ROMANIA TRADATA LA BRUXELLES – Europarlamentarul Maria Grapini acuza: ”Europarlamentarii romani s-au impartit in cei care apara Romania si cei care o denigreaza! Am luat cuvantul si am spus ca acest domn Liiceanu, care este un profitor al tuturor sistemelor, a mintit... A avut un discurs antiromanesc, exact ca si Macovei”

Scris de: G.P.

22.03.2017 17:00
Vizualizari: 19859

Acuzatii grave dupa discursurile sustinute de europarlamentarul Monica Macovei si de Gabriel Liiceanu in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European. Europarlamentarul Maria Grapini (foto dreapta, alaturi de eurodeputatul PSD Victor Bostinaru) a explicat ca, in calitate de invitat la dezbaterea din cadrul comisiei LIBE, a constatat ca europarlamentarii romani s-au impartit in doua tabere: cei care sustin interesele Romaniei si cei care o denigreaza.

Totodata, intr-o postare pe Facebook, Grapini a punctat ca, in pofida minciunilor si a dezinformarilor promovate de tabara antiromaneasca in Parlamentul European, majoritatea membrilor Comisiei LIBE a inteles ca intregul ”razboi” declansat de Ordonanta 13 este un joc politic si nu o incalcare a Constitutiei de catre Guvern in activitatea de legiferare.


Iata declaratia europarlamentarului Maria Grapini:

”Am promis ca voi informa romanii cu privire la rezultatul dezbaterii la LIBE! Din pacate pot spune fara a fi acuzata de subiectivism (nu sunt in coalitia de guvernare) ca lucrurile au fost dezechilibrate in ceea ce priveste adevarul! Europarlamentarii romani s-au impartit in cei care apara Romania si cei care o denigreaza! Am luat cuvantul si am spus ca acest domn Liiceanu, care este un profitor al tuturor sistemelor, a mintit. L-am intrebat de ce nu au iesit in strada in 23 August cand fostul ministru al justitiei nu a pus in aplicare hotararea Curtii Constitutionale? Evident nu a raspuns. A avut un discurs antiromanesc, exact ca si Macovei. Concluzia este ca membrii Comisiei, in majoritate, au inteles ca este un joc politic si nu o incalcare constitutionala in legiferare”.

Comentarii

# DODI date 22 March 2017 19:05 +20

Totdeauna România a avut parte de trădători, fripturiști, lichele, pupincuriști, botezați, după cum le-o cereau standardele vremurilor, în comuniști sau mari democrați. Totdeauna lupii au umblat cu haine de oaie, iar hoții au strigat primii ”uite hoții”. Totdeauna securiștii i-au acuzat pe alții de toate relele din lume iar ei au pozat în Albă ca Zăpada. Lecțiile servite românilor de hăhăilă cu șleahta lui de 40 de hoți (botezați pedeliști), foștii securiști sau informatori au devenit populari europeni, cu acte în regulă (și medaliile cuvenite: vezi Ionescu Quintus, hăhăilă, Isărescu și mumiile de la BNR, etc.). Și colac peste pupăză avem și un președinte care se dorește al românilor dar face tot posibilul să vândă cât mai ieftin țara străinilor, folosindu-se de scule autohtone, proști cu diplome și doctorate, gen luluța, zdreanță, zegrean, liiceanu, caramitru, etc.

# cucuveaua ALBA date 22 March 2017 21:24 +6

Pai la ce ne putem astepta de la licheaua de MACOVEI? O impostoare nenorocita

# pupici filozof la dosul 1/4DOKTEI 2MAC date 22 March 2017 21:57 -1

Dacă toți cei care îmi produceau silă o detestau, nu era acesta supremul certificat de bună purtare pe care îl putea ea primi? Când galeria Răului te huiduie nu e oare acesta indiciul că ești așezat unde trebuie? Ura dezlănțuită la adresa ta din partea lichelelor nu este oare, în țara asta, semnul supremei reușite? http://www.contributors.ro/cultura/manifest-pentru-monica-macovei-sa-credem-in-basmul-democra%C8%9Biei/

# 4PEDU DĂNILEȚ date 22 March 2017 22:01 -2

"Adevarul e insa ca noi nu meritam persoane precum Monica Macovei. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita."

# PRIORITIZAREA, BAT-O VINA date 22 March 2017 22:03 +2

Pus la FEZANDAT - raportul Corpului de control al premierului (Monica Macovei impreuna cu fostii ministri din guvernarea PDL Gheorghe Dobre si Sebastian Vladescu, a prejudiciat statul cu 40 milioane euro in afacerea Bechtel: “Modul in care au actionat persoanele care au semnat Nota de fundamentare a reprezentat un artificiu utilizat cu scopul de a justifica sustinerea pastrarii de catre Bechtel a sumei de 40.000.000 EURO”) ? ? ? Prin semnarea notei de fundamentare care a stat la baza emiterii HG nr. 224/2006 s-a sustinut “pastrarea de catre Bechtel a sumei de 40 de milioane de EURO deja incasate cu titlu de avans si reclasificarea lor cu titlu de cheltuieli de mobilizare”.Sustinerea “pastrarii” sumei de 40.000.000 EUR de catre Bechtel International Inc., s-a realizat cu incalcarea dispozitiilor legale.

# mi-am dat demisia pentru ca ma jucasem destul date 22 March 2017 22:04 +6

CEL MAI PUTUROS PROCUROR (198 dosare NEREZOLVATE la PARCHETUL GENERAL cu vechime de 60-1030 zile) dă cu flit ROMÂNIEI: ”Nu am primit nici o sanctiune pentru ca fusesem invitata, si am plecat la o bursa Eisenhower, in SUA. Cand m-am intors, mi-am dat demisia pentru ca ma jucasem destul. Voiam sa lucrez serios in domeniul drepturilor omului“, a declarat Monica Macovei. http://www.presadeinvestigatii.ro/2006/10/

# vrăbiuța 2MAC mălai... vizează date 22 March 2017 22:06 0

Poate nu știți! "Postul vizat? Președinte al Comisiei Europene, succesoarea lui Juncker." http://www.catavencii.ro/de-ce-candideaza-monica-macovei/

# 1/4dokta MACOVEI să trăncănească mai puțin... date 22 March 2017 22:10 -1

Opera parțială a 1/4doktei MLM: "România este singura ţară care pune probleme politice, ţări ca Turcia (???!!!), Grecia pun probleme economice, România nu pune probleme economice, ci politice", 11 aug. 2012; „acuzaţii mincinoase, denigratoare şi defăimătoare", jalbă, 15 ian. 2013; "Știți că eu sunt determinata si hotarata.", 20 iulie 2014.

# ... or să spuie de falsul ei intelectual date 22 March 2017 22:12 +4

Potrivit notei de control prezentate de jurnaliştii de la Jurnalul Naţional, invitaţiile au fost făcute în data de 10 ianuarie 2005, ora 13.47. Oferta făcută de Freedom House a fost înregistrată însă la minister cu aproape patru ore înainte. Potrivit actului de control, nereguli s-au observat şi în oferta făcută de Freedom House pentru achiziţionarea proiectului de audit. CV-urile experţilor care urmau să preia proiectul nu erau complete. Fostul ministru Tudor Chiuariu a sesizat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, acuzând mai mulţi angajaţi ai ministerului şi ai Freedom House pentru uz de fals. Liderul Freedom House România, Cristina Guseth, susţine însă că documentele la care se face referire în nota de control a ministerului sunt falsuri. In final,cum era de asteptat: NUP!

# JUDECATA IN VREMEA DUDUCAI LUISA date 22 March 2017 22:19 +1

23 septembrie 2005: Completul initial de judecatori, in recursul declarat de tatal lui Macovei, anume judecatorii Margareta Ionescu, Florin Costiniu si Vasile Culcea, au deschis sedinta de judecata. Dar, la cateva minute de la inceperea sedintei, cei trei judecatori au descoperit ca nu mai aveau dosarul, deoarece acesta fusese dat unui complet nou de judecatori, care se pronunta asupra aceluiasi caz, in acelasi moment, dar in alta sala de judecata! Curand s-a clarificat faptul ca, in urma presiunilor intense ale Monicai Macovei, Presedintele Sectiei Civile a Curtii Supreme de Justitie, judecatorul Danut Cornoiu, schimbase intreg completul de judecata. si facuse acest lucru cu doar cateva ore inaintea ultimului termen al recursului inaintat de tatal lui Macovei, si fara sa anunte completul initial de judecatori.

# modestia întruchipată date 22 March 2017 22:23 +3

"Singurul garant al legii și al continuării luptei cu corupția și, în general, cu criminalitatea, dintre toți candidații, sunt eu.” = CEL MAI PUTUROS PROCUROR!!! A reușit fără loc, cu zdrobitorul scor de 4% :P .

# Tentația jobului la PE o abătu de la verticalitate date 22 March 2017 22:27 0

Tentația jobului la PE o abătu de la verticalitate. Deși măcăne din 2005 că „TOȚI FURĂ”, se băgă în 2009 la PDL. O fi adepta umorului englezesc - REZIST LA ORICE CU EXCEPȚIA TENTAȚIEI (OW?). :lol: :D :lol:

# 2MAC = nițel acoperită? date 22 March 2017 22:30 0

Tov-a Macovei se are bine cu SRI, a fost avocatul firmei “Business Woman”. Proprietarul in acte al firmei era sirian, Jamal Al Atm, avandu-l ca partener pe gl.mr. (r) MApN Gheorghe Florica, fost sef al Garzii Financiare. Administratorul firmei si creierul contrabandei (țigări? ARME?) era colonelul activ al SRI George Dumitrescu. http://www.corectnews.com/social/adevarata-operatiune-tigareta-2

# Băse ne-a fericit cu 1/4dokta MLM la PE date 22 March 2017 22:31 +2

Nu „ atitudinea ei, fermă și verticală” a propulsat-o la PE ci Băse: „În trecutele alegeri europarlamentare, când încă aveam o influenţă foarte mare asupra PDL, am cerut să pună oameni din societatea civilă pe primele locuri pe listă pe Monica Macovei, pe Cristian Preda, pe Traian Ungureanu, pe... Nu ştiu cine a mai fost, ocupasem patru locuri.” http://www.dcnews.ro/basescu-repeta-atacul-sufle-elul-lui-saftoiu-mungiu-pippidi-lovita-dur_441273.html#sthash.lgzrlLQ9.dpuf

# Cozma IoaN date 23 March 2017 13:04 0

dle basescu te faci ca ploua la pozitia 4, memoria iti joaca feste , dar verificati daca era una BASESCU SUCCESURI,,pe lista independenta ! dar n-ai pacalit pe nimeni . asta ca sa stii ca lumea stie, !

# euroflașneta = cel mai bun avocat la CEDO date 22 March 2017 22:35 +1

MLM a apărat cu SUCCESURI la CEDO (românii buni de plata onorariului = 13.366 euro) pe Belmondo Cobzaru. Interlopul și-a dovedit pe deplin nevinovăția înjunghiind altă femeie.

# pu(pi)ci în dos la Băse date 22 March 2017 22:39 0

Băse i-a dat papucii după ce i-a stricat ploile cu șefia PDL. Au răzbătut în media aluzii să se retragă dar nu a fost disciplinată ca finul Falcă. Ce scria în dec. 2013: "M-a întristat acest atac şi nu mi-a venit să cred că preşe­dintele Traian Băsescu, alături de care am dus bătălii politice grele pentru menţinerea statului de drept şi a instituţiilor anticorupţie, mă atacă exact pe mine într-un mod atât de nedrept". I-a tras o limbă în văzul lumii, pe sticlă (nu aia cu vodca) INCENDIATORULUI MATRAFOXAT: "Toată povestea cu Mircea Băsescu este un nou puci".

# I-AR FI PLACUT SA OMOARE ROMÂN PE ROMÂN! date 22 March 2017 22:44 0

A sperat că mesajul ei va declanșa o panică > decît cea din ziua de dumininică, 30 oct. 1938 de difuzarea piesei „Războiul lumilor”? Ex-procurorul ceaușist dădu buzna în casele oamenilor, în zi de duminică, 12 aug. 2012 sunînd mobilizarea pentru reîntronarea suspendatului: "Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil. Lumea să înţeleagă că e foarte grav" - Realitatea Tv. Ar fi încercat orgasme repetate, că nu are decît cînd e cineva arestat, zice un neam a lui Atilla, de omora ROMÂN pe ROMÂN? Declarație cu ecou în presa internațională, urmată de devalorizarea leului.

# PSALM de cre(ș)tină date 22 March 2017 22:46 +2

Să-i recunoastem meritele: a schimbat peste noapte un musuroi de procurori iar pe Gheorghe Suhan, procuror general adjunct al PNA, care refuza la acel moment sa demisioneze l-a consolat crestineste: „Oamenii mai si mor.” (Cererea din 2 august 2005, de revocare din functie a opt sefi de parchete. A doua zi, CSM s-a conformat.)

# la modă cucuvelele? date 22 March 2017 22:48 +1

Bazată pe nimic, pretinzând, cu un zâmbet de cucuvea insomniacă, cum că a luat de undeva, „din presă”, „informaţia” că „1,5 milioane de voturi la referendum au fost fraudate”!, fosta procuroare Macovei, fostul ministru al Justiţiei Macovei, ţinută a fi un om al Dovezii, s-a dovedit a fi doar o agitproapă de joasă speţă. Agitaţie şi propagandă îndreptate împotriva a milioane de români. M. Macovei prevestea izbucnirea nici mai mult, nici mai puţin decât a războiului civil, să se omoare român cu român, dacă Băsescu nu e pus la loc – la Cotroceni a mai cântat odată cucuveaua. http://www.gandul.info/puterea-gandului/curcanul-ofilit-si-cucuveaua-10062357

# loc de manevră pentru „prostie tulburătoare”... date 22 March 2017 22:51 0

Ex-răkan-kolonel Kappa e dator pe veci: „Laura Kovesi este un procuror tanar, a jucat baschet si are spirit de echipa” - au fost atu-urile sustinute la nivelul Administratiei Prezidentiale de fostul ministru Macovei. Că profesional nu a realizat nimic - asta nu a avut importanță... lăsîndu-se loc de manevră pentru „prostie tulburătoare”...

# sa integreze activismul politic... aspecte ale lumii GAY date 22 March 2017 22:53 0

Să-i reamintim angajamentul luat de ACCEPT: „Prin eforturi de networking personal, ACCEPT incearca sa fie conectat cu restul comunitatii gay, sa catalizeze dezvoltarea acesteia si sa integreze activismul politic celorlalte aspecte ale lumii gay.” Cum să se dezvolte de nu descoperiți prin canale + rigole pe gays???

# a respectat angajamentu de PCR-ista! date 22 March 2017 22:54 +1

A trădat peste ani alianța cu SUA refuzînd anularea cazierului luptătorului anti-comunist Ogoranu, Acesta a condus 7 ani Grupul Carpatin Făgărășan, avînd un parteneriat militar cu NATO în anii 1951-1954. Pentru lupta sa a fost condamnat de instanțele comuniste în contumacie la zeci de ani închisoare și, la urmă, de două ori la moarte. Prins în 1976, a fost salvat de la execuție la intervenția directă a președintelui american, Nixon.

# SUS LGBT! date 22 March 2017 22:56 +1

Ce zise creștina Macovei la un congres găzduit de Strasbourg pe 7 aprilie 2011: “Încă din anii ’90 am fost alături de asociaţia ACCEPT. Am reuşit să abrogăm, după anul 2000, articolul 200 din Codul Penal, prin care erau incriminate relaţiile dintre persoane de acelaşi sex. Sigur că Biserica Ortodoxă şi grupurile religioase au fost mereu împotriva iniţiativelor noastre, ei spun că suntem împotriva tradiţiilor. Am sprijinit apoi, în calitate de ministru al justiţiei, desfăşurarea Paradei Gay din 2005, deşi la început primarul Bucureştiului refuzase să aprobe acest lucru. L-am sunat chiar eu pe primar. Acum, în România rămâne de realizat şi legiferarea uniunilor între persoanele de acelaşi sex“.

# Marin Encica date 23 March 2017 00:28 +6

Liiceanu se afla intr-un avansat stadiu de senilitate, de decrepitudine , de ramolisment moral, psihic si intelectual. E plamadit din acelasi aluat infect precum Macovei, aluat care naste ''monstri'. Daca Macovei e ''baba absoluta fara cusur in rau'', Liiceanu este ''parvenitul-lingau, pupincuristul'' a carui ura maladiva fata de romani vine dintr-o copilarie nefericita, marcata de lipsuri, mizerie si boala. Rautatea structurala, acreala, spiritul carcotas,uneori vulgaritatea si lacomia fac din ei niste personaje grotesti, dezgustatoare. De fapt,asistam la un proces degenerativ al ''familiei popularilor''.

# ion date 23 March 2017 08:43 0

E pluribus, unum. Liicheanu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii