PROCURORI PENTRU BOLOGA – CSM a publicat rezultatele finale de la concursul pentru numirea procurorilor in functii de executie din DNA. Dintre cei 22 de candidati inscrisi, 17 au fost admisi. Unii dintre ei activau deja la DNA, dar pe delegare. Iata lista cu procurorii care au reusit sa fie numiti in functii de executie la DNA (Tabelul)

Scris de: G.T.

23.09.2021 13:14
Vizualizari: 6497

CSM a publicat miercuri, 22 septembrie 2021, rezultatele la concursul pentru numirea procurorilor in functii de executie in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie conduse de Crin Nicu Bologa (foto).


 

Dintre cei 22 de candidati inscrisi la concurs, 17 au fost declarati admisi. Nu vorbim insa doar de procurori noi in cadrul DNA, ci inclusiv despre procurori care activau si in prezent in parchetul anticoruptie, dar cu delegare.

De asemenea, se observa continuarea practicilor, nesanatoase din punctul nostru de vedere, in care anumiti procurori ajung la DNA direct de la parchete de pe langa judecatorii, unde evident nu s-au confruntat cu dosare complexe precum cele de la Directia Nartionala Anticoruptie.


Iata lista candidatilor admisi la concursul pentru numirea procurorilor in functii de executie din DNA:

 Iata lista candidatilor inscrisi la concursul pentru numirea procurorilor in functii de executie din DNA:

 


Comentarii

# Galina date 25 September 2021 14:54 0

Baa Bologa, mai ești corrupt? Ce cauta un corupt in fruntea DN "Anticoruptie"??

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii