (vorbeste spanzuratul de funie…). Bine ca sunt bani pentru majorarea masiva a salariilor lucratorilor din organele represive – dsp, militie pandemica, servicii secrete. Si in acest caz vom face procese colective contra statului pentru a-si onora obligatiile asumate prin lege.

Cine ne poate opri?

PS Votantii de 'driapta' sa nu se panicheze. Acesti bani care se cuvin oamenilor (deci nu sunt cadouri sau pomeni, cum ii place afumatului Citu sa le zica) vor putea fi pusi la treaba – in loc sa mucegaiasca in banci si sa paraseasca tara sub forma de export de profit facut din subventii si ajutoare de stat, vor 'merge' in consum si vor face sa reporneasca macar in parte motoarele economiei; in plus, o parte din acesti bani se vor intoarce in buget, sub forma de taxe pe consum.

PPS Cei interesati pot scrie la [email protected].

Comentarii

# walzak date 18 August 2020 08:59 +1

A trecut de parlament rectificarea bugetului ? Nu . Încă mai e de luptat intre opoziție și putere prin reprezentanții poporului! De ce sa pui căruță înaintea boilor ? Am convingerea ca nu vom da de munca magistratilor

# Liţă date 19 August 2020 00:26 0

walzak+++ Corect. Carul înaintea boilor sau căruţa înaintea cailor.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii