PROCURORII INCHID OCHII LA AFACEREA MASCA – Fostul premier Victor Ponta acuza: “Orice alt Guvern din ultimii 30 de ani care ar fi indraznit sa faca o asemenea operatiune financiar - politica din bani publici ar fi fost imediat anchetat de procurori (nu e cazul acum), ar fi avut Imediat o motiune de cenzura in Parlament si ar fi avut proteste in Piata Victoriei (dar fostii protestatari anticoruptie sunt acum tacuti in fata celui mai corupt Guvern din ultimii 30 de ani)”

Scris de: B.G.

11.08.2020 17:06
Vizualizari: 3859

Liderul Pro Romania Victor Ponta lanseaza acuzatii grave la adresa premierului Ludovic Orban (foto): face campanie electorala si bani pentru PNL  prin “afacerea” cu masti de protectie pentru cei cu venituri mici.Ponta acuza intr-o postare pe Facebook ca pana in prezent nu a fost achizitionata vreo masca pentru cei cu posibilitati financiare reduse, dar ca acum, inainte de alegerile locale, a fost semnat un contract cu o firma de imobiliare din Canada, iar mastile urmeaza sa fie achizitionate din China, si nu de la producatorii romani. Totul pentru a fi distribuie inainte de alegeri, iar astfel PNL incearca sa atraga cat mai multe voturi.

Fostul premier a facut public si contractul subsecvent de furnizare al mastilor semnat intre ministerul sanatatii si firma Naguma Medical Supply
(vezi facsimil). Ponta sustine ca Guvernul Orban, despre care spune ca este
cel mai corupt din ultimii 30 de ani, nu a vrut niciodata sa achizitioneze ceva de la firme romanesti, si ca aduce mastile ca sa le foloseasca in campania electorala: Orice alt Guvern din ultimii 30 de ani care ar fi indraznit sa faca o asemenea operatiune financiar - politica din bani publici ar fi fost imediat anchetat de procurori”.


Iata postarea de pe Facebook a fostului premier Victor Ponta:


“JOS MASCA ORBANE!!!


Afacerea 'MASCA' merge mai departe - Orban face si campanie electorala si bani pentru Partid - totul pe sanatatea oamenilor! Si pe banii romanilor !

Pandemia a inceput in Martie / in Aprilie parlamentarii PRO Romania au depus proiectul de lege privind acordarea gratuita de masti pentru acei romani care nu au venituri suficiente / banii au fost alocati si procedura inceputa in luna Mai / pana azi nu au achizitionat nicio masca!

Acum insa vin Alegerile - si trebuie cheltuiti bani si date si masti de la Guvern - asa ca semneaza un contract cu o firma de imobiliare din Canada (care construiaste blocuri pe terenul fostei fabrici Aversa) - mastile urmeaza sa fie achizitionate din China (nu de la producatorii romani - normal?) - vor fi aduse in tara la sfarsitul lunii August si sa fie distribuite in Septembrie (inainte de Alegerile Locale)!

Acum intelegem toti de ce nu au dat nicio masca pana acum / si intelegem toti ca nu au vrut niciodata sa achizitioneze ceva de la firme romanesti / si ca aduc mastile ca sa le foloseasca in campania electorala / si ca nu amana Alegerile Locale - ca deja au dat banii si au facut afacerea!

Orice alt Guvern din ultimii 30 de ani care ar fi indraznit sa faca o asemenea operatiune financiar - politica din bani publici ar fi fost imediat anchetat de procurori (nu e cazul acum), ar fi avut Imediat o motiune de cenzura in Parlament (nu face PSD - iar PRO Romania nu avem numarul necesar de semnaturi) si ar fi avut proteste in Piata Victoriei (dar fostii protestatari anticoruptie sunt acum tacuti in fata celui mai corupt Guvern din ultimii 30 de ani)!

Noi insa - PRO Romania - vom continua sa aratam incompetenta si coruptia acestui Guvern PNL ( sustinut, din pacate, de PSD si USR)/ fiti alaturi de noi in aceasta batalie pentru Romania!”.Comentarii

# Marian75 date 11 August 2020 18:27 +8

La alegeri Pnl sper să devină Pntcd,sper să se trezească poporul ăsta,Dacă sunt alegerile pe bune Pnl nu intră-n parlament,dacă intervin hoiturile de la servicii..cel mult 20%..După alegeri trebuie judecați asa zisul guvern trebuie să plătească,cu ani grei de pușcărie..DNA trezește -te naibii sa te ia de sclavi,dacă era Psd-ul erau deja arestați....Trădători de țară...

# Cetateanul date 11 August 2020 18:59 0

Daaa.. sigur! Asa gandeau si "fruncea" pdlista prin 2009. Si dupe 2-3 ani faceau carare prin stirbei. Sa nu ne pripim cu concluziile ptr ca prespriptia la astea este 15+

# nae girimea date 12 August 2020 07:32 +1

@Marian 75 -"sper să se trezească poporul ăsta" Te poti trezi din somn , din betie , dar din prostie , niciodata . Si vine populimea feisbucilistica .....

# mitica date 12 August 2020 15:53 +1

Fostii protestatari anticoruptie sunt acum tacuti in fata celui mai corupt Guvern din ultimii 30 de ani? Pai aia sunt copiii strazii pe care au fost intretinuti de niste mizerabili.

# ?????? date 13 August 2020 11:27 0

@ Ce opinii aveți referitoare și la legea finanțării „partidelor politice” interlope din subvenții publice, pentru definirea și exprimarea voinței politice a alegătorilor, lege care se referă numai la partide politice nu și la finanțarea independenților, ca „independenți” cerând „judecătorii” , ? Remarcați și faptul că ăștia de își zic partide politice și vor zone de influență în definirea și exprimare voinței politice a alegătorilor a;a cum zice articolul 8 din Constituție , și taxe la partide pentru exprimarea voinței politice, sub formă de subvenții din bani publici, își schimbă orientarea politică în scopul obținerii de mandate care să exprime voință politică, după cum au oferte de la liderii „partidelor politice” interlope, ? &Poate că ați remarcat și că „partidele politice” ce solicită taxe de protecție din bani publici, ca și clanurile interlope care luau taxe de protecție, nu prea realizează ceea ce au prezentat ca programe electorale, necontribuind nici la definirea voinței po

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii