PROCURORII SA IA URMA FRANTUZOAICEI – Romprest cere interventia Parchetului impotriva primaritei Sectorului 1 Clotilde Armand: “Institutii sunt induse in eroare de Primarul Sectorului 1 prin ascunderea de documente oficiale, prin nesocotirea hotararilor instantelor… Se incearca implicarea directa a oficialilor statului roman si a functionarilor din aparatul aflat in subordinea sa in actiuni nelegale, in scopuri partinice straine de interesul public”

Scris de: G.T.

25.07.2021 13:15
Vizualizari: 5538

Compania Romprest cere interventia procurorilor impotriva primaritei Sectorului 1 Clotilde Armand (foto). De data aceasta din cauza declaratiilor false pe care le-ar fi facut Armand, despre care Romprest afirma ca induc in eroare opinia publica si cauzeaza prejudicii majore atat interesului general, al cetatenilor, cat si imaginii si activitatii firmei de salubritate. Dar si din cauza ca ar incearca sa implice functionarii din subordinea sa in actiuni nelegale.


 

Romprest se refera la afirmatiile facute de Armand in sedinta Consiliului Local al Sectorului 1 de vineri, 23 iulie 2021, conform carora serviciul de salubrizare este intrerupt. Afirmatii despre care Romprest arata ca au fost contrazise chiar de prefectul Capitalei.

De asemenea, Romprest le semnaleaza procurorilor modul in care primarita Sectorului 1 Clotilde Armand ar ascunde institutiilor statului documente (click aici pentru a citi), cum nescocoteste hotarari judecatoresti, dar si cum ar incerca sa implice atat functionari ai statului, car si functionari din subordinea sa in actiuni nelegale.

 

Iata comunicatul de presa al companiei Romprest:

 

Compania Romprest Service S.A., adresam un apel public catre Parchetele abilitate prin lege sa se sesizeze din oficiu avand in vedere afirmatiile false ale Primarului Sectorului 1 din cadrul Sedintei publice a Consiliului Local al Sectorului 1 din data de 23.07.2021‘v-am chemat astazi sa imputerniciti primarul Sectorului 1 sa rezilieze acest contract (n.r. de salubrizare) in justitie, pentru ca serviciul de salubrizare este in colaps […] Serviciul public de salubrizare este intrerupt […]’, care induc in eroare opinia publica si prin propagarea carora se cauzeaza prejudicii majore atat interesului general, al cetatenilor, cat si imaginii si activitatii operatorului delegat.

Aceste afirmatii sunt contrazise de realitatea din teren si de insusi Prefectul Municipiului Bucuresti, Domnul Alin Stoica, care a declarat public, in cursul zilei de astazi, 23 iulie 2021, ca serviciul de salubritate functioneaza integral in ceea ce priveste colectarea separata si transportul separat al deseurilor municipale de la populatie, institutii publice si agenti economici, declaratie din care redam pentru conformitate“[…] pentru ca deseurile menajere produse in gospodarii si de agentii economici, cei care declara si au astfel de contacte, sunt duse acum in mod normal conform programului, sunt duse la sortatori, acolo nu mai exista niciun blocaj. Blocajul acum este produs de faptul ca exista multe deseuri necontrolate pe strazi si ca aceste deseuri, cum spuneam, sunt generate de faptul ca exista o indisciplina si la nivelul unor agenti economici si la nivelul unei parti, mici sper eu, a populatiei […]” .

COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., operatorul delegat autorizat pe raza administrativ teritoriala a Sectorului 1, declara public ca este singurul operator care detine, ca si pana acum, capacitatile necesare pentru a asigura serviciul delegat integral, si ca afirmatiile din mass-media care invoca ‘esecul’ serviciului de salubritate in Sectorul 1 nu se refera la operatorul delegat, ci, evident, la esecul autoritatii contractante de a gestiona conform atributiilor legale serviciul de utilitate publica ale carui organizare si finantare ii incumba integral.

Constatam ca, in mod repetat, institutii ale statului roman sunt induse in eroare sau ignorate de catre Primarul Sectorului 1 prin ascunderea de documente oficiale, prin nesocotirea hotararilor instantelor de judecata care s-au pronuntat in litigiile dintre parti si care consfintesc legalitatea si legitimitatea actiunilor Romprest, actiuni ale Primarului prin care se incearca implicarea directa a oficialilor statului Roman si a functionarilor din aparatul aflat in subordinea sa in actiuni nelegale, in scopuri partinice straine de interesul public.

Compania Romprest Service S.A”.

Comentarii

# Lita date 25 July 2021 14:21 +40

Ce a mai ramas din aura de "civilizatie" venita de la Champs-Élysées! Procurorii corecti, cati mai sunt, trebuie sprijiniti cu proteste, altfel slugile sistemului ii vor bloca. Iar de la Champs-Élysées adie vant de "vaccinare" fortata - tiranie - nebunie.

# nae din dealul feleacului date 25 July 2021 17:40 +36

SHHHT!Asa e bine,cu munti de gunoaie,bucuresteni ati vrut o corcitura guadelupe,cabalina si puturoasa frantuzita;dar de, voi sunteti..cosmopoliti!

# Valter Cojman date 25 July 2021 20:33 +54

Sa fim "serosi". Daca era de la PSD, in urmatoarea "peroada", era calcata de 2-3000 de procurori DNA, DIICOT si PIICJ...

# Kluivert date 25 July 2021 22:09 +39

Bologa o iubeste pe țăranca asta. Nu se va intampla nik. O tara de prosti suntem. Asteptam sa ne curețe străinii, dublați de țărani dornici de functii

# Ghro date 25 July 2021 23:21 +22

Sa fim seriosi, madam Clotilde daca reuseste sa scoata Romprestu' din sectorul 1, urmatoare mutare e sa cumpere: "San Francisco approves $20K designer trash cans" si NIMENI din DNA nu o sa ridice o agrafa.

# Kluivert date 26 July 2021 04:17 +45

Ce poza jalnica. Lipsa de creiere in ambele zone. In rest, luați cu șobolani. Parca nu-s asa jegosi

# imun/teanu date 26 July 2021 08:05 +38

Huooo!

# escu date 26 July 2021 10:20 +58

Ce nu vă este clar? Madam Clătite este pe cai mari, este susținută cu disperare de toți trădătorii de neam și țară, se crede puternică. Cum altfel poate fi înțeleasă convocarea la ordin, la primărie, de către ea, un primar, a unor oficialități ale statului: un ministru. primarul general, prefectul etc. Cine crede că DNA sau alt parchet o va investiga cu seriozitate, se înșală. Totul va fi numai de ochii lumii, ni se va arunca praf în ochi, în timp ce ea, Clătite, va face ce vor mușchii ei.

# Simona date 26 July 2021 16:13 +39

Stan si Bran ! :D

# Carolina date 26 July 2021 16:49 +23

"La pute" franceza se intalni cu dolofana mioritica ...

# Ana date 26 July 2021 23:07 +31

Doua urate : o grasa si-o martzoaga ! :D Cautati-va ceva de lucru , slugilor, carpe ce sunteti !

# beneficiile compostului date 27 July 2021 14:13 +27

Luluta,o poza demna de pus la zoo,cu inscriptia interzis femeilor insarcinate,pericol de avort.Facem gesturi social caritabile,le platim operatii de reconstructie faciala celor doua curcubee pe cerul injustitiei useristo/pene/lista.

# Rânză cu șoric date 27 July 2021 15:59 +21

Oau ! Ce-am auzit : vor s-o faca "presedinte" ! Nu e tare? Cica pe Wuhannis il "promoveaza" la NATO , ca sa-l mai uite populatia , s anu-i ia gatu` (caci plavanul nu mai are protectie ca Petrov de la ameriloci, adica aia care l-au omorat pe Teo Peter de la Compact).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii