REZOLUTIE PENTRU PROTEJAREA CAPITALULUI ROMANESC – Demers sanatos al viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu: “Ultimele guvernari, incepand din 2005, au defavorizat firmele romanesti, dand castig de cauza companiilor straine... Solicit solutii concrete pentru protejarea capitalului romanesc, chiar pe modelul pe care partenerii nostri strategici, SUA sau Germania il aplica, iar noua ne dau lectii si ne impun sa facem taman invers!”

Scris de: George TARATA

21.08.2020 15:23
Vizualizari: 3946

 

Demers cat se poate de sanatos al viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu (foto). Acesta atrage atentia asupra necesitatii adoptarii unor masuri concrete pentru protejarea capitalului autohton.


 

Concret, Aurelian Badulescu a anuntat vineri, 21 august 2020, ca in calitate de presedinte al filialei Sector 3 din Bucuresti va propune la Congresul PSD, care se va desfasura sambata, 22 august 2020, adoptarea unei rezolutii pentru protejarea capitalului romanesc. Badulescu subliniaza in acest sens ca incepand cu 2005 firmele romanesti au fost defavorizate in raport cu companiile straine. Drept urmare, viceprimarul Capitalei considera ca in programul politic al PSD ar trebui adaugate masuri si solutii concrete pentru protejarea capitalului romanesc, fix pe modelul partenerilor strategici ai Romaniei, SUA si Germania, care isi protejeaza firmele lor, dar care ne cer noua sa facem exact invers.


Iata anuntul viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu, facut pe pagina sa de Facebook:


Solicit in Congresul PSD o rezolutie pentru protejarea capitalului romanesc!

Pentru Congresul de maine al Partidului Social Democrat, in calitate de presedinte al filialei PSD SECTOR 3, le solicit colegilor mei sa admitem public faptul ca ultimele guvernari, incepand din 2005, au defavorizat firmele romanesti, dand castig de cauza companiilor straine.

Chiar in aceste zile spre exemplu, hotelierii si patronii de restaurante sunt grav loviti de masurile economice ale pandemiei, fara ca guvernul sa compenseze financiar inchiderea localurilor.

Circa 500.000 de romani sunt in pericol sa-si piarda locurile de munca, in timp ce agentiile de turism fac profit si sporesc veniturile strainilor prin deplasarile romanilor in Grecia, Bulgaria, Italia, Turcia, etc.

Solicit asadar o Rezolutie a Congresului PSD, prin care sa se adauge in programul politic votat, masuri si solutii concrete pentru protejarea capitalului romanesc, chiar pe modelul pe care partenerii nostri strategici, SUA sau Germania il aplica, iar noua ne dau lectii si ne impun sa facem taman invers!

Comentarii

# Liţă date 21 August 2020 15:38 +11

Sună frumos, dar aşa a susţinut şi fostul lor lider şi a plătit cu închisoarea.

# jude date 24 August 2020 06:33 +3

Bravos, nea Aurica! Trebuie sa se auda observatia matale, caci tradatorii de toate culorile asta au facut: au favorizat firmale straine, precum niste adevarate slugi, afevarati sclavi. Trabuie sa se puna capat la asemenea tradari de neam si sa ne revenim, dreacu, o data si noi, ca natiune, care-si apara interesele!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii