REPLICA LUI CIOLACU PENTRU PROCURORII CSM – Presedintele PSD Marcel Ciolacu reactioneaza dupa ce Sectia pentru procurori a CSM l-a acuzat ca pune presiune pe procurorul SIIJ care ancheteaza frauda electorala de la Sectorul 1: „Exista o limita dupa ce am vazut cu totii filmele, ce s-a intamplat in biroul electoral de sector, unde erau neamuri, candidati, angajati, membri ai biroului sau ne-membri, toti de-a valma, activisti, cu rucsac, cu sacose, cum luau din saci si plecau cu documente” (Video)

Scris de: L.J.

27.08.2021 16:06
Vizualizari: 4264

Presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto) nu lasa netaxata iesirea furibunda la adresa lui din partea Sectiei pentru procurori a CSM, pentru simplul fapt ca politicianul si-a permis sa anunte ca Partidul Social Democrat va continua demersul de demitere a primaritei Sectorului 1, Clotilde Armand, fara a mai astepta solutia SIIJ din dosarul fraudei electorale care ar fi fost pusa in scena in folosul USR-istei (click aici pentru a citi).Joi, 27 august 2021, la Antena 3, Ciolacu a facut apel la luciditate, amintind ca o tara intreaga a vazut imaginile cu persoanele care misunau in sala sacilor cu voturi chiar in noaptea alegerilor locale de la Sectorul 1. Tocmai de aceea, PSD va insista cu demersul de strangere de semnaturi pentru inlaturarea Clotildei Armand, a iterat seful PSD.


Iata afirmatiile lui Marcel Ciolacu (vezi video):


Am vazut si eu astazi ca am fost cumva certat de CSM – de sectia procurorilor – pentru declaratii politice, pentru ca am declarat ca nu mai asteptam o decizie a unui magistrat si vom porni sa o demitem pe doamna Clotilde.

Imi pare rau ca fac parte din politicienii care nu au discutat niciodata o decizie a unui magistrat – fie procuror, fie judecator. Si am si spus ca nu voi face niciodata acest lucru. Acea declaratie a venit in contextul ca prima oara am declarat (cred ca chiar la dumneavoastra in emisiune), am declarat ca sustinem orice actiune cetateneasca (n.r. de demitere a Clotildei Armand), pentru ca nu avem o decizie a unui magistrat. Dar dupa ce am vazut cu totii filmele, ce s-a intamplat in biroul electoral de sector, unde erau neamuri, candidati, angajati, membri ai biroului sau ne-membri, toti de-a valma, activisti, cu rucsac, cu sacose, cum luau din saci, cum plecau cu documente... Iertati-ma, imi pare rau (si ma adresez si CSM, si Sectiei de procurori): nu va suparati pe noi – exista o limita totusi.

Daca nu intelegem ca daca lasam lucrurile nesanctionate la ceea ce s-a intamplat la Sectorul 1 si nu intelegem clar ca democratia din Romania are de suferit (nu un partid politic), atunci inseamna ca noi nu mai suntem un stat democratic. Altfel ne conducem.

 


Comentarii

# fara finalitate date 27 August 2021 16:38 +21

:D :lol: :-x :P :eek: Aia is mai ADORMITI K TINE, LE-AI DERANJAT SOMNUL!!!Fii linistit, SE INTORC PE PARTEA AILALTA, porcurorii si asa-zisii judektori... FARA JUDEKTA, NICI UNII, NICI ALTII... :zzz

# basicuta date 27 August 2021 19:06 +56

Nesimtire pt sectia de procurori si pt tot CSM. Trebuiau sa-l bage in cercetare disciplinara pe judecatorul care a refuzat renumararea voturilor... numai era nevoie nici de referendum nici de alte prostii daca respecta legea de la inceput.

# Ciolacule suspendarea cioclului de la Cotroceni ! date 27 August 2021 21:17 +75

Si gestul conteaza, daca vrei sa fii cu poporul; gargara cu vorbe nu ne intereseaza!

# Antisistem date 27 August 2021 21:57 +147

Dragnea a fost ultimul conducator de partid care simțea românește și care a încercat să facă ceva pentru români. Ciolacu nu îi ajunge nici la bombeu!

# Mihaela date 28 August 2021 14:29 +36

Cineva îl sfătuiește să apară, să vorbească ( din ce in ce mai des în ultimul timp ), Altfel spus : " fă-te că lucrezi, Marcele ! ". Dar nu e suficient, din moment ce doar vorbește.... și atât. Nu reușește să transmită nimic, iar de acționat în vreun fel, nu îl văd capabil. O singură calitate certă are : aparițiile sale la TV, induc somnul. Problema e că am dormit deja prea mult, iar rezultatele se văd. Avem nevoie de ceva, de cineva, care să ne trezească din " somnul cel de moarte ".

# Mehedinti Lucian date 28 August 2021 19:42 +1

Ca fost informator a secu va pot spune ca exista vreo câteva "gasti" înăuntru care fiecare o arde și susține câte o figura politica înaltă și dorește sa pună mana pe putere. Nu exista nicio mutare în tara asta de care secu sa nu știe. Ciolacu face parte dintr.o gașca care v.a prelua puterea când se va face rocada.ROmanii din păcate nu mai au nicio șansă.TIn minte o întâmplare de acum câțiva ani: când a venit la putere prim ministrul POLONIEI prima mișcate a fost sa decapitare șefii de la secu.Asa se face...restul nu are valoare

# tica date 29 August 2021 18:50 +3

Procurorii CSM !!! Vă amintiţi ce speranţe îşi punea lumea la alegerile trecute din CSM, procurori şi judecători ? Vax, aceeaşi cloacă şi aceeaşi troacă !

# imun/teanu date 30 August 2021 20:01 0

Ciolacu si Grindeanu sunt ca surubul si piulita. Se-nvart impreuna si impreuna si invers, doar ca nu sti care intra unul in altul. S-ar zice ca simbioza, dar simbioza lor e de fapt cu Iohanis. Simbioza fiind atuci "cand"...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii