REVOLTA LUI GHITA - Campionul K1 Daniel Ghita anunta boicot total: „Gasca lui GuWerner, Gasca Top Gun, isi bate joc de poporul roman... Daca instaleaza dictatura, cine-i mai controleaza ?... Nu o sa mai ai voie sa te exprimi public... Acest virus este extrem de periculos, pentru ca a luat 80% din libertatile si drepturile omului... Nu mai cumpar nimic, cat timp este aceasta scanare in magazine, cu isterie, arestari...De ce oare virusul nu se regaseste in magazinele multinationalelor”

Scris de: B.G.

24.05.2020 12:35
Vizualizari: 10110

Campionul mondial la K1 Daniel Ghita (foto), supranumit Samuraiul Salbatic, un aparator al drepturilor omului si un adevarat patriot, anunta boicot total, cata vreme romanii sunt termoscanati in urma isteriei coronavirus, si acuza ca „gasca lui GuWerner, Gasca Top Gun, isi bate joc de poporul roman”.Ghita spune ca nu va mai cumpara nimic cat timp scanarea va continua in magazine, cu isterie, arestari:

„Boicot total”

Campionul mondial la K1 este de parere ca virusul este extrem de periculos, si asta pentru ca a luat 80% din libertatile si drepturile omului, si se intreaba intr-o postare pe Facebook de ce oare covidul nu se regaseste in magazinele multinationalelor, in fabricile care fabrica pentru export lemn brut.

 Daniel Ghita spune ca s-ar putea sa nu mai avem voie sa ne exprima public, ca sa nu deranjam „ virusul”:

„Gasca lui GuWerner, Gasca Top Gun, isi bate joc de poporul roman”.

Iata postarea facuta de Daniel Ghita pe Facebook:

„Ma intreb, de ce oare virusul nu se regaseste ( nu s-a regasit ) in magazinele multinationalelor, in aeroport, in IKEA , la benzinarii , in uzine si fabrici, care fabrica pentru export, la export de lemn brut, dar e pericol mare sa ne infectam in Biserica si la restaurante?!

Nu vedeti? Tot ce este social, trebuie sa dispara!

Daca Merkel are nevoie de mana de lucru ieftina ( sclavi ) hai in avioane, inghesuiti si hai la munca in Germania, unde oamenii lucreaza in conditii inumane, pe bani putini! Virusul doarme! Nu este activ??

Acest virus este extrem de periculos, pentru ca a luat 80% din libertatile si drepturile omului!

Un virus care imbogateste multe partide politice, contracte cu bani publici.

Daca ei instaleaza dictatura, cine-i mai controleaza ? Nimeni! Fac ce vor, maine nu o sa mai ai voie sa te exprimi public, sa nu deranjam ' virusul' !

Eu, nu mai cumpar nimic, cat timp este aceasta scanare in magazine, cu isterie, arestari ! Nu mai intru si nu mai cumpar, nimic. Boicot total!

Sa vedeti ce vor face multinationalele, daca isi pierd banii : pun presiune pe GuWerner, asa cum o fac de mult timp in Romania!


Gasca lui GuWerner, Gasca Top Gun, care isi bate joc de poporul roman.

Nihil Sine Deo"

 

Comentarii

# Schonegeten date 24 May 2020 15:38 +25

BOICOT MAGAZINE CU SCANERE si MULTINATIONALE! DISTRIBUITI !

# Calin Ioan Oltean date 24 May 2020 16:10 +5

Este din ce in ce mai greu carnea noastra sanatiasa nu este buna au nimicit tiate animalele prin diferiti viruși, padurile leau jumulit . Ce afacut inafara de a vinde tara toti alesii in ultimi 30 ..ani ..romania trezestete..pt copii nostri

# VIKY date 24 May 2020 17:37 +3

Populatia ar trebui sa va urmeze exemplul, sa nu mai cumpere produse straine, doar produse romanesti, de la magazinele de cartier, asa vor putea fi opriti. La mamuti au exploadat preturile si cu 100%, cu toate ca Hi-tleristul a anuntat ca se plafoneaza preturile pe perioada pandemiei. Acest GuWern infect si Hi-tleristul au devalizat Romania in 2 luni, cat nu au facut alti in 30 de ani. Nu inteleg de ce poporul nu se trezeste, ei nu vad ca toate masurile luate ii ingroapa definitiv?. Acesti sobolani iau masuri care nu sunt permise in UE, de exemplu dreptul la protest, care este permis peste tot. Al-colistul, fiind intrebat de ce in alte tari sunt luate masuri de relaxare economice, a raspuns ca fiecare tara hotareste singura(!!!). Atunci de ce se implementeaza in Ro "recomandarile" cretine venite de la UE, Gerco, Peco, comisii mafiote, si alti mafioti?. TREZITI-VA !

# Lita date 24 May 2020 18:03 +3

Mesaj de campion - la obiect, puternic si percutant. Cinste patriotului!

# Mimi date 24 May 2020 18:54 +4

De mai bine de o lună comentez pe marginea unor articole aceeaș temă :în timp ce noi, cetățenii de rand suntem supuși unor restricții severe, în hyper și supermarketuri, unde personalul a lucrat fără mască sau mănuși, nu s-au semnalat infectări în rândul salariaților, deși aceștia vin zilnic în contact cu sute de persoane. Felicitări tânărului luptător pentru atitudine. Bine ar fi ca tot mai mulți să folosim boicotul ca formă de revoltă față de măsurile aiuritoare de restrângere a drepturilor omului.

# afiliatul date 24 May 2020 20:26 0

Fapte nu vorbe. Ipocritilor! Ati rupt pietele cumparand de la tarani? Nu, v-ati imbulzit la multinationalele care va scanau si-n ..... sa le dati bani si tot voi va plangeti. Ipocrizie mai mare nu exista pe pamant. Daca esti hotarat,taci si faci,ce tot guitati pe toate ,,canalele,, cu ce ne ajuta asta?

# escu date 25 May 2020 08:52 0

„Daca ei instaleaza dictatura, cine-i mai controleaza ?” Parțial ai dreptate. Nu uita, totuși, că și Ceaușescu se credea veșnic și a sfârșit nu din cauza bătrâneții ci tot a unei boli, pneumonie, contractată de la glonț, care era prea rece. Poporul român, chiar fără sprijin străin, poate pune capăt oricărei dictaturi, atunci când cuțitul îi va ajunge la os.

# Lucian date 25 May 2020 13:23 +3

Bucuresteni, cumparati de la Obor, de la producatorii romani! La tarabele din exterior nu pot controla pe nimeni. In interior, atat la hala noua, cat si la cea veche, sunt multe ocazii de a intra fara a trece prin umilinta purtarii mastii sau a masurarii temperaturii. Paznicii de la intrare se satura ei insisi de masti si in astfel de momente se poate intra. Tot ce v-ar putea interesa sa cumparati de la supermarket se poate gasi si la Obor. De asemenea, cumpararati si de la minimarket-urile locale, care nu prea au paznici cu termometre la intrare!

# Hades date 25 May 2020 15:08 +3

#escu. Aș vrea, sincer, să cred în ceea ce spui tu, dar realitatea istorică e cu totul alta. Ca să preiau ideea ta și să o dezvolt, mă voi limita numai la episodul 1989. Atunci, nu poporul român, care, între noi fie vorba, a participat activ la evenimente în proporție de sub 1% din populația vremii, a fost la originea ”pneumoniei” lui Ceaușescu, ci aranjamentul de la Malta dintre USA-Bush senior și URSS-Gorbaciov, care a stabilit și că partea operativă a problemei revine sovietelor. Fără hotărârea marilor puteri și azi minunatul popor român îl proslăvea, dacă ar mai fi trăit, pe nea Nicu. Și, să nu uităm, a fost nevoie de acțiunile diversioniste insistente și repetate sovietice, de la Iași-14 decembrie, eșuată și de la Timișoara-16 decembrie, reușită abia în 20 decembrie, pentru a se urni cât de cât lucrurile. Ironic vorbind, rușii ne-au adus dictatura comunistă, tot ei n-au luat-o. Așa că n-aș miza foarte mult pe ”tradițiile revoluționare” ale românilor, cu nu prea le au.Aștia suntem.

# Florin date 26 May 2020 06:46 0

:lol: Știe careva dintre postaci, ce înseamnă termoscanare??

# ?????? date 26 May 2020 08:08 +1

@ Apreciați și că procurorii și judecătorii care nu acționează pentru soluționarea faptelor din dosarelor pe care le au în lucru, în decursul perioadei de prescripție, trebuiesc cercetați și judecați pentru favorizarea infractorilor și neglijență în serviciu, inclusiv conducerile parchetelor și ale instanțelor, putând fi și cauză de destituire a conducerilor parchetelor și instanțelor prescrierea faptelor din dosarele aflate în cercetare și pe rolul instanțelor, ? Remarcați și faptul că este evident că la partea de recuperare a prejudiciului, care ține de legislația civilă și nu de legislația penală la care se aplică legea mai favorabilă, este de considerat ca imprescriptibilă, îndeosebi referitor la bunurile considerate ca aparținând domeniului public, deci obținute din bani publici sau chiar și banii publici ca bun public, ?

# JOS cu ostrogotul ! date 1 June 2020 20:57 0

A incalcat Constitutia de parca n-ar fi existat una . Jos guvernul mieu cae plin de viermalai incompetenti ! :-*

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii