S-A TREZIT SA FACA PE DESTEPTUL – Vasilica Danilet le transmite celor peste 60.000 de romani revoltati de lasarea in libertate a celor 7 tineri acuzati ca au violat o fata ca o petitie nu are valoare juridica: “As vrea sa fie clar pentru toata lumea: indiferent de subiectul abordat, petitile online nu vor determina producerea vreunei consecinte in sensul dorit de petitionari. Ele sunt doar subiecte propuse spre dezbatere si atat”

Scris de: George TARATA

20.07.2015 14:06
Vizualizari: 7033

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) se baga in seama in cazul celor 7 tineri din Vaslui, acuzati ca au violat o eleva, arestati cateva luni si apoi eliberati. Cazul a provocat revolta in intreaga tara, dupa ce au iesit la iveala detalii cutremuratoare din dosar, cum ar fi faptul ca fata a fost violata mai multe ore, iar cand lesina era stropita cu alcool pentru a se trezi. Revolta a devenit si mai puternica in momentul in care televiziunile au prezentat imagini cu violatorii avand o atitudine aroganta si sfidatoare, unul dintre ei declarand chiar ca este mandru de ceea ce a facut.


In acest context, zeci de mii de oameni au semnat o petitie prin care isi exprima nemultumirea fata de decizia judecatorilor de a-i lasa liberi pe presupusii violatori. Pana la momentul redactarii acestui articol, petitia fusese semnata de peste 68.000 de persoane, iar numarul semnaturilor crestea extrem de rapid. Titlul petitieie este “Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!'”, iar acest lucru l-a determinat pe celebrul Vasilica Danilet, judecator in CSM, sa se bage in seama si in acest caz.

Vasilica: “Consider chiar periculos ca oamenii sa creada ca pot vreodata influenta prin astfel de demersuri modul de derulare a unei cauze”

Intr-o postare pe blogul propriu, Vasilica Danilet s-a apucat sa explice evidenta. Mai exact, Danilet le transmite celor care au semnat petitia, si nu numai, ca justitia nu este plebiscitara, ca petitia nu are vreo valoare juridica si ca oamenii nu pot influenta o decizie a instante. De altfel, Vasilica sustine ca este chiar periculos ca oamenii sa creada ca “pot vreodata influenta prin astfel de demersuri modul de derulare a unei cauze”.

Evident, o petitie nu are nicio valoare juridica, iar o decizie a instantei nu trebuie luata sub presiune. Oricine insa are dreptul de a comenta o hotarare judecatoreasca si sa isi exprime nemultumirea fata de ea, daca este cazul. Doar in mintea unor personaje precum Vasilica Danilet acest lucru nu ar trebui sa se intample.

Altfel, suntem convinsi ca demersul judecatorului – care vine dupa ce ne-a explicat ca o persoana achiata nu este neaparat nevinovata - nu va fi deloc bine primit si ca nu vine intr-un moment deloc oportun.

Iata textul lui Cristi Vasilica Danilet:

Petitie online pentru arestare? Pai, justitia nu este plebiscitara!

Circula o petitie pe net prin care se cere arestarea unor indivizi cercetati pentru comiterea unei infractiuni de viol. Cazul judiciar este in derulare, fiind pe rolul unei instante din Romania.

Poate ca cei care semneaza acest document online inteleg sa se implice via internet in dezbaterea unei cauze penale care priveste o acuzatie de comitere a unei fapte extrem de grave (infractiunea de viol comisa de doua sau mai multe persoane se sanctioneaza cu inchisoare de la 5 la 12 ani). In aceasta situatie dezbaterea chiar are loc: ea se desfasoara in mediul virtual, in cadrul forumului creat automat in care persoane care isi declina sau nu identitatea reala isi exprima opiniile despre fapta, despre dosar, despre persoane etc. Evident, comentatorii au la dispozitie doar informatiile prezentate de mass-media.

Dar poate ca cei care semneaza aceasta petitie cred ca ei au dreptul sa ceara arestarea cuiva si ca exista vreo autoritate competenta care va analiza cererea lor. Cu privire la acest aspect spun ca este o inducere in eroare a populatiei semnatare in primul rand prin titlul demersului ('Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!'), in al doilea rand prin mijlocul folosit (petitie=cerere). As vrea sa fie clar pentru toata lumea: indiferent de subiectul abordat, petitile (n.r. - petitiile) online nu au nicio valoare juridica, adica ele insele nu vor determina producerea vreunei consecinte in sensul dorit de petitionari. Ele sunt doar subiecte propuse spre dezbatere si atat.

Prin urmare, intorcandu-ne la cazul de fata, va asigur ca judecatorul cauzei nu se va uita peste aceasta petitie, pentru ca ea nu este un document care sa ajunga la dosar in conditii procedurale. Cererile in cadrul unui proces trebuie concepute si depuse dupa anumite formalitati inscrise in Codul de procedura (civila sau penala, dupa caz); or, publicului nu i se recunoaste de catre lege dreptul de a interveni in procese aflate in derulare, cu atat mai putin prin instrumente online nevalidate. Va mai asigur ca nici Inspectia, nici CSM nu se va uita peste aceasta petitie din aceleasi ratiuni. Oricum, acestor ultime organisme chiar le este interzis de lege sa se amestece in modul de desfasurare a unui proces, ele neputand ordona sau influenta in vreun fel pe judecatorul cauzei.

As dori sa mai retinem un aspect: lasarea acuzatului in libertate pe parcursul procesului nu inseamna nevinovatia sa, dupa cum arestarea lui nu inseamna vinovatia sa. Ci masurile preventive se adopta pe baza unor suspiciuni rezonabile de comitere a unei fapte ilicite, iar solutia finala trebuie luata pe baza unor certitudini cu privire la comiterea faptei si existenta vinovatiei persoanei acuzate, dupa cum am aratat si cu alt prilej. Prin urmare cred ca ar fi legitim pentru public sa isi doreasca nu arestari, ci procese rapide, desfasurate cu respectarea drepturilor omului si finalizate prin sanctionarea ferma si exemplara a celor vinovati, daca e cazul.

Personal, consider chiar periculos ca oamenii sa creada ca pot vreodata influenta prin astfel de demersuri modul de derulare a unei cauze: se aduna azi cateva mii de oameni care cer arestarea, maine ca sa ceara condamnarea, poimaine fac o demonstratie ca nu sunt de acord cu solutia instantei etc. Publicul isi poate eventual exprima opinia cu privire la modul de administrare al justitiei ('vrem aer conditionat in salile de judecata', 'vrem publicarea tuturor hotararilor judecatoresti pe internet', 'vrem transmiterea online a sedintelor de judecata', 'vrem sanctionarea mai aspra a violatorilor, a coruptilor, a talharilor'), dar in niciun caz nu se poate implica in infaptuirea justitiei intr-un dosar individualizat. Pentru ca trebuie infaptuita in conditii de deplina independenta, adica in absenta oricaror imixtiuni, presiuni, amenintari, influente, justitia nu se face la cererea publicului si nici pentru a multumi publicul. Nici macar propria convingere a magistratului nu are relevanta, ci probele din dosar si legea sunt singurele criterii pe care el trebuie sa le ia in considerare atunci cand solutioneaza o cauza concreta”.

Comentarii

# Marilena date 20 July 2015 14:17 +36

Stiu ca aceasta petitie nu are valoare juridica...dar ea da pulsul unui punct de vedere al cetatenilor fata de actul de justitie.Justitia trebuie infaptuita pentru oameni in spiritul si litera legii. Deci..pentru oameni..nu pt interese...Daca justitia nu e infaptuita pt a ne da noua cetatenilor corecti siguranta ca cei care incalca legea sint pedepsiti..sintem intr-un haos.Pentru asta platim taxe si impozite ''morman'' pentru ca bugetarii din sistemul juridic si de aparare sa faca ceea ce trebuie pt siguranta cetatenilor corecti.Asa ca...acesti violatori care si-au recunoscut fapta : ''la puscarie ".

# unul din lumea cea mare date 20 July 2015 14:54 +35

ptr luju//NU/I DESTUL DE CALD AFARA???DE CE DRACULUI NE MAI STRICATI ZIUA (si asa proasta) si cu poza astuia!!!

# obiectiva date 20 July 2015 17:54 -3

unule tu esti tot timpul incins la cap, :cry: baga dovleacul sub robinet si linisteste-te :P :P :P

# securistul atipic (de serviuciu) date 21 July 2015 11:37 +8

Definirea de "securist atipic" ii apartine Obiectivei autentice si-mi face placere sa mi-o insusec.In ce-l priveste pe Vasilica cel cu....inteligenta mica, nu trebuie criticat prea aspru.El, insusi este rezultatul unei ... un naufragiat in lumea noastra si daca noi ceilalti nu intelegem si nu agreem anormalul, pentru Vasilica cel cu...inteligenta mica, anormalul este normal.Cei asa de greu de inteles???Intr-o lume anormala Vsilica ar fi fost...mai mult ca perfectul!!!! :lol: .Este vina lui ca este un pribeag permanent in lumea noastra?????"Si tot ce-i neinteles/se schimba-n neintelesuri si mai mari/sub ochii mei/Caci eu iubesc si flori si ochi si buze si morminte.( Lucian Blaga-Eu nu strivesc corola de minuni a lumii) Poor Vasilica!!! :roll: :roll: :roll: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :eek: :eek: :eek: 8) 8) 8)

# mulder, agentul mulder date 21 July 2015 15:52 +6

corect cu anormalitatea normalului! Problema mare o ridica ca un astfel de specimen (si ca el sunt sute, sute!!) distrug vietile romanilor ireparabil, iar ei nu au nicio mustrare de constiinta, nu din alt motiv, dar nu stiu ce e aia constiinta ( o confunda cu "constinta" lui Pinochio din desenul animat cu acelasi nume...), asa ca..... :eek:

# obiectiva date 21 July 2015 22:10 +4

vaaai, multumesc, atipicule !!! ma simt onorata !  :P pentru comentariul si tau si al lui mulder, de mai sus,  va dau fiecaruia cate un 10 plus !  :-) :-) :-)

# Ultimul Charlot date 20 July 2015 20:52 +12

Vasilica asta nici hotararile judecatoresti nu le resecta, pentru el nu au valoare juridica, dar o petitie online. incalificabil

# Maricel date 21 July 2015 10:01 +3

Sa-i zic doua lu' Vasilica : Frustrarea noastra a cetatenilor, venita in numar foarte mare ar trebui sa va puna pe ganduri, ca modul de a face unii dintre voi justitie..e de rahat! Cercetarea unor bestii (7 la numar) in libertate, autorii unui viol ,,surpriza,, cum a fost numit de acesti nenorociti care au schingiuit, batjocorit si umilit pana la lesin, in repetate randuri, ore in sir un suflet lipsit complet de aparare supusa terorizarii animalice de aceste jeguri (7 la numar)..este de rahat, Vasilica! Vasilica, sunt convins ca exista poate mii de cazuri mai putin grave ce au ca rezultat arestarea suspectilor ( furturi, talharii.. ) Pentru Mariile Voastre din justitia chioara, violul in grup este ceva banal, probabil fun pentru mintile voastre odihnite. Opinia publica va taxa de fiecare data abuzurile si greselile facute din orice ramura provin ele..si ne vom face auziti prin orice mijloace, in special on-line. Ce v-ar conveni voua sa stam amortiti la orice ticalosie de-a voastra!

# Un dac date 21 July 2015 11:07 +4

Iti dai seama ca de cand e ciripica de CSM pana si povestea cu Alba ca zapada i s-a inversat in cap ? Habar n-am ce varsta au fetele lui, dar ia sa le fi spus inainte de culcare varianta de acu',cu cei 7 violatori...Doar un parinte monstruos ar comite asa ceva. In loc sa-l revolte cazul, il enerveaza petitiile. Vai de mama lui !!!

# Gisca Eugen Dan date 20 July 2015 14:31 +26

Pai daca legea este cea care primeaza, domnule Danilet, va rog (v-am rugat si prin petitii la CSM) sa imi dati si mie articolul de lege prin care oamenii morti mai pot face plangere dupa ce au murit, pentru ca in cazul meu un magistrat independent asa motiveaza. Mie de ce nu imi spuneti care este legea aia? Pe mine de ce ma trimiteti la plimbare cu texte de genul: ,,opereaza libera convingere a magistratului" In Romania justitia NU este predictibila, din cauza factorului uman si a sintagmei ,,liberatatea justitiei". Dvs stiti ca eu nu am avut dreptul sa ma apar? stiti ca procurorul de caz s-a pronuntat pe aceiasi speta si in calitate de prim-procuror? Stiti ca judecatorul apoi a finalizat o intreaga sedinta de judecata la ora 9:30, si eu veneam de la 300 de km distanta? Va doare in cur de justitia din romania si de infaptuirea justitei

# asa din curiositate date 20 July 2015 20:58 +10

Bine ca la Suceava un procuror ( si avocat traditional devenit recent pentru circul comis) facut la apelul bocancilor l-a bagat pe Bota si pe alti 5 la racoare pentru profesie fara dret, iar 5 violatori pleaca acasa. Justia in romania este repetenta si pe alocuri grav corupta ( vezi cu ce sunt prinsi magistratii: oi, cas, telefoane... )

# Marian date 20 July 2015 14:42 +10

Te bagi ca musca in lapte, sau ca musca pe maro, vai de sufletul tau chinuit.

# Un dac date 20 July 2015 14:48 +15

Domnul CSm-istu sa citeasca art.29, art.30 si art.51 din Constitutie.

# ionut date 20 July 2015 15:25 +14

Si atunci cum ramane cu arestarile preventive motivate de impactul asupra societatii (in cazuri financiare !!!) ? Tocmai asta se urmareste sa se dea de inteles si magistratilor ca lasarea in libertate chiar are impact in societate si nu trebuie sa mai ,,aprecieze ei ,,. Intoarceti legile astea pe toate partile numai sa ajungeti unde va convine !!! RUSINE !!!!!

# ionut date 20 July 2015 15:28 +4

Si atunci cum ramane cu arestarile preventive motivate de impactul asupra societatii (in cazuri financiare !!!) ? Tocmai asta se urmareste sa se dea de inteles si magistratilor ca lasarea in libertate chiar are impact in societate si nu trebuie sa mai ,,aprecieze ei ,,. Intoarceti legile astea pe toate partile numai sa ajungeti unde va convine !!! RUSINE !!!!!

# obiectiva date 20 July 2015 15:31 +15

are dreptate pune mana pe vasilica......o petitie online are valoare ZERO absolut...alta ar fi, daca cei 60.000 de semnatari ar iesi in STRADA..cum a fost in INDIA, de ex......tot intr-un caz de viol.....nu e romanul prost ca sta comod pe scaun ??? maine o violeaza aia pe ma-sa , pe sora-sa, pe fiica-sa si el voteaza stand pe scaun......dar parca , la VIOL era necesara si MEDIEREA  :-x :-x :-x conform aberatiilor emanate din mintea de precupeata de tecuci a ALINEI GHORGHIU......... :eek: :eek: :eek:

# avocat traditional date 20 July 2015 15:33 +8

De data asta trebuie sa  dau dreptate acestui c.......Cu petitii online nu se poate face,cel putin in speta noastra,nimic.Atrag atentia ca smecherii (eufemism) aia au fost pusi in libertate de catre o curte de apel(deci hotarare definitiva) si daca nu apar alte fapte penale,ei nu mai pot fi arestati (doar daca incalca conditiile eliberarii

# Un dac date 20 July 2015 16:39 +10

Or fi petitiile online frectie la piciorul de lemn, insa suntem intr-o tara democratica in care cetatenii au dreptul sa semneze si petitii on line daca asa vor muschii lor. Ce-l dabija pe Vasilica grija de petitiile on line ?S-a trezit si asta sa se faca de ******o. Ia sa-i citeasca Zzzegrean din Constituite ca sa-l adoarma la loc.

# o pensionara date 20 July 2015 15:33 +17

shreck recidiveaza....auzi mai .....vasilica sa zic asa,in lumea moderna si democratica(aia total paralela cu tine si cu 4pezii tai)congresele,guvernele curtile constitutionale,le iau in seama,ele exprimand vointa poporului- si chiar ajung sa schimbe sau sa creeze legi.....nu mai veni sa dai lectii poporului astuia incercat,mie imi pare periculos ca tu sa alergi liber prin parcuri,sa sari din avioane(si sa se deschida si parasuta-Ghinion)sa-ti faci poza cu corpul astronautului din Apollo 13,dar capul sa fie al tau(horror)etc,asta ptr ca dauneaza grav sanatatii mintale a poporului roman.....

# unul din lumea cea mare date 20 July 2015 21:16 +11

pentru o pensionara//doamna! asta habar nu are pe ce lume este ,dar a ajuns ,,bucatar chinez in (in)justitie. asta vai capul lui, nu a citit la rubrica stiri internarionale ,ca DIN CAUZA UNEI ,,PENSIONARE,, care a initiat o petitie,s-au strins 262.000 DE SAMNATURI IN AUSTRIA pentru iesirea austriei din ue.DIN CAUZA ACESTOR SEMNATURI parlamentul austriac este obligat in septembrie sa punA in DISCUTIE DACA AUSTRIA IESE SAU NU DIN UE!!!doamna!!!!! ce putem astuia sa=i cerem DACA NU ARE?,, de unde nu/i , nici dzeu nu cere!!!,,

# o pensionara date 20 July 2015 22:01 +9

da,da asa e,in completare va spun ca acel pensionar a fost invitat la discutii de un reprezentant al guvernului austriac.....asa ca ce mai putem noi discuta despre pite(...) asta.......care spunea deunazi ca un om achitat nu este neaparat si nevinovat....

# obiectiva date 20 July 2015 15:35 +16

IN ORICE STAT DEMOCRATIC SI CIVILIZAT SE IESE IN STRADA CAND OPINIA PUBLICA ESTE SIDERATA DE MASURILE LUATE DE JUSTITIE.......asa ca, baaa, vasilica, ```Vasilica: “Consider chiar periculos ca oamenii sa creada ca pot vreodata influenta prin astfel de demersuri modul de derulare a unei cauze”, ia uita-te putin peste gard, la patronii TAI din SUA, cum iese lumea in strada, prin fata tribunalelor si sustin pe unii sau pe altii, si acolo se tem judecatorii de presa si de opinia publica, ca de dracu`......numai la noi ii doare in pix de toti si de toate, nemiscati si reci in nesimtirea lor inamovibila......... :o . :o :o

# o pensionara date 20 July 2015 15:36 +14

....dar poza cu shreck e mortala......el pe un fotoliu,cu ochii semideschisi,iar din cap,parca ii emana o idee... :-)

# ionut date 20 July 2015 15:37 +6

Si atunci cum ramane cu arestarile preventive motivate de impactul asupra societatii (in cazuri financiare !!!) ? Tocmai asta se urmareste sa se dea de inteles si magistratilor ca lasarea in libertate chiar are impact in societate si nu trebuie sa mai ,,aprecieze ei ,,. Intoarceti legile astea pe toate partile numai sa ajungeti unde va convine !!! RUSINE !!!!!

# crichi date 20 July 2015 16:21 +11

Vasilica mai bine te-ai inscrie in formatia trei cucute ca acolo esti bun nu in magistratura pe post de popandau.

# parasuta date 20 July 2015 16:51 +12

Da-te cu parasuta  !!!Aici nu ai loc, esti  pe langa subiect !!  Sa te violeze  si  pe tine cateva ore in sir 7 insi pe care i-ai nenorocit prin solutiile tale si atunci sa vorbesti!!!!! :cry: :cry: :cry: :sad: :-* :-* :sad: :sad: :P :P :P :zzz :zzz :zzz :zzz

# golanel date 20 July 2015 17:06 +16

Pentru acest"domn" nu conteaza parerea colegilor care l-au revocat,nu conteaza dreptul la petitie ci conteaza doar avantajele functiei din CSM adica salariu gras,masina la scara,locuinta de serviciu,calatorii prin strainatate pe spatele poporului,etc.Imi este rusine sa vad acest individ in CSM!

# viorel date 21 July 2015 22:36 +2

Asa judecator la csm asa justitie in romania unde criminalii si violatorii sunt liberi!

# camp tactic date 20 July 2015 17:38 +11

Nu puteam face o petie dar e neaparat si util sa publicam lucruri din viata particulara a lui Nichita, Udrea, Bica etc fara nicio legatura cu ancheta. Mi se face scarba de acesti putzoi care iau decizii in Romania.

# Moritz date 20 July 2015 18:32 +7

când vor fi curțile cu jurați care vor stabili vinovăția stării de fapt și judecătorii doar pedeapsa legală, asta o să fie un animal politic, ca și acum...

# Arcan date 20 July 2015 21:06 +10

"Pai, justitia nu este plebiscitara!" ....citat din Danilet. Cand i-au tras un sut in fund colegii lui a fost plebiscit, anulat de CCR. Baiatul asta- Vasilica- cu siguranta citeste toate comentariile de pe acest site, asa ca-l intreb......te mai doare locul ala?

# The Road Runner date 21 July 2015 06:55 +4

Pai,sa-l "beep" Dumnezo in dos cu hristosu scos pe Vasilica cantacios . Ca tot ii place instructorul de parasutizme impreuna cu care a ciocanit la poarta raiului. Si sa "beep" plumbii lui Mos Craciun ca lor nu le-a deschis nimeni usa, ci doar parasuta.

# BARTHA date 21 July 2015 07:28 +6

Judecam ,JUDECAM ,DAR CÂND 100000 DE OAMENI CER SA SE FACĂ DREPTATE ATUNCI E PLEBISCIT ? OARE S-O FI DESCHIS USA VAGONULUI CU CĂRȚILE CITITE ȘI TE AU LOVIT ÎN CAP . DOMNULE JUDECĂTOR ?

# santinela date 21 July 2015 08:22 +5

Mai karatistul lumii petitiile isi au rolul lor.Spre exemplu in acest caz are rolul de a deschide ochii adormitilor de judecatori care au putut sa ia o astfel de masura.Si in general va doresc tuturor procurorilor si judecatorilor cu o astfel de gindire ca a ta sa PATITI la fel in familie !!

# dan date 21 July 2015 08:22 +4

Danilet MINTE : cum ramane cu oumunicatele propagansistilor securisti de la CSM in care se condamna afectarea IMAGINII SI PERCEPTIEI PUBLICE a justitiei ?

# Catalin date 21 July 2015 09:34 +4

Băi .... Când s-a ieşit în stradă zile bune la rând pentru demiterea lui Iliescu, Băsescu, etc., tu crezi că ăia erau proşti şi nu ştiau că nu pot SCHIMBA real ceva? Astea sunt efecte ale democrației (termen pe care capul tău nu îl percepe). Adică libertatea de exprimare. Așa că-ţi spun din tot sufletul: hai sictir!

# Catalin date 21 July 2015 09:36 +1

A, şi mai este un drept fundamental: dreptul la opinie. Încearcă să înţelegi.

# dalbacajavra obiectiva date 21 July 2015 10:26 +2

Bietul C.V.D .....l , or sa se ia toti cainii dupa el. Unora li se va deschide :fie poarta raiului, fie parasuta. :cry: :cry: :cry: :sad: :-* :-* :P :P :P :zzz :zzz :zzz Beep beep e negru-n cerul gurii ca ceru' noptii instelat si fermecat :D

# ALİNA MEMİŞ date 21 July 2015 12:16 +1

Domnule Vasilica ma ıntreb oare daca unul din membri familiei tale ar fi trecut prin acest coşmar dumneata ce sentinta ai fi dat acestor  animale cu chip de om. Eu personal nu pot sa raman nepasatoare ca dumneata cand vad aceste nedreptati.VAŞ RuGA SA NU UİTATİ CA EXİSTA UN DUMNEZEU  ACOLO SUS. ASTA DACA AVETİ TOTUŞİ FRİCA DE DUMNEZEU.Aceasta fata ar fi putut fi copilul dumitale sora,mama sau oricine din familia ta. 

# Țiți date 21 July 2015 12:32 +1

După cum arată - mai ales în fotografii - dar și după ce spune, individul nu cred că este în toate mințile ori s-ar putea să fie numai repetent recidivist la toate materiile?! Cei care l-au votat precis au urmărit doar ca să scape de prezența lui și ni l-au aruncat ca pe un stârv de șobolan! Debarasați-vă de el mai repede că și așa sunteți destul de compromiși ...

# simona date 21 July 2015 12:33 +1

daca era fica dumneavoastra domnule nu mai comentati va adunnati toate cunostintele de prin justitie si il faceati pe dracu in patru si aia erau la puscarie....ce ati fi facut daca era mama,sotiea,fica,sora dumeavoastra sau o prietena apropiata? tot asa reactionati?

# dan date 21 July 2015 13:13 +2

Asta-i batut in cap. Nimeni nu vrea sa faca justitie in strada. Dar pot sa faca dreptate in strada determinand luari de atitudine a factorilor responsabili. Da' Vasilica e ... rau si nu intelege! Va rog nu ne mai dati nicio stire cu acest .....

# ieka date 21 July 2015 14:29 +2

Danilet....esti  cumva  judecator?  Te  trezesti  vorbin de unul singur?  Faci  dra....  pofesia   de  ras.  Vrei  sa  fii vedeta  pe facbook  lasate  de  profesie.Oamenii  au  alte  asteptari  de  la magistrati.  Evident  ,  aia  care  nu  sunt  tampiti  de  la  mama  natura, valabil  si  pentru  magistrati si  pentru oamenii  din  popor.

# Dora date 21 July 2015 14:49 +2

Luju.ro,nu te mai cobora sa comentezi postarile acestui m....Nu merita.Acesta a incetat de mult sa fie judecator in adevaratul inteles al cuvantului mai ales de cand a sustinut ca o persoana achitata definitiv si irevocabil nu este nevinovata.Cine ar vrea sa fie judecat de un astfel de specimen?

# vikkktor date 21 July 2015 16:41 0

Deci SA VA FIE CLAR, degeaba latrati, ca magistratu face ce vrea muschiul lui, ca e destept, incoruptibil, independent, intangibil, inamovibil, indistructibil, imbatabil, incomensurabil, inteligent...s.a.m.d. Vox populi e hartie igienica pt cetateanul magistrat...Asa a crezut si Ceausescu si altii asemenea...Avand in vedere ca prin fapta comisa respectivii prezinta pericol social deosebit, nu trebuia sa beneficieze de arest la domiciliu…Acordul de recunoastere sau recunoasterea faptei fara acord, duce la scaderea pedepsei, nicidecum la judecarea in stare de arest domiciliar…Cand avem retinuti in stare de arest pentru evaziune fiscala, baza fiind simple ,,indicii,, cum este posibil sa lasi in arest domiciliu grup de violatori? Cand paznicul legii, in speta judecatorul, ia masuri vadit partinitoare, cetateanul cetatii nu trebuie sa semneze banale petitii care nu-i misca pe magistrati ci trebuie sa iasa in strada si prin prezenta sa oblige aplicarea justa a legii si sanctionarea mag.

# Popa Elena date 21 July 2015 17:02 +1

O DOVADA IN PLUS SA SE SCHIMBE LEGEA MAGISTRATILOR ;TREBUI INTRODUSA CURTEA CU JURIU (JURATI) nu stiu exact cum se numeste,ASA NE VA LUA  IN SEAMA danilet , ASA O SA AIBA VALOARE CE SPUNE POPORUL.

# Danuta din Milano date 21 July 2015 19:34 +2

Parere proasta despre acest ... cu calti. O ... ajunsa prin pile si relatii in CSM. Vasilica a uitat ca o graza de judecatori iau spus PA VASILE ! si el cu sprijinul fostului Traian a rama acolo la CSM. Nu stim cine-l tine intre picioare pe acest ... cu aliura de ... de mirosul toaletei. Dar cert si nu ma indoiesc de ce cred. Cand se va duce si Vasilica se va duce rau,rau. Maine poimaine auzim ca la saltat si pe el mascatii. De da cu ochii de hotii din puscarii va fi rau, foarte rau pentru Vasilica. Si chiar am presimitire ca se va duce sii Vasilica cel fioros ca biscuitele pe dunga. Nu stiu cum rezista acest Vasilica -... de tara in magistratura.O avea voce de lautar ori este vre-un turnator acoperit. Ca fizicul si mintea nu sunt sclipitoare

# Chitu date 21 July 2015 20:26 0

Bai Vasilica, cand te citesc sau cant te aud vorbind imi vine sa zic : bai, tu vrei de fapt sa-mi furi magarul!

# SAM date 21 July 2015 21:01 +1

tipul contopistului (...),plin de el si (...) fain om si-au ales judecatorii sa-i reprezinte in CSM...

# Mircea date 22 July 2015 12:39 0

http://www.petitieonline.net/petitie/raspunderea_patrimoniala_a_magistratilor_responsabilizarea_de_pedepse_sau_favorizare_-p19423150.html

# Preoteasa date 22 July 2015 12:57 0

O petitie nu poatw schimba hotararea judecatorilor dar poate schimba o lege ! Vazand nemultumirea populatiei , un parlamentar normal la cap ar pute scrie o propunere legislativa pentru marirea pedepselor !!!

# Doru date 22 July 2015 15:02 0

Bai prapaditule....bai (...), tu cine esti de vorbesti .....cazatura umana...nu vezi ca esti mai urat decat un cadavru !

# Andrei date 23 July 2015 20:00 0

Va pretindeti juristi sau cel putin cunoscatori ai domeniului, din moment ce admnistrati un astfel de site. Cu ce a gresit Danilet in explicatia juridica data ? Ca o avea el bube e una, dar nu inseamna ca tot ce zice e gresit doar pentru ca o zice el. O zic si altii: http://consilierjuridic.com/299/ce-trebuie-sa-stii-cand-initiezisemnezi-o-petitie.html

# UNIREA date 29 July 2015 15:01 0

Petitia nu are efect ajuridic ,nu va pune puncte de intrebare ,la ce vrea opinia publica?Ce spuneti daca semnatarii petitiei si altii VIN IN STRADA PENTRU A FACE O ADEVARATA REVOLUTIE INPOTRIVA JUSTITIEI?DE NOI ACESTI SEMNATARI CARE AM VRUT SA ATRAGEM PASNIC ATENTIA DEPINDE SCHIMBAREA ROMANIEI .VOM PRICEPE V-OM IESI IN STRADA SI OMORATI 17 mILIOANE DE ROMANI SI ASCUNDETI ADEVARUL CUM ATI FACUT SI CU REVOLUTIA.POTE DUPA CE ESIM IN STRADA SOLUTIONATI SI DOSARUL DE LA REVOLUTIE CA DE CEDO VA DOARE UNDEVA. POPORUL ROMAN SE VA DESTEPTA SI VOM FI IN STRADA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii