RESPECT PENTRU NATURA – PSD a mobilizat peste 10.000 de membri de partid in actiuni de ecologizare, de Ziua Pamantului. Marcel Ciolacu a anuntat ca saptamana viitoare va propune Parlamentului o noua initiativa legislativa care sa introduca criteriul verde in achizitiile publice. Astfel, in orice licitatie publica vor fi punctate companiile capabile sa asigure o poluare cat mai redusa, ca urmare a unui traseu de transport ori de distributie cat mai scurt

Scris de: L.J.

22.04.2021 12:46
Vizualizari: 576

Mai mult de 10.000 de membri PSD au strans gunoaie joi, 22 aprilie 2021, in cadrul unor actiuni de ecologizare organizate in toata Romania de Ziua Pamantului. Este vorba despre sute de deseuri de toate felurile, iar la acest demers a luat parte si presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu (foto).De altfel, Ciolacu a anuntat ca saptamana viitoare va depune in Parlament un proiect de lege care sa introduca criteriul verde in achizitiile publice. Astfel, in orice licitatie publica, vor fi punctate companiile capabile sa asigure o poluare cat mai redusa, urmare a unui traseu de transport ori de distributie cat mai scurt.


Redam comunicatul PSD:


In toata tara, de Ziua Pamantului, peste 10.000 de membri PSD s-au implicat intr-o actiune de anvergura in urma careia au fost stranse sute de tone de gunoaie, de toate felurile.


'Ne-am mobilizat pentru a da o mana de ajutor mediului in care traim. Depinde de fiecare dintre noi sa contribuim, cate putin, in fiecare zi, nu doar astazi, de Ziua Pamantului. De noi depinde sa avem o Romanie mai curata', a declarat Marcel Ciolacu, presedintele PSD.

PSD a fost si ramane un promotor convins, dedicat, al protejarii mediului inconjurator si asuma ca o prioritate promovarea unor politici care sa reduca poluarea, sa apere padurea, sa sprijine dezvoltarea unei economii cat mai sustenabile si mai putin poluante.


Liderul PSD a anuntat ca saptamana viitoare va propune Parlamentului o noua initiativa legislativa care sa introduca criteriul verde in achizitiile publice. Astfel, in orice licitatie publica, vor fi punctate companiile capabile sa asigure o poluare cat mai redusa, urmare a unui traseu de transport ori de distributie cat mai scurt!


Prin asemenea masuri concrete, care ajuta in primul rand firmele romanesti, PSD intelege sa sustina protejarea mediului. Credem ca o Romanie mai curata si mai verde inseamna nu doar mai multa sanatate, ci si mai multa civilizatie si bunastare!


Harta nationala a actiunii PSD de Ziua Pamantului aici:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=100YFsUJvgGB958REy186PKp8m1UbN7Gk&ll=45.89056838765486%2C24.79206317591001&z=7.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii