REPRESIUNI ASUPRA MAGISTRATEI INCOMODE – Judecatoarea TMB Madalina Afrasinie dezvaluie razbunarile carora le-a devenit tinta: „Am fost cercetata disciplinar pentru ca am sesizat CSM in cazul unui avocat care 'isi alegea judecatorul'. Asta a determinat modificarea Regulamentului de Ordine Interioara. Inca am pe rol 4 dosare: in civil, disciplinar si penal. Este adevarat: nu am fost sanctionata”

Scris de: V.B.

13.09.2020 12:12
Vizualizari: 2557

Judecatoarea Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti a avut de indurat represiuni din partea celor care nu o suporta pentru ca spune adevaruri incomode verde-n fata.Fosta presedinta a Sectiei a VI-a Civile TMB a dezvaluit vineri, 11 septembrie 2020, ca a devenit tinta a numeroase sesizari disciplinare si chiar penale, precum si ca a fost data in judecata in civil pentru daune morale. Motivele sunt atat postarile ei acide de pe Facebook, cat mai ales faptul ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la un avocat cu un comportament incorect in instanta. De altfel, cazul avocatului a determinat modificarea regulamentului de ordine interioara al instantei, mentioneaza Madalina Afrasinie. Totusi, subliniaza ea, niciodata nu a fost sanctionata.

In ciuda acestor vicisitudini, magistrata isi pastreaza corectitudinea si impartialitatea atunci cand judeca dosare in care parti sunt chiar persoane care i-au facut sesizari disciplinare sau plangeri penale, subliniaza Afrasinie.


Redam postarea de pe Facebook a judecatoarei TMB (vezi facsimil):


Pledoarie si pentru mine...

Pornind de la postarea unui prieten tare drag sufletului meu care se intreba despre cat de impartial sau/si de incredere poate sa fie un judecator sanctionat disciplinar si a carui viata privata se caracterizeaza prin relatii intime multe, simt nevoia sa pledez pentru ei, pentru mine.

Nu stiu daca se stie, dar abaterile disciplinare (care pot fi savarsite de magistrati) coincid cu nr literelor din alfabet:)

Mie imi place sa spun ca, daca traiam in China, probabil s-ar fi stabilit vreo 5000 de abateri disciplinare (am citit ca alfabetul chinezesc are 5000 de litere ????

Asa ca:

1.Eu sunt un judecator care a fost cercetat disciplinar!

Pentru ca am intarziat in redactarea hotararilor judecatoresti, pentru ca am sesizat CSM in cazul unui avocat care "isi alegea" judecatorul si asta a determinat modificarea ROI(inca am pe rol 4 dosare: in civil, disciplinar, penal), si nu in ultimul rand , pentru postarile "acide/carcotase" de pe fb...

Este adevarat, nu am fost sanctionata...

2. Oricat de ciudat pare, si eu am dreptul la viata privata asa cum fiecare om are. Ce fac la mine acasa, nu intereseaza pe nimeni! Apoi, va pot da exemple "de binevoitori" care au afirmat ca "am avut relatii" cu ei...stirile "de radio sant " si barfele chiar nu ma intereseaza! Legea imi da dreptul sa actionez in judecata, atnci cand apreciez ca imi este lezata onoarea...

Revenind, prin prisma a ceea ce am scris mai sus, se poate spune ca, atunci cand judec o cauza, in care nu sunt implicate persoanele care m-au reclamat la Ij sau care au facut afirmatii neadevarate cu privire la viata mea privata sau chiar adevarate(in aceste cazuri, atat codul de procedura cat si codul deontologic fiind clare), demonstreaza lipsa mea de impartialitate? Se poate afirma ca nu prezint incredere?

Si acum ridicati piatra si aruncati!”

 


Comentarii

# mitica date 13 September 2020 16:27 +7

Avocat care "isi alege" judecatorul? Daca aceasta justitie este incapabila sa o desfintam si sa o inlocuim cu una curata si alti oameni.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii