RELATIILE ECONOMICE DINTRE ROMANIA SI BRAZILIA - Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei Mihai Darabans-a intalnit cu ambasadorul Braziliei in Romania. Intrevederea a avut ca obiectiv principal identificarea modalitatilor optime de consolidare a relatiilor economice bilaterale; „Incurajam antreprenorii romani sa faca afaceri in afara Uniunii Europene, cu precadere in tarile din forumul international G20, unde Brazilia este unul dintre cei mai importanti membri”

Scris de: L.J.

31.03.2021 17:27
Vizualizari: 3087

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihai Daraban a primit miercuri, 31 martie 2021, vizita E.S. Maria Laura da Rocha, ambasadorul Braziliei in Romania. Intrevederea a avut ca obiectiv principal identificarea modalitatilor optime de consolidare a relatiilor economice bilaterale.Din perspectiva intaririi relatiilor economice dintre cele doua state, presedintele CCIR Mihai Daraban a subliniat faptul ca „pe canalul navigabil Dunare – Marea Neagra, marfurile pot fi transportate in Europa Centrala si de Est, catre tari precum Slovacia, Serbia, Ungaria, Austria sau chiar si in Germania. Noi incurajam antreprenorii romani sa faca afaceri in afara Uniunii Europene, cu precadere in tarile din forumul international G20, unde Brazilia este unul dintre cei mai importanti membri”.

Ambasadorul Braziliei a facut referire la importanta  consolidarii relatiilor economice si comerciale bilaterale prin organizarea, in toamna anului 2021, in perioada septembrie – octombrie, a comisiei economice mixte bilaterale si a unui forum de afaceri, in format online.

Presedintele CCIR a completat initiativa ambasadorului Braziliei subliniind relevanta organizarii unui forum de afaceri cu prezenta fizica: „in contextul in care situatia epidemiologica nu va permite acest lucru, ne vom rezuma la organizarea forumului online. Insa indiferent pentru ce varianta vom opta, este foarte important sa stabilim domeniile prioritare si sa ne axam pe companii medii si mari, care sa isi permita sa faca afaceri in strainatate”.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii